Kylling med estragon og citron


Denne lækre opskrift med kylling med estragon og citron er nem og hurtig at lave og kan laves i en travl hverdag. Smagen er stadig helt i top og hele familien vil kunne lide den.

Kylling med estragon og citron -Lækker opskrift med kylling

Kylling med estragon og citron

5 fra 2 stemmer
Føj til favoritter Print Pin
2
|
40 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 200 grader.
  • Varm smør op på en pande.
  • Brun kyllingelårene godt af på alle sider og læg dem til side et øjeblik.
  • Skær hvidløg og fennikel i skiver.
  • Kom hvidløg og fennikel på pande og steg, til det er blevet gyldent.
  • Fordel grøntsagerne og kyllingelårene i et ovnfast fad og tilsæt estragon, citronsaft + skal og hvidvin og drys med salt og peber.
  • Bag i 20- 30 minutter, til kyllingen er gennemstegt.
  • Server med dampede asparges med olivenolie og citronsaft presset over.
  • Drys med frisk estragon inden servering.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Kylling med estragon og citron

Kylling med estragon og citron smager himmelsk og det får mig til at tænke på, hvorfor jeg er så sløj til at bruge estragon i min mad. Det smager jo så godt. Estragon og løvstikke er to urter, jeg virkelig elsker men som jeg alt for sjældent bruger.

Men så er der jo plads til forbedring.

Opskriften her kræver ikke meget arbejde af dig. Den har en smule indledende forberedelser men herefter passer den sig selv i ovnen.

Her i sommerhalvåret kunne dampede grønne asparges eller en grøn salat være dejligt tilbehør til. Spiser du den i vinterhalvåret kunne letkogte grønne bønner eller broccoli være lækkert.

Kylling med estragon og citron

Bliv GULD-medlem til bronzepris

Til august introducerer vi nye priser på MadbandittenPLUS. Er du tilmeldt inden, får du automatisk GULD-medlemskab til bronzepris.

Læs mere her

Proteinmanifestet kan forudbestilles nu

Proteinmanifestet giver en længe ventet stemme til de animalske proteinkilder og forklarer ud fra biologi og sund fornuft, hvorfor de er et bedre valg end planteprotein.

Når du forudbestiller den, får du den leveret i postkassen på udgivelsesdagen og du hjælper samtidig med at boghandlerne ser, at her er en bog, de skal være opmærksomme på🙏

Læs og forudbestil her:

Proteinmanifestet

Proteinmanifestet

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

3 kommentarer til “Kylling med estragon og citron”

  1. 5 stars
    Super lækker og nem..
    Tror du at kyllingebryst med skind kunne være et alternativ..tænker uden ben til sommer buffet 🙂

    Svar
  2. 5 stars
    Hej Jane. Dette er en fantastisk lækker opskrift, og fuld af smag. Den får 5 stjerner af mig.
    Manden blev dog ikke mæt, han spiser heller ikke lchf, men så ved jeg til læste gang, at han lige skal have lidt ekstra tilbehør tilbudt 😉. Kh Sanne

    Svar