Kylling i karry med cashewnødder


Forleden lavede jeg en virkelig lækker variant over kylling i karry. Well, kyllingen var godt nok kalkun, og karryen var rød, men det lækre bestod i, at der var rørt fintmalede, usaltede cashewnødder i saucen. Det smagte fremragende. 

Kylling i karry med cashewnødder

Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
30 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Kødet steges på en pande for sig.
  • På en anden pande steges det hakkede løg i kokosolie sammen med karrypastaen. Når løgene er bløde, hældes kokosmælken over og piskes lidt, så karrypastaen optages helt.
  • Lad simre et par minutter, før du tilsætter alle smagsgiverne og cashewmelet.
  • Til sidst tilsættes de stegte kyllingetern, og det hele simrer lidt.

Noter

Og så er retten klar til servering. Denne variant var for stærk til mine børn, men hvis jeg havde været lidt mere übermensch-agtigt, havde jeg selvfølgelig taget noget af saucen fra og lavet en børnevenlig version.
Jeg spiste min portion med revet hvidkål. Det synes jeg gør det fint ud for ris.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Anledningen til kylling i karry med cashewnødder og thai-temaet var helt anderledes glædeligt. Siden vi kom hjem fra Thailand i januar, har vi holdt øje med flybilletpriserne for at bestille vores vinterrejse 2012. Men de har været horribelt dyre. Men pludselig forleden frigav SAS nogle billige billetter til deres gold members 24 timer før de frigav dem til offentligheden, og vi fik 4 billetter til Bangkok til en overordentlig god pris.

Og så flyver vi oven i købet direkte. Wuhuuu!! Så jeg har brugt enhver ledig time siden på at surfe rundt og finde hoteller og områder, vi har lyst til at besøge. 

Vi har ikke råd til at flyve videre ned til sydthailand, så vi bliver oppe i Thailandbugten og tager over til østkysten ligesom sidste år.

Vi starter med at geare helt ned på Koh Mak, som er en lille, stille ø uden de store muligheder. Herefter er vi ikke helt afklarede, men vi overvejer at vende tilbage til Koh Chang, dog til en anden del af øen, end hvor vi var sidst.

Som noget nyt slutter vi af med to dage i Bangkok for at få en fornemmelse for den del af Thailand. Men altså, hurra! 16 dage i Thailand i februar. Så kan det vintertungsind altså bare komme an!

Kylling i karry med cashewnødder

Skal jeg sende dig en e-bog?

Skriv dig op til at modtage mine meget populære lørdagsmails og jeg sender dig kvit og frit min e-bog 5 hemmeligheder til vægttab med Keto.

Ja tak – den vil jeg gerne have >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

En kommentar til “Kylling i karry med cashewnødder”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?