Kvalme og kammuslinger


Når kroppen så endelig siger fra, skal jeg saftsusme love for, at den siger fra. Som om det ikke var nok med skinnebensbetændelse og hold i ryggen, smed den lige triumfkortet i form af begyndende influenza, mavekramper og kvalme af en anden verden. I get it! It’s time to slow down…

Natten tilbragte jeg således på toilettet. Først kl. 02.30 fik jeg ro og kunne sove. Sov til kl. 9.00. Stod op og fik lidt probiotiske bakterier og lidt fiskeolie. Og et kogt æg, som jeg tvang i mig. Gik i seng og sov til kl. 11.30. Stod op og fik kvalmerystelser, hver gang jeg tænkte på de kammuslinger, der skal på menuen i aften. Fik ordnet lidt. Er f.eks. i gang med at bage verdens bedste brød. I ved, det der i gryde. Det er første gang, jeg prøver det.

Men nøj, sikke en elendighed. Til sidst slæbte jeg min krop ned til min købmand og købte en ordentligt omgang ingefær. Det sige at være kvalmestillende. Frokosten bestod derfor af gulerod, æble og ingefær. Kæft, det smager altså godt! Selv med kvalme.

Kan endnu ikke overskue fast føde men prøver at hælde lidt næring indenbords, så jeg har lidt at leve af. Har det pt. egentligt anstændigt. Når jeg sidder stille. Håber det fortsætter sådan…

Jeg ville ellers have skrevet nytårstale, men det må blive i morgen. I stedet vil jeg bare ønske jer allesammen et rigtig godt nytår. Tak, fordi I læser med. Tak, fordi I kommenterer og spørger og trøster og holder mig i ørerne. 2011 blev et godt år alene fordi jeg startede denne blog og kom i kontakt med alle jer. Af hjertet tak. Vi ses på den anden side.

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Kvalme og kammuslinger”

Skriv en kommentar