Kur mod tømmermænd


Mand, jeg havde det elendigt i går! Jeg var måske stadig fuld, da jeg stod op om morgenen, for først efter morgenmaden ramte kvalmen mig. Og det var massiv kvalme, og det krævede benhård koncentration ikke at kaste op. Jeg fungerede kun vandret og lå derfor skiftevis på sofaen og på terrassen – solen skinnede jo, og det skulle jo ikke hedde sig – indtil jeg kapitulerede og trak mig tilbage til mit mørke soveværelse, hvor jeg blev indtil 16.30. Jeg kunne hverken spise eller drikke, og så er det faktisk lidt svært at få det bedre.

Da jeg endelig kom til live, var det tid til at lave aftensmad. Jeg havde mest lyst til cola og is, men lod fornnuften vinde og gjorde i stedet en ihærdig indsats for at få tømt ud i grøntsagsskufferne. Juiceren kom i sving med to forskellige slags: Grøn juice til de syge voksne af basilikum, broccoli, hvidkål, agurk og et æble og gulerod/æble til ungerne. Den grønne var virkelig et hit. Basilkum i juice smager fremragende.

 

De gode juicer blev serveret med  blomkålspizza med chorizo og pesto.

 

Og herefter fik jeg det faktisk bedre. Grøntsager mod tømmermænd er faktisk en god kur, og når det er tilfældet, hvorfor er det så, at den kalder på cola og is?

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

6 kommentarer til “Kur mod tømmermænd”

Skriv en kommentar

 1. Jeg synes det er nogle fantastiske opskrifter og glæder mig rigtig meget til at prøve at lave dem.

  Det er bare lidt ærgeligt at der på mange af dem ikke står mængder men bare ingredienser. Så er det rigtig svært at vide hvor meget der skal bruges og om det skal juices eller blendes.

  Mvh Louise

  Svar
 2. Jeg fik også blomkålspizza i går:-) Har lige et spørgsmål, der måske ikke helt passer ind til dette indlæg, men here it goes: Hvilken olie bruger du til at stege i, og hvordan opbevarer du den?

  Svar
  • Hej Trine

   Blomkålspizza er populært om søndagen :-)

   Jeg steger i Cocosas kokosolie (den uden smag), da den tåler høje temperaturer. Jeg har den stående fremme, altså ikke på køl.

   Svar
 3. Hej Jane,
  Det spørgsmål vil jeg også meget gerne have svar på, hvor er det kroppen vil have alt det, som den absolut ikke får det bedre af. Godt kommet igen med en gang grønt, må jeg sige (selv om tømmermænd er fremmed land for mig).
  Uhm… blomkålspizza – fik vi også i går. Er så glad for at kæresten har ‘købt’ den, så jeg/ vi kan guffe en masse ost og grønt, som smager af pizza – helt uden den tunge dejklump i maven. Den er SÅ MEGET købt den opskrift :-)
  – frk. sveske

  Svar