+ Kostfibre og Keto


Hvordan får man nok kostfibre på Keto, og er det egentlig farligt og kræftfremkaldende ikke at spise fuldkornsprodukter? Det er et spørgsmål, der kommer op med jævne mellemrum, ofte i forbindelse med tidens sidste nye skræmmekampagne i medierne.

Lad os kigge på det.

Er fuldkorn sundt?

Fuldkorn kan sagtens være del af en sund kost. Lad mig starte med at sige det. Men at sige, at det er 'videnskabeligt bevist, at fuldkorn forhindrer tarmkræft' , som folk nogle gange siger til mig, er simpelthen at gå for langt.

Det er sandt, at ​​epidemiologiske undersøgelser overvejende peger i retning af, at folk, der spiser fuldkorn har mindre risiko for bl.a. tarmkræft, men som du forhåbentlig ved, kan vi ikke konkludere årsagssammenhæng ud fra den type studier.

Kun for medlemmer - Bliv madbanditten PLUS medlem
Kun for medlemmer - Bliv madbanditten PLUS medlem

Log ind her:

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

  • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
  • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
  • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
  • færdige madplaner, jeg laver
  • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
  • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
  • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere