Kontakt


Hej – dejligt at du gerne vil i kontakt med mig! Det første, du skal gøre er at læse hvad der står her på siden, fordi det øger vores chance for at nå hinanden♥

Jeg får virkelig, virkelig, virkelig mange henvendelser hver dag og for at øge chancen for, at du får det svar, du fortjener, er der forskel på, hvor du skal kontakte mig.

Derfor:

• MadbandittenPLUS

Du kan styre alt vedrørende dit medlemskab under MEDLEMSKAB i den grønne menu (adgangskode, opsigelse, opgradering osv.)

Du kan også besøge den omfattende PLUS-FAQ og finde svar på dit spørgsmål.

Er der noget, der stadig driller, er du altid velkommen til at skrive til plus@madbanditten.dk 

• Har du købt en madplan eller et kursus, som du har spørgsmål til?

Har du købt et af mine online produkter og behøver du teknisk hjælp til det, kan du kontakte support på denne adresse: support@madbanditten.dk

Det gælder også hvis du ikke kan finde det og har brug for at få det gensendt osv.

Jeg kan ikke supportere dit produkt her på bloggen og ej heller på Instagram, Facebook eller via Messenger. For at vi kan løse dit problem, skal du skrive til supportmailen.

Supportmailen er ikke til spørgsmål, som hvad du kan spise i stedet for avokado og lign. og jeg sætter pris på din forståelse herfor.

• Er du journalist?

Er du journalist, og vil du gerne lave interview, er du velkommen til at kontakte mig på: jane@madbanditten.dk

• Er du virksomhed og ønsker omtale af et produkt?

Jeg laver ingen kommercielle samarbejder og omtaler ingen produkter mod betaling.

Har du spørgsmål til Keto, LCHF, en opskrift eller din livsstil?

For spørgsmål til LCHF eller KETO, til opskrifter eller livsstil  vil jeg super gerne høre fra dig her på bloggen. Stil dit spørgsmål i kommentarfeltet under den opskrift, det drejer sig om eller brug spørgesiden til generelle spørgsmål om livsstil.

Jeg læser alle kommentarer og svarer indenfor 24 timer.

7.155 kommentarer til “Kontakt”

 1. Hej Jane. Jeg søger en keto og børnevenlig opskrift på de nu højaktuelle filetterede hornfisk. Min søn har fanget fisk. Har 6 stk liggende i køleskabet og sidder og leder efter opskrifter. Det er meget lidt materiale og meget gengangere.
  Synd for det er en nem tilgængelig fisk ligenu.
  Gerne et meget børnevenligt bud og uden ben i ;-)

  • God idé med opskrift med hornfisk!

   Den behøver dog ikke en særlig Keto opskrift. Den indeholder jo nul kulhydrater og er pr. definition Keto. Tilbehøret til den kan du finde inspiration til her: TILBEHØR

 2. Hej Jane.
  Jeg ville bare fortælle dig, hvor meget dine bøger har været med til at ændre mit forhold til mad. På den gode måde.
  Derfor vil jeg bare dele (en lille fejl) jeg fik lavet i køkkenet, men som du og måske dine følgere kan bruge.
  Jeg laver dine chafler til morgenmaden. 4 æg og 150 gr cheddar. Hertil morgen kom jeg ved en fejl 20 gram pofibre i fordi jeg også lavede blomkålsbrød.
  Nå, chafler kunne de så ikke blive, så jeg tog ca 1/2-1 dl vand i og lagde det på en bageplade og ind i ovnen på 180 grader i 20-28 min. Det er simpelthen så godt og let at lave. Det holder formen og mætter godt. Jeg skar den ud i seks stykker.
  Du har inspireret mig så meget. Så jeg ville give lidt igen, hvis du ikke selv havde prøvet det.
  Du og dit hold må have en rigtig dejlig dag.
  De bedste hilsner Karina Abelin.

  • Ej hvor fedt at høre. Det må jeg teste en dag!

   Og så dejligt at du er glad for de ting, jeg laver :)

 3. Hej.

  Jeg har før fulgt keto, dog i en kortere periode.
  Jeg kan se at man kan købe kostplaner – SMART!

  Jeg er fedmeopereret, og har tabt mig mange kilo – jeg er ikke helt i mål endnu.

  Har du en madplan, hvor man får dobbelt op på måltider? Altså jeg er småtspisende og skal spise oftere end normalt. 6-8 gange om dagen.

  • Hej Camilla
   Åh nej, desværre. Mine kostplaner er som regel lavet på 3 måltider om dagen, så der vil du selv skulle dele dem op og spise dem af to omgange…

 4. Hej Madbanditten!
  jeg er generelt rigtig glad for LCHF oghar også fungeret rigtig godt for mig. Men er detsværre en af de få mennesker som kommer til at få udslæt af det, også kendt som keto rash. Har du hørt om det før eller haft nogen erfarringer med det, for vil helst ikke ud at ketosis, hvilket kan ende ud af at blive min sidste udvej.

  • Hej Natascha
   Æv for pokker! Og nej, desværre, den eneste vej ud, jeg kender, er at holde kulhydratindtaget højere, så du holder dig ude af ketose. Det behøver ikke betyde en tilbagevenden til kulhydratrig kost men bare til en mere liberal Low Carb kost med mellem 50-100 g kulhydrat om dagen. Det er meget individuelt hvor man skal ligge, så det kan du prøve dig lidt frem med.

   Desværre, jeg forstår virkelig godt at det er irriterende :(

   • Hej tak for svar,! Det var også det jeg detsværre tænkte blev udvejen. Har det stadig nogle flere fordele at være low Carb, istedet for f.eks. at tælle kalorier?

    • Ja uden tvivl. Det er en stor misforståelse at det kun er Keto, der batter. Low Carb giver flere muligheder og du får stadig god effekt som fx god appetitregulering, stabilt blodsukker osv. Prøv at læse mere her: Forskellen på Keto og Low Carb

 5. Hej
  Jeg har lige meldt mig ind, men kan ikke se artiklen om feks diarre og Keto??

 6. Hej
  Vi har bestilt bogen og betalt den 25.4.2022 vi har hverken modtaget bog eller en bekræftelse herpå, 127 kr er trukket fra madbanditten den 25.4 ??

  Vil I venligst følge op på dette

  Venlig hilsen
  Bent Hansen

  • Hej Bent
   Meget gerne. Men vil du ikke skrive til support@madbanditten.dk som der også står her på siden, at du skal? Vi har en i vores system, som vi tror måske kan være dig men navn og email er anderledes end det, du skriver fra her (og mailen med kostplanen er leveret til vedkommende). Men skriv til os, så vi lige kan få ryddet op i det og sikre at du får adgang til det produkt, du har købt.

 7. Hej Jane
  I forhold til sommerklar må man da godt spise søde kartofler ? Der står at kartofler er kartofler og har pt fravalgt de søde. Men savner dem lidt i mit madlavning
  Mvh Heidi

  • Hej heidi
   Gem dem til dit valgfrie måltid. Som jeg skriver i protokollen er deres farve ligemeget i denne henseende.

 8. Hej Jane

  Jeg vil gerne prøve en periode med meget nøjagtig kulhydratmåling for at se, hvornår jeg ryger ind og ud af ketose. Jeg har købt en blodmåler og et væld af teststrimler, og vil teste hver dag og altså eksperimentere med, om jeg kan tillade mig selv mere end 30 gram i dagligt indtag, måske 50 gram eller endda mere og stadig forblive i ketose. I den forbindelse bliver jeg i tvivl om de mange forskellige angivelser af kulhydrat. Hvis jeg tager løg som eksempel, så står der følgende på DTU’s fødevaredtabase:
  Kulhydrat difference: 10,3
  Kulhydrat tilgængelig: 10,3
  Tilgængelig kulhydrat, deklaration: 5,4

  Hvilket tal skal jeg regne med, og hvorfor er der flere. Jeg har læst mig til, at kostfibre ikke påvirker ketose, er det sandt, og er det fibre, der udgør differencen mellem 10,3 og 5,4?

  Håber, du kan hjælpe

  På forhånd tak
  Vh

  • Hej Anders
   Jeg er ikke sikker på at et sådant eksperiment altid giver helt vildt meget mening, men det kan vi jo tage en snak om, når du har gjort dig nogle erfaringer :)

   I FRIDA skal du kigge på Tilgængelig kulhydrat, deklaration. Det er det, vi har taget udgangspunkt i i energiberegningerne her på siden. Det er rigtigt at størstedelen af kulhydraterne fra fibre ikke optages i blodet og derfor angiver vi dem separat i Danmark (modsat fx i andre lande, hvor Keto-folkene så selv trækker dem fra).

   Håber det giver mening ;)

 9. Hej Jane,
  Jeg har lige hentet din KETO madplan med de 25 forslag mv….
  I et forslag bruges f.eks 3 æg og 50g skinke, som beregnes til 37g protein…..( jeg lander på ca. 30g )jeg vil gerne forstå hvordan du beregner, jeg tænkte om der er et sted på din blog man kan se hvad du f.eks beregner energi fordeling i æg (og evt. andre madvarer) og netop pr. æg og ikke pr. 100g æg…
  Energifordeling i kød, fisk mv. er jo til at slå op, dog er æg jo lidt anderledes, jeg ville gerne bare kunne komme frem til ca. samme som dine beregninger, så jeg regner rigtigt ved andre opskrifter.😀 måske du bare kunne skrive en linie med hvordan beregningen ser ud ud for ovenstående eksempel for forståelsens skyld.

  • Hej Paul-Erik
   ja godt spørgsmål. Jeg tror, det første og vigtigste for dig at forstå er, at alle de tal, vi har med at gøre er estimater. Der findes ikke et tal som er 100% rigtigt. Alle databaser vil give forskellige svar, fordi input er forskellige. At bruge udregningerne til at sørge for, at man lander cirka et bestemt sted er den bedste måde at bruge dem på.

   Alle energiberegninger i Keto Kostplanen er lavet i et program, der hedder VITAKOST, som er et kostudregningsprogram for diætister. Det er bestemt ikke perfekt men det er ok. Alle energiberegninger her på Madbanditten er lavet med udgangspunkt i data fra DTU Fødevareinstituttets database FRIDA. Hvis du ikke kender FRIDA, kan den varmt anbefales. Den er gratis at slå op i og giver (for det meste) fornuftige svar.

   Jeg mener vi tager udgangspunkt i æg str. L (ca. 55 eller 60 g), når vi laver beregninger og opskrifter.

   • Mange tak for hurtigt svar :-) så ved jeg hvad du bruger og kan komme frem til bare nogenlunde samme resultater, Jeg bruger også FRIDA, men det med æg drillede…. nu kan jeg kigge videre på VITAKOST, super input tak.

 10. Kære Jane

  Jeg er blevet plus medlem og savner mere information om, hvordan jeg kan styre mit blodsukker via kosten.
  Jeg har et BMI på 17,6, så vægttab er ikke et behov for mig. Jeg har “prædiabetes” og vil gerne kunne holde mit langtidsblodsukker nede via kosten. Kan du hjælpe mig med, hvad man ser på mht. kulhydrater fx glykæmisk index/load, kulhydrater/heraf sukkerarter, restsukker eller?
  Venlig hilsen
  Lene

  • Hej Lene
   Det er også en særlig situation.
   Kostmæssigt vil en Low Carb eller Keto-kost helt sikkert være gode bud til dig. Dvs. du skal have fokus på at få godt med protein og fedt til alle dine måltider og godt med grønne grøntsager, nødder og kerner. Bælgfrugter hvis du kan lide dem. Går du ned i vægt ud over den første uge, skal du øge dit fedtindtag, så du kommer i energibalance.

   Glykæmisk index/load synes jeg personligt er superbøvlet. Det er hundrede gange nemmere bare at fokusere på at holde kulhydratindtaget lavt. Når du læser varedeklarationer, skal du kigge på tallet for kulhydrat. Heraf sukkerarter er ligegyldigt for dig.

   MEN… lav vægt men prædiabetes synes jeg indikerer at du måske, trods slankhed, har høj fedtprocent og lav muskelmasse? Kan det evt. passe på dig? I så fald (og faktisk uanset) vil styrketræning være noget af det bedste, du kan gøre for din blodsukkerregulering. Mere muskelmasse vil gøre dig mere insulinfølsom og det vil gøre underværker for dit langtidsblodsukker.

   En god og stabil Low Carb kost og 3 x styrketræning ugentligt vil virkelig være mit aller-aller-bedste råd til dig.

   Rigtig god vind❤️

   • Kære Jane

    Tusind tak for dit hurtige svar.
    Desværre har jeg nok bare fået nogle gener, der gør, at jeg nu har et højere langtidsblodsukker trods min livsstil. Jeg har altid spist masser af grøntsager – min. 600 g dgl. og træner 1 1/2-2 timer dgl. med løb eller cykling samt styrketræning om vinteren. Nu kan jeg ikke “tåle” for mange grøntsager, for så kommer blodsukkeret hurtigt op. På LCHF og dine opskrifter er det lykkedes mig at holde et mere stabilt og lavere blodsukker, men har svært ved at navigere rundt i, hvilke grøntsager, jeg kan spise “frit” af og hvilke, jeg skal holde igen med – har set din liste med nogle af grøntsagerne.

    Venlig hilsen Lene

    • Pokkers. Men uanset nuværende udgangspunkt vil mere muskelmasse give dig en metabolisk fordel.

     Ift. grøntsagerne kan du prioritere bladgrønt og kål. Så bør du være godt stillet.

 11. Hej Jane
  Jeg er ny og jeg elsker dine opskrifter og madplaner. Men jeg har ikke fået nye madplaner. Hvad skal jeg gøre? Eller hvornår/hvor kommer de nye planer?

  • Hej Heidi
   Alle PLUS-madplanerne kommer gradvis inde under MIN SIDE i den grønne menu. Der er et punkt til både madplanerne og de grafikker, vi laver. Sig til hvis du ikke finder dem :)

 12. Hej igen Jane.
  Jeg fik et svar den anden dag fra dig at du ikke kan anbefale græsk yougurt til morgenmad 😊
  Det er er helt ok😊
  men hvis vi spiser det alligevel kan du så vejlede om 2 eller 10 er bedst?

  • Hej Charlotte
   Åh det ved jeg faktisk ikke lige. Med 2% yoghurten vil I bruge færre kalorier på at opnå et anstændigt proteinindtag men blive hurtigere sultne pga. fraværet af fedt og vil derfor spise mere siden hen. I 10% vil I bruge mange kalorier på at opnå et anstændigt proteinindtag og det høje fedtindtag vil gøre, at der går længere tid før I forbrænder eget kropsfedt. Jeg ved ikke hvad der er at foretrække..

   Måske bare prøve jer frem og gøre det, der fungerer bedst for jer…

 13. Hej
  Jeg køber æg ude på landet og får tit æg med 2 blommer, hvilket jo er super dejlig. Men tæller sådan et æg så som 1 æg eller 2 æg.
  Louise

  • Hehe, ja det er dejligt og det er et godt spørgsmål. Jeg ville tælle dem som to, hvis jeg ville være på den sikre side. De fleste kalorier (og næringsstoffer) sidder i blommen.

 14. Hej Jane.
  Jeg er meget glad for mange af dine opskrifter, og for ugemadplanerne med indkøbsliste. Super dejlig hjælp i hverdagen.
  Dog hader jeg Ingefær, rejer og fiskesmad, og vil ikke over 12kh pr aftensmåltid Det gør, at de sidste madplaner ikke dur helt for mig.

  Findes der, eller kommer der en funktion, hvor man kan sammensætte egne ugemadplaner med dine opskrifter? Jeg vil ikke printe opskrifterne, og har så mange favoritopskrifter, at jeg ikke helt kan overskue at finde de enkelte opskrifter frem, så det ville være skønt, hvis man selv kunne lave mindre” opskriftspakker”, så man kan lave ugeplaner.
  Mange venlige hilsener
  Christina

  • Så glad for at du spørger for det er netop med i vores næste opdatering. Her vil du kunne lave egne samlinger og madplaner inde på favoritsiden og få genereret indkøbslister ud fra det. Det kommer til at gøre det så nemt at sammensætte sin egen. Vi håber det er klart i løbet af maj måned❤️

 15. Hejsa. Jeg er startet op med Keto for små to uger siden. Det jeg har mærket af symptomer på keto flu, er en fornemmelse af at være afsindig tung i kroppen, nærmeste som om man var lavet af beton. Ikke træthed blot tung og det stjæler jo energi.🙈
  Er det normalt ?
  Det er stor kostændring for mig, da jeg før har spist meget stivelse og sukker.
  Kh Bente

  • Hej Bente
   Ja det er en normal oplevelse i starten, men det betyder jo, ikke at det er meningen at du skal have det sådan. Du skal jo i gang med at have det godt :)

   Læs denne artikel om Keto flu og følg rådene deri: Keto flu – så får du det hurtigt bedre.

  • No problem. Jeg må hellere få præciseret det for flere har talt om “6 ugers planen” så det er åbenbart nemt at misforstå…

 16. Hej Jane
  Jeg har købt sommerklar og vil lige høre om man godt kan gå ud over de 6 uger, da jeg har mange kg som skal væk. Har levet efter dine ketobøger men vægten er gået i stå og derfor tænkte jeg at sommerklar ville være en god booster.
  Den er nem at gå til og det virker til at have en god effekt, derfor mit spørgsmål ❣️Tak til dig.
  Mvh Heidi

 17. Hej Jane.

  Jeg har lige købt din Sommerklar Protokol.
  Jeg havde en forståelse af, at det er en kur man skal følge i 6 uger. Men det er nok eksemplet med din søster, der spiller ind.
  Kan du anbefale en minimums-længde på denne protokol?

  Hilsen Annie

  • Hej Annie
   Der er ingen begrænsning på hvor længe man kan følge sommerprotokollen. I virkeligheden er det jo et sæt fuldstændig fornuftige leveregler for sund livsstil (modsat fx Keto Udfordringen, som var super aggressiv, og hvor jeg anbefalede pause efter max 8 uger).

 18. Er ny begynder her,skal tabe ca 25 kg,følger keto 4 uger bog købt hos boghandler,
  Er det mon det rette for mig?

Der er lukket for kommentarer.