+ Køreplan til din nytårsaften

Som MadbandittenPLUS medlem får du et nytårshæfte med en komplet nytårsmenu med indkøbsliste og en detaljeret tidsplan, du kan følge, så du får en dejlig og stressfri aften.

Hæftet lavet særligt til dig der er PLUS-medlem og kan ikke findes andre steder.

Er du endnu ikke medlem af MadbandittenPLUS kan du prøve det i 7 dage. Udover denne køreplan får du adgang til madplaner, favoritopskrifter, podcast, energiberegninger og meget mere.

Nytårsmenuen er planlagt for dig

Hæftet indeholder opskrifter til både snacks, forret, hovedret, dessert, cocktail og kransekage samt indkøbsliste hertil. Jeg har delt indkøbslisten op i opskrifterne, så du nemt kan tage en opskrift ud af listen, fx hvis du foretrækker noget andet.

Køreplan til nytårsmenuen

Derudover har jeg lavet en køreplan som du kan følge i dagene op til nytårsaften og på selve dagen/aftenen. Køreplanen giver dig et overblik over, hvad der skal laves og hvornår det skal laves, så du er helt klar, når gæsterne vælter ind af døren.

Kun for medlemmer - Bliv madbanditten PLUS medlem
Kun for medlemmer - Bliv madbanditten PLUS medlem

Log ind her:

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere