Kontakt

Hej – dejligt at du gerne vil i kontakt med mig! Det første, du skal gøre er at læse hvad der står her på siden, fordi det øger vores chance for at nå hinanden♥

Jeg får virkelig, virkelig, virkelig mange henvendelser hver dag og for at øge chancen for, at du får det svar, du fortjener, er der forskel på, hvor du skal kontakte mig.

Derfor:

• Er du journalist?

Er du journalist, og vil du gerne lave interview, er du velkommen til at kontakte mig på: jane@madbanditten.dk

• Er du virksomhed og ønsker omtale af et produkt?

Jeg laver ingen kommercielle samarbejder og omtaler ingen produkter mod betaling.

• Har du købt MadbandittenPLUS?

Har du købt MadbandittenPLUS og har du brug for teknisk hjælp, kan du kontakte support på plus@madbanditten.dk 

Du finder dog de fleste svar i vores PLUS-FAQ.

• Har du købt et online produkt, som du har spørgsmål til?

Har du købt et af mine online produkter og behøver du teknisk hjælp til det, kan du kontakte support på denne adresse: support@madbanditten.dk

Det gælder også hvis du ikke kan finde det og har brug for at få det gensendt osv.

Jeg kan ikke supportere dit produkt her på bloggen og ej heller på Instagram, Facebook eller via Messenger. For at vi kan løse dit problem, skal du skrive til supportmailen.

Supportmailen er ikke til spørgsmål, som hvad du kan spise i stedet for avokado og lign. og jeg sætter pris på din forståelse herfor.

Har du spørgsmål til Keto, LCHF, en opskrift eller din livsstil?

For spørgsmål til LCHF eller KETO, til opskrifter eller livsstil  vil jeg super gerne høre fra dig her på bloggen.

Jeg læser alle kommentarer og prøver at nå rundt hver dag og svare. Det smarte ved, at vi tager dialogen her på bloggen er, at andre med samme udfordring kan få glæde af svaret også.

Jeg svarer ikke på personlige spørgsmål på mail eller tilbyder 1:1 rådgivning på mail, Instagram eller Messenger.
Jeg frabeder mig også høfligt, at du googler mit telefonnummer og ringer mig op. Jeg vil meget gerne hjælpe dig, men du skal skrive her på bloggen, hvis der er noget, du ønsker mit input til.
Jeg læser alle kommentarer og svarer indenfor 24 timer.

6.541 kommentarer til “Kontakt”

Skriv en kommentar

 1. Hej igen.
  Det ville være rigtigt godt hvis de opskrifter jeg gemmer kunne komme i karegorier for morgenmad, frokost og aftensmad….og ikke bare i en lang bane. Bare et lille ønske 🤣🤣
  Vh Dorthe

  Svar
  • Det kan du allerede glæde dig til. Det er nemlig allerede på tegnebrættet og er næste skridt. Jeg var ikke tilfreds med brugervenligheden i det standardlayout, der fulgte med systemet, vi bruger til PLUS. Det var grimt og uintuitivt at bruge. Så vi har fået en webdesigner til at designe vores eget, som nu skal kodes og laves af min udvikler. Det kommer både til at kunne lave samlinger, som du er inde på men også fx madplaner, hvorfra man kan generere en samlet indkøbsliste. Det bliver et kæmpe løft❤️

   Svar
 2. Jeg har de fleste af dine bøger og har lige tilmeldt mig PLUS – jeg er total fan 😄 Tak Jane for altid lækre og inspirerende opskrifter.
  Jeg vil glæde mig enormt til, at man selv kan oprette madplaner og danne indkøbslister ud fra opskrifter. Det bliver den største prik over i`et🤩😘

  Svar
  • Tak Camilla. Og ja, det bliver virkelig endnu mere anvendeligt når man kan samle sine favoritter og generere madplaner og indkøbslister. Eller bare gemme i kategorier som ‘morgenmad’, ‘kager’ eller lign.❤️

   Svar
  • Hej Birgitte
   Altså nettokulhydrat er jo en amerikansk ting, som vi ikke bruger i Danmark. I Danmark deklarerer vi kulhydrat i tilgængelig kulhydrat og så deklarerer vi kostfibre for sig. Så på den måde kan man godt sige at det er nettokulhydrat. Alle data er fra DTU Fødevareinstituttets databas Frida.

   Svar
 3. Har lige tilmeldt mig PLUS. Og jeg er fan 😄 det er præcis hvad jeg kan bruge. Så nu er der ingen undskyldninger – og madplaner er lavet for mig.
  Så tak for det.
  Skal dog lige høre om man selv kan oprette madplaner og danne indkøbslister ud fra opskrifter?
  Mvh Mia 😀

  Svar
  • Hej Mia
   Det kan man ikke (endnu) men det er det næste vi arbejder på. Det nuværende setup til det var så u-brugervenligt, at vi har besluttet at designe vores eget, så det bliver lækkert og nemt at bruge. Men mulighed for at lave samlinger af favoritter som fx madplaner og generere en indkøbsliste er næste trin.

   Håber du kan bruges vores madplaner så imellemtiden ❤️

   Svar
 4. Hej
  Kan jeg ikke finde ud af det her i den nye Plus eller eksisterer det ikke? Et sted , hvor jeg taster alt hvad jeg spiser ind, og får mine samlede kulhydrat-indtag mm.
  Mvh
  Anja Staal

  Svar
  • Hej Anja
   Nej det er ikke det, PLUS er. MadbandittenPLUS er adgang til en række nye funktioner her på siden som fx at du nu kan se energiberegninger på alle opskrifter (grøn boks under opskriften), du har din egen favoritside hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, du har adgang til færdige madplaner, tabeller og guides, vi har lavet (ligger under ‘min side’ i den grønne menu) + at du slipper for at se annoncer, når du er logget ind.

   Er der noget, der driller med dit medlemskab, er du velkommen på plus@madbanditten.dk Så hjælper vi dig gerne videre derfra❤️

   Svar
 5. Hej
  Jeg skal trykke min nuværende adgangskode for at skift adgangskode. Men jeg ved ikke hvor jeg skal finde min adgangskode? 😀

  Svar
 6. I flere af dine opskrifter henviser du til extra creamy kokosmælk – den kan jeg ikke rigtig finde nogen steder længere. Har du fundet et godt alternativ?

  Svar
  • Åh ja, det skal vi have rettet. Den er vist taget af markedet. Den fra Änglamark i karton (Coop) minder meget om den. Den køber jeg tit i stedet.

   Svar
 7. Jeg kan ikke huske mit oprindelige password. Jeg står simpelt hen altid logget ind – har vist aldrig været logget ud. Hvad gør jeg så hvis jeg vil ændre password?
  Glæder mig i øvrigt til det nye koncept
  Kh Lise Bille

  Svar
 8. Hej Jane.
  Jeg har samme problem som andre har skrevet ( dit nye plus abonnement )
  Har ikke modtaget mail med kvittering og ingen mulighed for at oprette log in …. ( får også fejlmelding når jeg siger “glemt password” )
  Håber du kan hjælpe 🙏

  Svar
 9. Har lige købt et produkt omkring månedsbetaling, 49kr md hos dig over MobilePay , bliver i tvivl omkring spam
  Hilsen kim

  Svar
 10. Hej Jane
  Kan man nogle steder se kulhydratindholdet i dine opskrifter? F.eks. Frøkiks og Squashboller. Bare pr. 100 gr.
  Mvh. Marianne

  Svar
 11. Hej Jane.
  God ide her 👍
  Er det sådan at madplaner og tabeller først er tilgængelige efter de 7 dages gratis brug,?
  Kan nemlig ikke finde dem 🧐🧐
  Vh Dorthe

  Svar
  • Nej de er der allerede. De ligger under ‘min side’ under de der bokse. Der er tre grønne knapper. Skriv lige hivs du ikke finder dem så graver jeg et direkte link frem :)

   Svar
 12. Hej
  Jeg har lige tilmeldt mig til Madbanditten Plus, og vil ændre password, har desværre ikke modtaget brugernavn eller password
  Mvh Dorthea

  Svar
  • Hej Dorthea
   Jeg tror der er lidt knas med ændringen af password. Vi har i hvert fald sat det på listen til vores udvikler til på mandag.

   Driller det her og nu så skriv til plus@madbanditten.dk så hjælper vi/de dig derfra❤️

   Svar
 13. Hej Jane
  Jeg har lige tilmeldt mig madbanditten Plus. Men kan ikke finde siden igen. Skal jeg have et kodeord for at ligge mig ind eller downloade en app?🙈🙈
  Vh Lotte Sloth

  Svar
 14. Hej jeg har betalt for 1 års medlemskab og er nu endelig kommet ind på din + side men hvordan får jeg det åbnet på min Ipad?

  Mvh Anne

  Svar
 15. Hej Jane
  Fedt med dette tilbud!
  Jeg kan se, at jeg er automatisk logget ind, jeg vil godt lave mit eget password, men jeg har ingen mail fået ang. dette?
  Vh Christina

  Svar
 16. Hejsa

  Glæder mig til at komme igang med det nye madbanditten plus – har dog fået mig logget ud og har ikke modtaget et kodeord på mail.
  Har forsøgt med “glemt kodeord” og der melder den fejl. Hvordan gør jeg?

  Svar
 17. Jeg har lige tilmeldt mig madbanditten plus, når jeg skal logge ud beder den mig skrive adgangskode og når jeg forsøger at ændre den, vil den have nuværende adgangskode, men en sådan har jeg ikke, what to do? 😊

  Svar
 18. Hejsa, jeg kan ikke logge på, jeg har ikke modtaget e-mail med mulighed for at lave brugernavn og adgangskode, den ville ikke gå videre til betaling med mobilepay, og nu står der jeg er medlem, men jeg kan ikke noget???

  Svar