Kryddersmør med salvie


Kryddersmør er genialt at have i køleskabet til lige at skære en skive eller to af og lad smelte over dit kød eller grøntsager. Med virkelig lille indsats får du god smag til maden og du sørger samtidig for, at maden ikke bliver så mager, at du er sulten to timer senere igen.

Kryddersmør - opskrift på hjemmelavet urtesmør med salvie

Kryddersmør med salvie

Føj til favoritter Føj til favoritter Print Pin
8
|
10 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Rens urterne og dup dem tørre med køkkenrulle.
  • Hak krydderurterne fint og bland dem sammen med det bløde smør og evt. lidt ekstra salt og peber.
  • Klat smørret ud på et stykke bagepapir og form det til en aflang pølse. Rul bagepapiret om og snor det sammen i begge ender, så rullen bliver helt stram.
  • Kom smørret på køl til det er fast igen.
  • Skær skiver af kryddersmørret efter behov.
  • Husk at smør kan fryses. Frys det evt. ned i mindre portioner, så du kan tage lidt op af gangen.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Energiberegning

PR. PORTION
Kcal 186
Kulhydrat 1g
Protein 1g
Fedt 20g

Kryddersmør med salvie og persille

Når jeg laver kryddersmør bruger jeg oftest bare de urter, jeg har. Salvie er en urt, som jeg til min egen store ærgrelse faktisk bruger alt for sjældent og det på trods af at jeg synes, den smager eminent godt.

Andre favoritter er jo selvfølgelig hvidløgssmør, den frække baconsmør eller den overlækre bearnaisesmør.

Kryddersmør med urter passer til de lyse proteinkilder også som fx fisk og kylling. Her synes jeg ikke lige, at bearnaisesmagen passer så godt.

Og er du rigtig frisk, laver du selvfølgelig dit eget smør efter denne opskrift. Ej det gør jeg altså heller ikke til daglig, men det er bare sjovt lige at prøve en enkelt gang.

Kryddersmør - opskrift på hjemmelavet urtesmør med salvie

Kan jeg hjælpe dig med noget?

Har du brug for støtte eller hep, input til din kost eller brug for hjælp til at få rettet lidt ind, så du kan få de resultater, du drømmer om? Så hop ind på min lukkede spørgeside og lad mig hjælpe dig.

Som at have en coach ved hånden men uden at det koster tusindevis af kroner hver måned💸

Spørgesiden er til mine PLUS-medlemmer og er du ikke medlem allerede, kan du prøve det gratis her:

Ja tak – det vil jeg prøve!

Udover den lukkede spørgeside får du adgang til at se energiberegninger på alle mine 2.000 opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme opskrifter og lave madplaner med indkøbsliste, velkomst e-bogen Den Store Keto-guide (værdi 149,-) og du kan lytte til min podcast.

I Januar 2022 vejede jeg 116 kg og blev medlem hos dig. Det er den bedste beslutning jeg har taget i hele mit liv. Jeg vejer nu 75,4 kg og vægten  går stadig langsomt ned. Jeg har endelig fået et liv, hvor jeg ikke konstant er sulten og kun tænker på mad.”

Start prøveperiode her 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

En kommentar til “Kryddersmør med salvie”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Apropos salvie: Jeg hører ofte folk, som siger, at de har en salvie i haven, men at de ikke rigtigt ved, hvad de egentlig skal bruge den til.

    Til en vejfest fik vi salviepesto: Salvie – olivenolie – (udblødte) mandler (eller pinjekerner eller..) – hvidløg – pecorinoost (eller parmesan for dem, som vil ha’ ko) – salt – peber. Blendes groft. Holder en uges tid i køleskab, dækket af olie. Men fryses nemt i småportioner, evt. isterningbakken og over i en pose. Jeg kan svælge i den!! :-)

    Svar