Kylling i paprikasauce


Kylling i paprikasauce er ren comfortfood. Den skønne blanding af tomat, paprika og fløde er bare en evig vinder. Her har jeg ladet kyllingebryst simre færdigt i paprikasovsen og serveret den til dampet broccoli, men både grønne bønner eller blomkålsris vil også være gode bud på tilbehør.

Kylling i paprikasauce

Kylling i paprikasauce

5 fra 2 stemmer
Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
20 minutter

Ingredienser

Tilbehør

Sådan gør du

  • Opvarm en pande med lidt smør.
  • Drys kyllingen med salt og peber og evt. lidt paprika.
  • Brun kyllingen godt af på begge sider i et par minutter og læg det til side et øjeblik.
  • Skru lidt ned for varmen og tilsæt hvidløget, sauter det i et øjeblik og tilsæt paprika og lad det stege med lidt.
  • Tilsæt løgpulver, oregano, basilikum, evt. tomatpure, bouillon og fløde og lad det koge op.
  • Kom kyllingen tilbage i panden og lad det hele simre i ca. 10 minutter til saucen er tyknet lidt og kyllingen er gennemstegt.
  • Smag til med sødning og eddike.
  • Server fx med dampet broccoli eller grønne bønner (der er medregnet broccoli i energiberegningen).

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Nem gryderet med paprikasovs

Som sagt virker det altid rigtig godt, at kombinere tomat, paprika og fløde i gryderetter. Andre gode bud på det er jo naturligvis paprikagryde med kylling, bacon og cocktailpølser, mørbradgryde med bacon og svampe og krydret oksegryde.

Denne opskrift på kylling i paprikasauce kunne sagtens gå hen og blive en ny nem go-to ret i samme liga herhjemme. Særligt fordi den er lavet på kun 20 minutter. 20 minutter kan man sgu altid finde. Og især når man som tak får nem, sund og velsmagende aftensmad.

Enkelt og nemt

En af mine store kæpheste er at det skal være enkelt og nemt. Er det dødbesværligt, lykkes man aldrig med at gøre sin nye livsstil til vane.

Men enkelt og nemt behøver ikke betyde kedeligt (om end en anden kæphest, jeg har er at det faktisk gerne må være kedeligt). Men denne opskrift på kylling i paprikasauce er bare et godt eksempel på at noget godt kan være nemt og enkelt men uden at være kedeligt.

Få det nemt med MadbandittePLUS

Netop for at gøre dit liv med Low Carb / Keto ekstra nemt, har jeg lavet min medlemsklub MadbandittenPLUS.

Fra under 1 kr. om dagen kan du få adgang til både energiberegninger på alle opskrifter, madplaner, podcast, særlige PLUS-artikler og guides, gemme dine favoritopskrifter og oprette dine egne madplaner med indkøbsliste. Derudover slipper du for de irriterende reklamer.

Hvis du ikke har været medlem før, kan du faktisk også prøve det af i 7 dage.

Kylling i paprikasauce

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

  • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
  • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
  • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
  • færdige madplaner, jeg laver
  • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
  • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
  • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

5 kommentarer til “Kylling i paprikasauce”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. 5 stars
    Min mand og jeg er vilde med den her opskrift. Nem og lækker. Jeg lavede også en lille salat med færdigthakket kålblanding (genial opfindelse), blåbær, avocado, citronsaft, salt, peber og et par dryp æblesirup.

    Svar
  2. Det er denne her slags retter jeg elsker som en del af min meal-prepping! Køb et bjerg af inderfilet på tilbud, gi det en tur i ovnen, og spis det når du vil…. Når det bliver for kedeligt på 3. dagen laver man lige en Janes paprikasauce og lader den kolde kylling ligge lidt i sovsen og få varmen. Jeg er vild med at det kan gøres så simpelt!

    Svar
  3. Når der var kylling i køleskabet og jeg ikke lige vidste hvad jeg skulle lave så er det bare dejligt at du lige er hjælpsom😊 jeg byttede lige lidt bacon i og det tror jeg ikke gjorde det dårligere. Endnu en nem ret til samlingen

    Svar