+ Kostfibre og Keto


Hvordan får man nok kostfibre på Keto, og er det egentlig farligt og kræftfremkaldende ikke at spise fuldkornsprodukter? Det er et spørgsmål, der kommer op med jævne mellemrum, ofte i forbindelse med tidens sidste nye skræmmekampagne i medierne.

Lad os kigge på det.

Er fuldkorn sundt?

Fuldkorn kan sagtens være del af en sund kost. Lad mig starte med at sige det. Men at sige, at det er 'videnskabeligt bevist, at fuldkorn forhindrer tarmkræft' , som folk nogle gange siger til mig, er simpelthen at gå for langt.

Det er sandt, at ​​epidemiologiske undersøgelser overvejende peger i retning af, at folk, der spiser fuldkorn har mindre risiko for bl.a. tarmkræft, men som du forhåbentlig ved, kan vi ikke konkludere årsagssammenhæng ud fra den type studier.

Kun for medlemmer - Bliv madbanditten PLUS medlem
Kun for medlemmer - Bliv madbanditten PLUS medlem

Log ind her:

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere