Kylling i hvidvinssauce


Denne opskrift på kylling i hvidvinssauce med mascarpone kan varmt anbefales, hvis du står med køleskabet fyldt med hverdagsingredienser men stadig gerne vil lave noget, der er lidt… elegant.

Kylling i hvidvinssauce med mascarpone. Dejlig opskrift på kylling i hvidvin med masser af smag.

Kylling i hvidvinssauce

5 fra 3 stemmer
Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
30 minutter

Ingredienser

Tilbehør

Sådan gør du

  • Skær kyllingen i mindre tern.
  • Svits løg og hvidløg i smør/kokosolie på en pande, til de er klare i farven.
  • Tilsæt kylling og brun det af i et par minutter. Krydr med salt, peber og røget paprika.
  • Hæld hvidvin og mascarpone på og lad det koge op.
  • Smag til med dijonsennep og ekstra krydderier og lad saucen tykne lidt.
  • Et par minutter inden retten er færdig tilsættes spinaten.
  • Server fx med squashspaghetti og drys med hakkede nødder, persille og parmesan.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

‘Elegant’ er jo ikke lige det, jeg gør mig mest i. Måske skal vi bare kalde det ‘forårsagtigt i stedet’.

Der sker bare noget, når temperaturen stiger og lyset vender tilbage. Man får lyst til lettere mad – i mit tilfælde så meget, at jeg i går startede dagen med en smoothie bowl – og var sulten resten af dagen, suk. Lesson learned – igen! Tak.

Lækker hvidvinssauce med mascarpone

Opskriften her på kylling i hvidvinssauce er lettere og frisk, men den mætter stadig godt, da den gode sovs/sauce er lavet med mascarpone, som jo har en tårnhøj fedtprocent.

Kan du ikke skaffe mascarpone, tror jeg godt, at en flødeost naturel kan bruges elller alternativt fløde. I så fald skal saucen dog nok have lov at koge lidt mere ind.

Men måske skal der kylling i hvidvinssauce på menuen hjemme hos dig i weekenden?

Hjælp til aftensmaden i hverdagen?

Skal jeg hjælpe dig med aftensmaden i hverdagen, så husk at du stadig kan benytte dig af KETO-madplanen, som indeholder 5 ugers madplan + indkøbsliste.

Seneste feedback lød sådan her:

Har i morges fået vores første madplan, og kan ikke få armene ned af bare glæde over hvor lækkert, nemt og overskueligt den er!!???
Går altid totalt kold i hovedet når madplanen skal opfindes, så dette er absolut 99 kr værd!!!

Læs mere her: KETO madplan

Kylling i hvidvinssauce med mascarpone. Dejlig opskrift på kylling i hvidvin med masser af smag.

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

10 kommentarer til “Kylling i hvidvinssauce”

  1. 5 stars
    Fredagens menu. Fååårk, det smager godt 😋 Sprut og gaffel venlig flødesovs. What’s not to like 😁

    Svar
  2. Dette er blevet min total ynglings livret😍 Men er i tvivl om den kan fryses? Det er jeg nogle gange med dine retter🙈

    Svar
    • Jeg fryser næsten alt. Denne har jeg ikke lige prøvet men hvis jeg skulle gøre det, ville jeg gøre det uden squash.

      Svar
  3. Kære Jane, hvordan laver du squash-ghetti? Udstyr til at rive? Skal squash tilberedes eller blot rives?
    Jeg ELSKER dine fantastiske retter, de smager himmelsk og er lette at lave.
    Tusind tak, Charlotte Cassandra

    Svar
    • Hvis jeg skal lave de helt tynde spaghettistrimler, bruger jeg en julienneskærer fra gefu. Skal de være brede nudler, bruger jeg enten en tyndstræller, et mandolinjern eller slet og ret en gulerodsskræller.

      Og dejligt at høre, du har glæde af opskrifterne :)

      Svar
    • Det ved jeg ikke lige, men du kan bruge et program som fx madlog.dk til at taste ingredienserne ind og se hvad den indeholder pr. portion.

      Svar