Kyllingebryst i airfryer


Kyllingebryst i airfryer er genvejen til virkelig lækkert, saftigt og mørt kyllingebryst. Airfryeren giver kyllingebrystet en sprød og gylden overflade uden at det bliver tørt og kedeligt.

Jeg er virkelig stor fan af, hvor nemt det er at stege kød i min airfryer. Det er så nemt blot at lade det hygge sig i airfryeren mens jeg har hænderne fri til at lave tilbehøret. Denne gang blev det altså kyllingebryst i airfryer, men se alle mine andre airfryer opskrifter her.

Leder du efter Keto opskrifter til din airfryer, kan jeg også klare det: Keto airfryer opskrifter

Kyllingebryst i airfryer - opskrift på kun 20 min.

Kyllingebryst i airfryer

5 fra 2 stemmer
Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
20 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Vend kyllingebrysterne med olivenolie og din valgte krydderiblanding. Lad dem gerne marinere lidt i køleskabet hvis du har tid.
  • Kom kyllingebrysterne i din airfryer.
  • Sæt airfryeren til 180 grader og giv kyllingebrysterne 16-18 minutter afhængigt af størrelse.
  • Tjek evt. med et stegetermometer, efter 15-16 minutter, om de er færdige. Kernetemperaturen skal være omkring 70 grader.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Kyllingebryst i marinade

Jeg har brugt BBQ-krydderiet til marinaden men du kan sagtens bruge fx græsk krydderiblanding, hjemmelavet mexicansk krydderiblanding eller anden krydderiblanding som du lige foretrækker.

Udover krydderi har jeg blot tilføjet olivenolie og salt. Du kan også sagtens tilføje et revet hvidløg eller friske krydderurter fx rosmarin eller timian (som jeg har pyntet med på billedet).

Tilbehør til kyllingefilet

Når nu kødet er helt simpelt og nemt, har jeg jo hænderne fri til at gøre lidt mere ud af tilbehøret. Jeg serverede kyllingen med en (næsten) klassisk coleslaw opskrift uden sukker. Salaten passede rigtig godt til BBQ-marinaden.

Andre gode bud på tilbehør til kyllingefilet kunne også være den virkelig lækre og klassiske Græsk salat eller Shawarma-salat med kylling hvis du bruger kebabkrydderiet i marinaden i stedet.

Kyllingbryst i airfryer, kyllingefilet på kun 18 minutter

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Kyllingebryst i airfryer”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?