Kylling med chimichurri


Her får du opskriften på virkelig mør kylling med den skønne grønne salsa chimichurri. Chimichurrien kan virkelig redde selv det kedeligste kyllingebryst og det er en skøn, grøn urtesauce at have i køleskabet til lynhurtigt at peppe hverdagsmaden op.

Hvis du har tid, så lad gerne kyllingen marinere længe. Har du travlt, så pyt, så husker du det bare til næste gang.

Hvis du har brug for at gemme opskriften på chimichurri alene på din favoritside har du opskriften alene her: Chimichurri

Kylling med chimichurri

Kylling med chimichurri

5 fra 1 stemme
Føj til favoritter Udskriv Pin
Mør kylling med persille, chili og hvidløg
2
|
45 minutter

Ingredienser

Chimichurri

Sådan gør du

  • Bank kyllingebrysterne flade.
  • Bland krydderierne med olien og kom marinaden i en frysepose.
  • Kom kyllingen deri og lad dem marinere i ca. 30 minutter, gerne længere.
  • Opvarm grillen eller en grillpande og steg kyllingen ved høj varme i et par minutter på hver side, til de har fået god farve og er gennemstegte.

Chimichurri

  • Hak persille, chili, hvidløg og løg fint og rør det sammen med resten af ingredienserne.
  • Smag til og juster evt. med mere eddike eller salt.
  • Lad gerne chimichurrien trække lidt inden servering.
  • Fordel 1-2 skefuld chimichurri ovenpå kyllingen ved servering.
  • Gem resten af chimichurrien i køleskab til en anden god dag.

Noter

Jeg har beregnet 2 små spsk chimichurri med pr. person. Resten kan du gemme i køleskabet i et tætsluttende glas.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Hvad med tilbehør?

Hvis kyllingerne er på grillen, vil jeg grille grøntsager til. Grillet spidskål er en af mine favoritter på grillen men jeg griller faktisk alle slags grøntsager.

Hvis jeg skulle lave tilbehør indenfor ville jeg finde en frisk salat som fx den friske squashsalat med feta og hasselnødder eller måske en knasende kålsalat. Lidt afhængigt af humør.

Kan jeg hjælpe dig med noget?

Har du brug for støtte eller hep, input til din kost eller brug for hjælp til at få rettet lidt ind, så du kan få de resultater, du drømmer om? Så hop ind på min lukkede spørgeside og lad mig hjælpe dig.

Som at have en coach ved hånden men uden at det koster tusindevis af kroner hver måned💸

Spørgesiden er til mine PLUS-medlemmer og er du ikke medlem allerede, kan du prøve det gratis her:

Ja tak – det vil jeg prøve!

Udover den lukkede spørgeside får du adgang til at se energiberegninger på alle mine 2.000 opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme opskrifter og lave madplaner med indkøbsliste, velkomst e-bogen Den Store Keto-guide (værdi 149,-) og du kan lytte til min podcast.

I Januar 2022 vejede jeg 116 kg og blev medlem hos dig. Det er den bedste beslutning jeg har taget i hele mit liv. Jeg vejer nu 75,4 kg og vægten  går stadig langsomt ned. Jeg har endelig fået et liv, hvor jeg ikke konstant er sulten og kun tænker på mad.”

Start prøveperiode her 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Kylling med chimichurri”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. 5 stars
    I beskrivelsen står der bank kyllingebryster flade. Måske det skal rettes til lår eller kød. En super irrelevant kommentar til en mega lækker ret, og sikkert kun mit øje som skuer fejlen der har sneget sig ind
    Tak for dig 🙏🏻 jeg elsker virkelig din side og har brugt den i mange år

    Svar
    • Jeg skulle lige læse opskriften flere gange før jeg fangede hvad du mener, men jeg tror, jeg har rettet det nu. Tak❤️

      Svar