Kylling i cremet peanutsauce


Kylling i peanutsauce er en af de allermest populære opskrifter fra LCHF – Spis dig mæt & glad. Og selvom den er ret tung i det og måske mest hører sig hjemme i de kolde måneder, så lavede jeg den her i påsken til Søren og jeg en dag, hvor ungerne var ude og rende med vennerne.

Kylling i cremet peanutsauce

Kylling i cremet peanutsauce

Føj til favoritter Udskriv Pin
4
|
30 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

 • Kyllingeternene gennemsteges ved middel varme i smør/kokosolien.
 • Varm lidt kokosolie op på en sauterpande og tilsæt karrypastaen. Lad den riste lidt, dog uden at branke. Det fremhæver smagen.
 • Tilsæt kokosmælk, fløde, limesaft, tamari og peanutbutter. Rør det godt sammen.
 • Når peanutbutteren er blevet optaget i saucen, og den er blevet lækker og cremet, tilsættes kyllingen, og det hele simrer lidt. Smag til med salt og peber.
 • Server med blomkålsris.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Ægte comfort food

På helt kolde dage laver jeg ofte denne skønne ret til aftensmad, kylling i peanutsauce. Så er det tit lige nøjagtigt, hvad jeg hvad brug for for at få varmen. Lækker, cremet peanutbuttersauce med kyllingestykker i. Comfy-food agtigt og Low Carb-venlig. Mums.

Det er sovsen, der bærer denne ret hjem. Der sker virkelig noget, når man rører den bløde peanutbutter ud i sovsen.

Og apropos peanutbutter, så synes jeg, der er utroligt stor forskel på mærkerne. Min favorit til en ret som kylling i peanutbuttersauce er den, der hedder ‘smooth’ eller ‘creamy’ fra Urtekram (reklamelink). Den er sublimt god.

Kylling i peanutsauce - Skøn comfy food med peanutbutter og kyllingestykker - opskrift fra LCHF - spis dig mæt og glad af Jane Faerber

FOTO: Columbus Leth til LCHF – Spis dig mæt & glad

Skal jeg sørge for din aftensmad?

Jeg har Keto madplaner til hele året – lavet med sæsonens råvarer. Du får fem ugers madplan komplet med indkøbsliste til hver uge. Slip for overvældelse, hovsa-løsninger og dyr takeout.

Se Keto-madplanerne her >>

Keto Madplan forår

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

34 kommentarer til “Kylling i cremet peanutsauce”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Hej Jane, lækker opskrift, dog lige et spørgsmål :
  Hvordan er din sovs blevet så mørk? Min ret ser noget anderledes ud :-)

  Svar
 2. Kære Jane!

  Den her ret… hold nu kaje hvor er den fantastisk lækker! Min veninde og jeg blev enige om, at det var en ret, som vi kunne blive scoret med, ligegyldigt hvor dum fyren er, for så godt smager den – Hallelujah! … og tak for mad :D

  Svar