Disse saftige kyllingelår kan laves både i airfryer og i almindelig ovn, og de bliver lækre og møre i begge to. Kyllingeunderlår er nok i virkeligheden det mest præcise navn her, for det er underlårene, jeg har brugt. Kyllingeunderlårene kender du som dem, du elskede som barn og spiste med køkkenrulle eller staniol om benet og fedt dryppende ned på hagen. Good times😅
Udstyr
- airfryer Min model: Philips HD9270/96 Spectre XL
Ingredienser
Marinade
- 1 spsk taco/mexicansk krydderi eller andet krydderi, du kan lide
- 2 spsk olivenolie
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Rør marinaden sammen og hæld den i en skål eller pose sammen med kyllingelårene. Hvis du har tid til at lade dem marinere et par timer, får du virkelig god smag i kødet.
I airfryer
- Læg de marinerede kyllingelår i airfryerens skuffe.
- Giv dem først 12 minutter på 200 grader.
- Skru herefter ned på 150 grader og lad dem stege færdig i 10 minutter.
I ovn
- Opvarm ovnen til 180 grader.
- Fordel kyllingelårene i et smurt ovnfast fad.
- Sæt fadet i ovnen og giv kyllingelårene ca. 25-30 minutter.
- Tag ud og spis :)
Noter
Egne noter som Plus medlem
Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter
Kyllingelår i airfryer
Kyllingelår smager skønt, uanset om du laver dem i airfryer eller i ovn. Smagsmæssigt synes jeg ikke, der er den store forskel mellem ovn og airfryer her, men der er en god tidsbesparelse ved at lave dem i airfryeren.
Og jeg synes egentlig, det er meget det, airfryeren giver mig til daglig. Tid. Den er pivnem at tage i brug, fordi den varmer så hurtigt op og det er så nemt bare at putte noget i den og så lade det passe sig selv. Jeg bruger den vitterligt hver dag og de to teenagere har taget den til sig også.
Opskrifter og svar på de hyppigste spørgsmål om airfryeren her >>
Saftig kyllingeunderlår på menuen
Disse kyllingelår i airfryer lavede jeg i Spanien – ja, jeg har anskaffet mig en airfryer i vores spanske hus også. Jeg tror seriøst ikke, jeg kommer til at bruge ovnen dernede. Måske når vi er mange, men når vi bare er Søren og jeg, tror jeg, airfryeren bliver den foretrukne. Altså næst efter GRILLEN selvfølgelig, for der skal selvfølgelig grilles dernede. Spanien har megalækkert kød og til virkelig fair priser.
Når vi er dernede består vores diæt dybest set af kød, avokado og tomat. Nogle gange lidt marconamandler. Men det er det. Elsker den simplicitet. Hvad mere skal man bruge?
Jane du formår gang på gang at overraske mig smagsmæssigt..En ny måde at få kylling på er hermed skabt.
Så dejligt at høre, Lene❤️
Det barndomsminde kan jeg også godt huske. Sammen med hånd frikadellen, når vi nu er der ☺️
Jeg er simpelthen så glad for at jeg gennem dig, har fået åbenbaring til airfryer.
Jeg har købt den samme som din og er lykkelig for ikke at skulle igennem junglen af airfreyers for at finde den rigtige.
Den er virkelig fantastisk og med kun to i huset, er den fuldstændig optimal.
Nøjagtig den samme følelse havde jeg da jeg købte mit multi toast jern, for mange år siden.
Den bliver stadig benyttet flere gange om ugen.
At lave mad bliver bare båden nemmere og sjovere, når man har nogle gode redskaber.
Tak for fif, plus, bøger og siden her.
Hehe jeg har det på samme måde. Jeg laver pludselig en masse gamle kendinge deri og synes, det hele er skidespændende igen. Det er jo fantastisk😅
Og så meget tid at spare også jo – virkelig dejligt :))