Kyllingefrikadeller med squash


Disse kyllingefrikadeller, eller kyllingedeller, som de også kaldes, er lækre og saftige. De gemmer nemlig på revet squash, som hjælper til at undgå tørheden. Dyppet i den lækre yoghurtdressing med dild og mynte er det et dejligt og let sommermåltid. De smager endda fint kolde og kan fint bruges i madpakken også. Det er hverdagssommermad, når det er bedst.

Kyllingefrikadeller med squash - lækker og sund opskrift på kyllingedeller

Kyllingefrikadeller med squash

5 fra 1 stemme
Føj til favoritter Udskriv Pin
Sunde og saftige frikadeller af kylling.
4
|
30 minutter

Ingredienser

Yoghurtdressing med dild og mynte

Tilbehør

Sådan gør du

  • Hak kyllingen i en foodprocessor eller brug færdighakket kylling.
  • Bland det sammen med resten af ingredienserne.
  • Form farsen til små frikadeller og steg dem i smør til de er gyldne og gennemstegte. Det tager ca. 6-7 minutter.

Yoghurtdressing

  • Hak krydderurterne og riv hvidløget.
  • Bland alle ingredienserne sammen og smag til. Lad gerne dressingen trække en anelse inden servering.
  • Server gerne med en lidt grovere salat eller min favorit på denne årstid: grillet spidskål

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Kyllingefrikadeller med squash

Det er ikke fordi jeg normalt synes at kyllingefrikadeller lige er det mest interessante i verden men disse smager super dejligt. En god kold dip at dyppe dem i hjælper selvfølgelig altid, men de smager også dejligt i sig selv.

De er supernemme og hurtige at lave. Jeg har et lidt stramt forhold til hakket kyllingefars, så her har jeg valgt at bruge kyllingefileter, som jeg selv har hakket. Købt fars er selvfølgelig nemmere og hurtigere og der er no judgement, hvis du vælger den vej.

Men lækker, sund og nem sommermad forude.

Kyllingefrikadeller med squash - lækker og sund opskrift på kyllingedeller

Har du brug for hjælp og støtte?

Så kig indenfor i min MadbandittenPLUS-klub. De første 7 dage er helt gratis.

Brug vores lukkede spørgeside til at stille spørgsmål til mig og jeg hjælper dig så godt, jeg kan. Der er med garanti mange, der bakser med de samme ting, du gør. Du er ikke alene🥰

Herudover får du adgang til at se energiberegninger på alle mine 2.000 opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme opskrifter og lave madplaner med indkøbsliste, velkomst e-bogen Den Store Keto-guide (værdi 149,-) og du kan lytte til min podcast.

I Januar 2022 vejede jeg 116 kg og blev medlem hos dig. Det er den bedste beslutning jeg har taget i hele mit liv. Jeg vejer nu 75,4 kg og vægten  går stadig langsomt ned. Jeg har endelig fået et liv, hvor jeg ikke konstant er sulten og kun tænker på mad.”

Ja tak – start gratis prøveperiode nu!

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

15 kommentarer til “Kyllingefrikadeller med squash”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. 5 stars
    Perfekt opskrift!!

    En dag havde jeg lavet en større portion fars, og der manglede lige plads til 2 frikadeller på den sidste pandefuld. Besluttede at smide 4 æg i dejen og 50 gram’ish blandet ost samt en slat salt, og lave vafler. Slet ikke dårligt! Og så var lidt til fryseren 👍🏼

    Svar
    • Jeg putter faktisk kun æg i, hvis jeg hakker kyllingen selv. Bruger jeg hakket kylling (altså kyllingefars), er det ikke nødvendigt.

      Svar
  2. De smager super godt jeg puttede dog ikke så meget sumak i og puttede heller ikke nogle krydderurter i men hold da op en god og lækker smag

    Svar
    • Sumak er et krydderi, som bruges meget i mellemøsten. Det smager sådan en smule syrligt, tror jeg bedst jeg kan beskrive det. Det kan dog fint udelades.

      Svar