Kontakt

Hej – dejligt at du gerne vil i kontakt med mig! Det første, du skal gøre er at læse hvad der står her på siden, fordi det øger vores chance for at nå hinanden♥

Jeg får virkelig, virkelig, virkelig mange henvendelser hver dag og for at øge chancen for, at du får det svar, du fortjener, er der forskel på, hvor du skal kontakte mig.

Derfor:

• Er du journalist?

Er du journalist, og vil du gerne lave interview, er du velkommen til at kontakte mig på: jane[snabel-a]madbanditten.dk

• Er du virksomhed og ønsker omtale af et produkt?

Jeg laver ingen kommercielle samarbejder og omtaler ingen produkter mod betaling.

• Har du købt et online produkt, som du har spørgsmål til?

Har du købt et af mine online produkter og behøver du teknisk hjælp til det, kan du kontakte support på denne adresse: support[snabel-a]madbanditten.dk

Det gælder også hvis du ikke kan finde det og har brug for at få det gensendt osv.

Jeg kan ikke supportere dit produkt her på bloggen og ej heller på Instagram, Facebook eller via Messenger. For at vi kan løse dit problem, skal du skrive til supportmailen.

Supportmailen er ikke til spørgsmål, som hvad du kan spise i stedet for avokado og lign. og jeg sætter pris på din forståelse herfor.

Har du spørgsmål til Keto, LCHF, en opskrift eller din livsstil?

For spørgsmål til LCHF eller KETO, til opskrifter eller livsstil  vil jeg super gerne høre fra dig her på bloggen.

Jeg læser alle kommentarer og prøver at nå rundt hver dag og svare. Det smarte ved, at vi tager dialogen her på bloggen er, at andre med samme udfordring kan få glæde af svaret også.

Jeg svarer ikke på personlige spørgsmål på mail eller tilbyder 1:1 rådgivning på mail, Instagram eller Messenger.
Jeg frabeder mig også høfligt, at du googler mit telefonnummer og ringer mig op. Jeg vil meget gerne hjælpe dig, men du skal skrive her på bloggen, hvis der er noget, du ønsker mit input til.
Jeg læser alle kommentarer og svarer indenfor 24 timer.

6.047 kommentarer til “Kontakt”

Skriv en kommentar

 1. Hej.
  Jeg er ved at bestille KETO Madplan Vinter (5 ugers madplan + indkøbslister), men der fremkommer ingen adresse den skal sendes til.
  Kan jeg ikke få den tilsendt?

  Vh.

  Knud

  Svar
  • Hej Knud

   Alle Keto madplanerne er online produkter, der leveres på mail.

   Vil du hellere have en fysisk bog, kan jeg i stedet anbefale en af mine to Keto-bøger. Dem kan du se her: Keto-bøger

   Svar
 2. Hej Jane. Jeg har ledt og googlet forgæves. Nu prøver jeg med et spørgsmål i kommentar. Tilhører majsmel, boghvedemel, havremel og rismel traditionelle melsorter og er dermed et no go eller ?????

  Svar
  • Hej Hanne

   Svaret står på pakken på de melsorter. Keto er ligeglad med, om du spiser gluten eller ej, men er kun interesseret i kulhydrater. Mel, uanset om det indeholder gluten eller ej, indeholde 50-60 g kulhydrat pr. 100 g. På keto skal du spise max 20 g kulhydrat pr dag. Så det giver jo lidt sig selv, at det ikke lader sig gøre…

   Er dit ønske at spise glutenfrit og ikke Keto, kan du fint bage med de glutenfrie kornsorter.

   Svar
 3. Kære Jane
  Hvis såfremt og i fald jeg skulle få mod på din Udfordring igen (det er 4 mdr siden sidst), 2-4 dages faste eller blot faste x 2 om ugen, hvordan ligger det med kaffe- og/eller broth-indtag i nævnte perioder? Er det ok eller piller det ved fx insulin og/eller giver det sultfornemmelse eller andet ikke ønskværdigt? Jeg tænker også på tyggegummi: Just Gum og True Gum – begge naturlig gummi (altså ikke plastik) tilsat smag og kunstig sødemiddel – vælter det noget? Med andre ord: negative impact during the challenge?

  Svar
  • Hej Eva
   Det er lidt et svært spørgsmål. Keto Udfordringen er jo lavet til ret aggressivt kalorieunderskud, så at køre et hårdt fasteregime ind over også, synes jeg måske ikke er så forsvarligt. Faste fungerer bedst, når det veksles med perioder med mad. Kraftigt kalorieunderskud i flere dage efterfulgt af endnu mindre mad lyder ikke så holdbart. Hvis du synes, kan du kombinere Keto Udfordringen med indskrænket spisevindue men med stadigt fokus på at nå dit proteinindtag hver dag.

   Generelt er faste nul kalorier og alle kalorier bryder din faste. Var det en idé at gå tilbage til de to lektioner på Kickstart, der handler om faste? Der gennemgår jeg alle disse ting også.

   Også generelt ser vi at faste hos mange trigger overspisning, så har man tendens til overspisningsepisoder, er faste ikke det bedste redskab at kaste sig over – eller i hvert fald bør det erstattes af et regelmæssigt spisemønster første gang overspisningen viser sit grimme ansigt.

   Håber, det kan hjælpe dig lidt videre❤️

   Svar
   • Kære Jane
    Jeg har formuleret mig uklart.
    Mine tanker lå især på sort kaffe og Gum i forbindelse med enten Udfordring eller Faste. Når jeg tænker mig om er broth udelukket ifm Faste.
    Nej, ingen faste ifm Udfordring! Det kommer ikke til at ske.

    Svar
    • Jamen det gælder stadig, at alle kalorier bryder faste. Sort kaffe er så godt som kaloriefrit og drikkes ofte under faste. Broth afhænger af hvordan det er lavet, om det er kaloriefrit. Er du i tvivl, så drik vand med salt.

     Jeg ville holde mig fra tyggegummiet, uanset hvilken type, der er tale om.

     Svar
 4. Hej Jane.
  Tak for din fantastiske blog og bøger.
  Min kone og jeg har tømt boghandlerne for dine bøger og haft stor glæde af dem.
  På 3 måneder tabte jeg de 20 kg der skulle væk (og det føltes som at snyde, lol) og har holdt det i et år, forsat på keto/lchf. Vi ligger begge midt/ nederst i bmi’en og blodtryk og blodprøver er alle helt som de skal være med undtagelse af Total kolesterol og LDL som er over hhv 7 og 5. Vores læge “køber” ikke ind på de argumenter du så fint skriver om i dine bøger om kolesterol og keto. Svaret er at LDL er så højt så selv om alt andet er fint vil det være behandlingskrævende hvis vi ikke nedbringer det asap. Så vi står lidt og mangler “keto efter vægttab, hvad så nu” bogen. Kan du pege os i den rigtige retning?
  Kærlig hilsen Marie pg Morten

  Svar
  • Hej Marie og Morten
   Ja helt sikkert, men først er lige nødt til at høre, om I har læst dette indlæg: Keto og kolesterol Det er bare for at jeg ikke gentager mig selv.

   Det, jeg synes, man skal huske er at alting i biologi er en byttehandel. Du kan ikke ændre en ting, uden at det samtidig ændrer noget andet. Vores opgave hver især er jo på mange måder at finde det ståsted, hvor vi får mest af det, vi gerne vil have. Det er jo fint at sænke LDL, men hvis det er på bekostning af et højere blodsukker og højere fedtprocent, har man så stadig vundet risikomæssigt? Sagen er, at vi ikke ved det…🤷🏻‍♀️

   Svar
   • Tak Jane.
    Ja vi har læst din fine artikel og var begge fastende i 12-14 timer. HDL var fint på ca 1,3 og trigly. på under 1.

    Vi er nok kommet frem til at vi skal holde igen med fløde og ost som nok har fået en lidt for fremtrædende rolle i madlavningen 😋
    Kh Marie Morten

    Svar
    • Superfint❤️ Og det lyder som en fin plan. Al dokumentation peger på at bedste redskaber til at sænke LDL er at øge kulhydratindtaget og lade mælkeprodukter spille en lidt mindre rolle.

     Svar
 5. Så husker jeg forkert, måske det stod i alfabetisk rækkefølge og det var derfor jeg syntes det var mere overskueligt 😉. Fordelen er jo nu at jeg nemmere falder over nye opskrifter 😊

  Svar
 6. Hej Jane,
  Tak for alle de dejlige opskrifter 👍🏼😋.
  Jeg savner dog din gamle hjemmeside, syntes den var nemmere at finde rundt i. Jeg har endelig lige opdaget at aftensmaden er delt op i okse, kylling osv, men mangler det ved morgenmaden, eller er det bare mig der ikke har kigget ordentligt efter? 🤔.
  Mvh Mette

  Svar
  • Jeg har aldrig haft den inddeling i morgenmaden. Det er sværere, synes jeg, for det bliver hurtigt nogle virkelig tynde katagorier. Er der nogle, du synes kunne give mening der?

   Svar
 7. Hej Jane. Jeg starter med at bukke dybt for dig! Alt er blevet vel her med keto! Ro på diabetes 2, væk med coronanedluknings-kiloerne – og ind med alle de “forbudte” fødevarer, som jeg elsker.
  Jeg har så indkøbt dine bøger. Det kunne bare mangle, når du nu viser mig vej. Dog bruger jeg nettet ligeså meget som bøgerne. Og nu kommer mit spørgsmål (omsider):
  Findes der et samlet index over opskrifterne i bøgerne?
  Jeg bruger nemlig kulhydrat-beregningerne i forhold til at holde min diabetes i skak og roder derfor rundt i fire bøger, når jeg har fundet en lækker inspiration på nettet. Jeg er helt med på, at ikke alle opskrifter er i bøgerne, men det ville være rart med en henvisning til dem, der er.
  Mange venlige hilsner og stor tak.
  Susanne

  Svar
  • Årh Susanne SÅ dejligt at høre. Simpelthen fantastisk for dig!

   Og ja, godt du spørger om det samlede opskriftindex. Jeg har lavet et over hvilke opskrifter, der findes i hvilke bøger men jeg har faktisk aldrig udgivet det. Er det sådan et, du tænker du? Jeg lavede det, fordi jeg selv ikke kunne huske om en given opskrift var fra den ene, anden, tredje eller fjerde bog.

   Men jeg tror ikke det helt er det samme, som du mener. Nogle af de opskrifter, som ligger her på siden, er modificeret før de er endt i en bog, ofte fx er de tilpasset så de passer bedre til Keto retningslinjerne, så de vil ikke være identiske…

   Svar
 8. Hej Jane.
  Jeg købte dine bøger for ca. 1,5 år siden, da jeg besluttede mig for Keto livsstilen og havde det
  godt med det på mange områder. Jeg fik dog forstoppelse af det og blev derfor efter ca. 1 år desværre nødt til at stoppe med Keto.
  Jeg har prøvet med loppefrøskaller, men det hjalp ikke. Jeg har læst mig til at man kan tage noget andet naturmiddel med fibre. Er der noget du kan anbefale? Jeg vil nemlig gerne tilbage på Keto.

  Svar
  • Hej Lone
   Forstoppelse på Keto skyldes næsten altid, at man er ikke er tilstrækkeligt opmærksom på saltindtaget. Salt spiller en stor rolle både i produktionen af mavesyre og i opretholdelsen af normal elektrolytbalance. Så det vil være mit bedste råd. Få styr på dit saltindtag fra dag 1. At salte maden godt er ikke nok. Mine bøger gennemgår dette også. Fibre bidrager lige så ofte til forstoppelse, som de lindrer det. På mange måder kan flere fibre i en forstoppet tarm svare til at fylde flere biler i en trafikprop i håb om at det løser den. Så det vil jeg forholde mig lidt nysgerrigt til. Læs flere tip her: Maveproblemer og fordøjelse

   Svar
 9. Hej Jane.
  Jeg er startet på Keto og det går godt. Jeg vil gerne have et spisevindue på Max 8 timer, men nyder så meget en kop morgenkaffe med lidt piskefløde. Ødelægger det fasten eller er det kun fast føde, der betyder noget for fastens gode betydning?
  Tak for dine altid gode råd og venlig hilsen Helle

  Svar
  • Hej Helle
   I princippet bryder alle kalorier din faste. Hvorvidt det er vigtigt i denne sammenhæng, afhænger af hvad du ønsker at opnå med fasten…

   Svar
 10. Hei. Jeg er mann på 65 som har fått Diabetes og trenger matråd for å holde blodsukker lavt uten tabletter. De tåler jeg nemlig ikke.
  Jeg har tidligere kjøpt kokebok av deg. Har du mulighet for å sende meg den linken igjen. Jeg har mistet den. Jeg er også interessert i nye lavkarbo/keto marplaner for en uke eller lengre.
  Med vennlig hilsen Ørnulf Aasum

  Svar
 11. Hej igen.

  Undskyld Jane. Det er mig, som ikke har set ordentligt efter. Man skal scrolle ned allerede under fanbladet opskrifter. Jeg er hver gang gået ind under aftensmad og herefter manglet opdelingen i kategorierne. Yay nu skal jeg bruge min aften til at få inspiration til fremtidige måltider. Jeg nyder meget at lave store portioner, som fryses ned i 2x portioner. Det er nemt, når man bor alene og har lange arbejdsdage. – og jeg vil lige tilslutte mig gruppen, som kan bekræfte at KETO VIRKER!!. Tabt 24kg og er nu normalvægtig. – og ikke mindst så kan jeg holde vægten!

  Venligst Heidi

  Svar
  • Du er langt fra alene. Mange skriver at de savner kategorierne og jeg aner ikke hvordan jeg skal gøre dem tydligere☺️🤷🏻‍♀️ Måske bør de ligge som under-under-kategori under Aftensmad men det var min tekniske rådgiver vist ikke så begejstret for…

   Og megafedt med 24 kg! Det glæder mig virkelig at høre💪🏼👏🏼

   Svar
 12. Hej Jane.
  Jeg har fulgt madbanditten gennem et par år, og er utrolig glad for de fleste af dine opskrifter. Jeg synes også Madbandittens “Nye Look” er flot, men jeg har en bøn til dig. Førhen havde du delt dine opskrifter op, således man nemt kunne navigere hen i supper – kylling og andet fjerkræ – eller svinekød. Nu står det hele samlet under aftensmad. Det var så dejligt overskueligt at finde sine favoritter frem, eller finde ny inspiration, når man stod med et bestemt stykke kød og skulle lave dagens mad. Måske andre har haft samme oplevelse?

  Venligst Heidi

  Svar
  • Jeg er så ked af, at folk ikke scroller bare lige en anelse længere ned. Alle kategorierne (kylling, oksekød, suppe osv) er der stadig + utroligt mange flere. Vi har lavet et kæmpe kategoriseringsarbejde i forbindelse med ombygningen. Men man skal bare lige scrolle en my længere ned på opskriftsiden. De kan desværre ikke allesammen ligge i første række og derfor har jeg prioriteret de store og mest brugte kategorier (morgenmad-frokost-aftensmad) øverst.

   Svar
 13. Hej Jane, for et par uger siden så jeg et opslag om accellereret vægttab, primært for folk som allerede havde erfaring med KETO. Det kostede vist 99,- men jeg kan simpelthen ikke finde frem til det, har tjekket dine nyhedsmails hvor jeg mener det kom. Jeg har tabt 8 kg siden jeg startede på KETO i juli og skal bare lige ha hugget de sidste 3-4 af som sidder godt fast. Jeg tænkte det kunne være en inspiration. Pft, Ulrik

  Svar
 14. Kære Jane, jeg er selvfølgelig vild med alt du laver. Jeg bor langt pokker i vold på New Zealand og har en veninde som så gerne vil ha én som dig. Kender du til en engelsk version af dig?
  På forhånd tak
  Lene

  Svar
  • Hej Lene
   Nej desværre ikke. Amerikanerne er lidt specielle i stil, synes jeg ærligt talt😅
   Men for fagligheden er dietdoctor.com en super, evidensbaseret kilde. Det er verdens største Low Carb site. De har et medlemsunivers, hvor man for en beskeden sum hver måned også får adgang til et stort opskriftarkiv. Det kan varmt anbefales :)

   Svar
    • Desværre ikke rigtigt. Jeg læser faktisk ingen blogs selv😅
     Den amerikanske Maria Emmerich kan noget særligt, synes jeg. Hun har en god grundholdning men der er meeeeeeget bagværk og desserter, som der jo er hos amerikanerne..

     Svar
 15. Kære Jane.

  Jeg har købt din KETO kostplan i starten af november. Jeg og min mand er rigtig glad for den nemme måde du har sat det op på.
  Vi har fulgt plane siden d. 3 november og synes at vi er rigtigt godt hjulpet.
  Jeg har dog fået en del væske i mine ben mest omkring anklerne. Her hen over weegenten er der sket det at mit højre ben fra knæet og ned er hævet lige meget hvad jeg gør af øvelser, jeg er også hævet omkring mit højre øje.
  Mit spørgsmål er om det kan have noget med vores livstil omlægning at gøre ? Er det det hvor længe går der så ca før det letter ?
  Jeg blev vaccineret mod covid – 19 d. 5 november og tænker det kunne være bivirkninger hvis det ikke skyldes kosten.

  Med venlig hilsen Sanne Uulineq Krogh

  Svar
  • Hej Sanne
   Det synes jeg bestemt du skal gå til lægen med. Det lyder ikke spor normalt. Og slet ikke når det er så lokalt.

   På Keto ser vi ofte at folk taber en masse ophobet væske, men jeg ser også ind imellem væskeophobninger. Det er svært at sige, hvad det skyldes, men ubalance i elektrolytbalancen er nok en af de hyppigste. Næsthyppigst fødevareintolerancer, altså at man spiser noget (ofte æg eller mejeriprodukter), som kroppen reagerer på.

   Men da dine væskeophobninger er meget lokale, ville det ikke være mit første gæt og derfor synes jeg, lægen skal med ind over❤️

   Svar
  • Ja den kan du fint bruge. Men du kan ikke regne med kulhydratsammenligningen på den måde, da erytritol (sukrin), som jo er en sukkeralkohol, og derfor skal deklareres som 100 g kulhydrat/100 g, ikke bør tælle med, da den som den eneste sukkeralkohol ikke optages i blodet overhovedet. Så måske bare vælge den, du bedst kan lide eller som din mave tolerer bedst. I de bittesmå mængder, man bruger sirup, vil en evt. forskel svare til at du måske kan spare 0,001 g kulhydrat. Jeg er sikker på, der er andre fravalg, der kan give en større effekt sådan i det store billede :)

   Svar
 16. Hej Janne, jeg laver mad efter din bog Keto i Spanien. Tog fra DK med en æske Pofiber, men efter at have bagt en gang boller og flute, som smager dejligt, er der ikke nok tilbage til mere bagværk. Jeg kan ikke finde produktet hernede, ved heller ikke lige, hvad jeg skal lede efter. Er der noget andet jeg kan bruge i stedet? Vh. Birgitte

  Svar
  • Hej Birgitte
   Nej desværre ikke rigtigt. Sådan ift. at få bagværket til at hænge sammen kan du bruge kokosfibermel eller det fedtreducerede mandelmel (ikke almindeligt mandelmel) men begge dele smager sødt og det er ikke rigtigt lækkert.

   Jeg tror, du vil få mere glæde af at gå i en anden retning. Enten droppe tanken om brød helt og fokusere på alle de lækre ting, du kan spise i stedet (især i Spanien – heldige dig) eller måske lave de lækre chiaknækbrød i stedet. De kræver bare kerner og det bør du godt kunne købe.

   Svar
 17. Hej Jane
  Jeg har et spørgsmål, er startet på keto/ lchf for 4 uger siden. Jeg har det fint med den nye livsstil, mangler dog det søde ind i mellem 😉 men er standhaftig😀
  Jeg har tabt mig 2 kg.
  Mit spørgsmål går ud på om kvinder i overgangsalderen har sværere ved at tabe sig på keto, end yngre kvinder?
  Jeg er pt. 55år.
  Mvh. Pia

  Svar
  • Hej Pia
   Ja i praksis vil de fleste nok opleve at vægttab bliver sværere med alderen. Men jeg tror måske at det ikke så meget er det, der er på spil her men at det måske mere er urealistiske forventninger. Et vægttab på 0,5 kg pr. uge er både forventeligt og virkelig flot. Ved du, at det kræver et kalorieunderskud på 7.000 kcal at tabe 1 sølle kg fedt? At tabe 0,5 kg om ugen svarer altså til et dagligt kalorieunderskud på 500 kcal.

   Kvinder i overgangsalderen oplever ofte at Keto er det eneste, der kan få vægtøgningen til at stoppe og måske endda vægttabet til at starte. Det lyder som om du er i den gode gruppe der :) Vil du skrue op for vægttabet, skal du skrue ned for fedtindtaget.

   Læs også her: Overgangsalder og vægttab

   Svar