Kylling i paprikasauce


Kylling i paprikasauce er ren comfortfood. Den skønne blanding af tomat, paprika og fløde er bare en evig vinder. Her har jeg ladet kyllingebryst simre færdigt i paprikasovsen og serveret den til dampet broccoli, men både grønne bønner eller blomkålsris vil også være gode bud på tilbehør.

Kylling i paprikasauce

Kylling i paprikasauce

4,67 fra 3 stemmer
Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
20 minutter

Ingredienser

Tilbehør

Sådan gør du

  • Opvarm en pande med lidt smør.
  • Drys kyllingen med salt og peber og evt. lidt paprika.
  • Brun kyllingen godt af på begge sider i et par minutter og læg det til side et øjeblik.
  • Skru lidt ned for varmen og tilsæt hvidløget, sauter det i et øjeblik og tilsæt paprika og lad det stege med lidt.
  • Tilsæt løgpulver, oregano, basilikum, evt. tomatpure, bouillon og fløde og lad det koge op.
  • Kom kyllingen tilbage i panden og lad det hele simre i ca. 10 minutter til saucen er tyknet lidt og kyllingen er gennemstegt.
  • Smag til med sødning og eddike.
  • Server fx med dampet broccoli eller grønne bønner (der er medregnet broccoli i energiberegningen).

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Nem gryderet med paprikasovs

Som sagt virker det altid rigtig godt, at kombinere tomat, paprika og fløde i gryderetter. Andre gode bud på det er jo naturligvis paprikagryde med kylling, bacon og cocktailpølser, mørbradgryde med bacon og svampe og krydret oksegryde.

Denne opskrift på kylling i paprikasauce kunne sagtens gå hen og blive en ny nem go-to ret i samme liga herhjemme. Særligt fordi den er lavet på kun 20 minutter. 20 minutter kan man sgu altid finde. Og især når man som tak får nem, sund og velsmagende aftensmad.

Enkelt og nemt

En af mine store kæpheste er at det skal være enkelt og nemt. Er det dødbesværligt, lykkes man aldrig med at gøre sin nye livsstil til vane.

Men enkelt og nemt behøver ikke betyde kedeligt (om end en anden kæphest, jeg har er at det faktisk gerne må være kedeligt). Men denne opskrift på kylling i paprikasauce er bare et godt eksempel på at noget godt kan være nemt og enkelt men uden at være kedeligt.

Få det nemt med MadbandittePLUS

Netop for at gøre dit liv med Low Carb / Keto ekstra nemt, har jeg lavet min medlemsklub MadbandittenPLUS.

Fra under 1 kr. om dagen kan du få adgang til både energiberegninger på alle opskrifter, madplaner, podcast, særlige PLUS-artikler og guides, gemme dine favoritopskrifter og oprette dine egne madplaner med indkøbsliste. Derudover slipper du for de irriterende reklamer.

Hvis du ikke har været medlem før, kan du faktisk også prøve det af i 7 dage.

Kylling i paprikasovs

Har du brug for hjælp med Keto?

Keto kan være forvirrende at starte med, men der kan også være meget at hente i at ramme den mest effektive Keto-variant til vægttab. Min Keto-variant er ikke den, hvor du skal spise enorme mængder fedt. Du spiser stadig fedt men i en afstemt mængde, der passer til, om du vil ned i vægt eller holde vægten.

Lad en af mine kostplaner hjælpe dig godt på vej

Kostplaner

Prøv PLUS gratis i 7 dage

Få adgang til at se energiberegninger på alle mine 2.000 opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme opskrifter og lave madplaner med indkøbsliste, velkomst e-bogen Den Store Keto-guide (værdi 149,-) og du kan lytte til min podcast. Du får også adgang til en lukket spørgeside, hvor du kan stille spørgsmål til mig.

Altsammen gratis de første 7 dage.

Ja tak – start prøveperiode nu!

MadbandittenPLUS

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

9 kommentarer til “Kylling i paprikasauce”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Findes der noget jeg kan bruge i stedet for Sukrin Gold? Jeg har kunnet få Sukrin Melis i supermarkedet, men ikke Sukrin Gold.
    Vh Helene

    Svar
  2. 5 stars
    Min mand og jeg er vilde med den her opskrift. Nem og lækker. Jeg lavede også en lille salat med færdigthakket kålblanding (genial opfindelse), blåbær, avocado, citronsaft, salt, peber og et par dryp æblesirup.

    Svar
  3. Det er denne her slags retter jeg elsker som en del af min meal-prepping! Køb et bjerg af inderfilet på tilbud, gi det en tur i ovnen, og spis det når du vil…. Når det bliver for kedeligt på 3. dagen laver man lige en Janes paprikasauce og lader den kolde kylling ligge lidt i sovsen og få varmen. Jeg er vild med at det kan gøres så simpelt!

    Svar
  4. Når der var kylling i køleskabet og jeg ikke lige vidste hvad jeg skulle lave så er det bare dejligt at du lige er hjælpsom😊 jeg byttede lige lidt bacon i og det tror jeg ikke gjorde det dårligere. Endnu en nem ret til samlingen

    Svar