Krydrede græskarkerner


Menuen i dag stod på kylling. Og kylling er jo dejligt nok, men jeg kom hjem en halv time før spisetid, så mine muligheder for kreativitet var lidt begrænsede, og jeg fik kylling i går og kylling til frokost, og jeg er ærligt talt bare lige lidt mæt af kylling. Så det krævede lissom lidt ekstra lækkert tilbehør, og jeg hældte derfor en rest græskarkerner på panden med lidt olivenolie, lidt tamarisoja, salt og garam masala. Garam masala er et blandingskrydderi, som man sikkert både kan støde og blande selv. Min version kom fra en dåse, jeg havde købt hos grønthandleren.

Græskarkernerne fik nogle minutter på panden, tørrede på et stykke køkkenrulle og endte sådan:

De smagte dejligt og gav kyllingemiddagen et lille løft.

PS: kyllingen havde fået en tur i ovnen i en Maggi Juicy Chicken stegepose, og det er jo bare overhovedet ikke særligt real foodie agtigt. Men den lå lige der i skuffen, købt i et anfald af nysgerrighed, og jeg kunne bare ikke magte at skulle tygge mig igennem et tørt kyllingebryst igen. Så i posen røg den. Og kyllingen blev da også saftig, men smagen var ikke god, hvis du spørger mig. Idéen med kylling i stegepose er da ellers udmærket, men hvorfor skal de putte så meget mærkeligt i krydderiblandingen?

Trænger du til en frisk start (der virker)?

Når man starter en kostomlægning med vægttab som mål, er det ret vigtigt, at man oplever hurtige resultater. Man har brug for at se ‘bevis’ for, at det, man gør, virker. Ellers er det for nemt at give op igen.

Slip for gætteriet og få en god start med min super-effektive (og supernemme) Keto kostplan.

Find Keto kostplanen her >>

Keto kostplan testimonial

Skal jeg sende dig en gratis Keto-madplan (aftensmad)?

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Krydrede græskarkerner”

Skriv en kommentar

  1. Det ser lækkert ud, og jeg er inspireret ud i at tilberede kylling i stegepose med selvvalgte krydderier. Aldrig har jeg fået så tør og gummiagtig kylling, som da jeg rullede kødet op i film og dampede dem og alt det der haha… never again. Og hvis man er lidt salmonellaforskrækket, er det da også super bare at hælde kødet i en pose :)

    Svar