Citrus Panna Cotta is-pops


Man kan ikke beskylde mig for at være den slags blogger, der laver mange give aways og konkurrencer. Men i dag skal vi fornøje os med en fin en af slagsen, og jeg håber, du har lyst til at være med. Kähler har nemlig kastet to styks smukke LIMONE citruspressere i puljen og dem sætter jeg på højkant i dag.

Citrus Panna Cotta is-pops

Føj til favoritter Udskriv Pin
4
|
2 timer

Ingredienser

4 panna cotta

Sådan gør du

  • Læg husblas i blød i koldt vand.
  • Opvarm fløden sammen med Sukrinmelis og vaniljepulver til kogepunktet, imens du rører indimellem.
  • Når den koger, tilsætter du citronsaft og skal og pisker det godt sammen. Lad det koge sammen et par minutter.
  • Tag gryden af varmen og lad fløden køle af, inden du rører husblasen ud i. Fordel i små faste muffinforme og stil på køl.
  • Efter et par timer har den sat sig, og du kan nu sætte din ispind i. Jeg brugte halve papirsugerør (man kan jo alligevel ikke drikke af dem!).
  • Sæt dem nu på frost og lad dem blive til is.

Noter

Denne opskrift indeholder minimalt med sødning og smagen er derfor syrlig og frisk. Hvis du gerne vil have den sødere, skal du tilsætte mere SukrinMelis, end jeg har gjort.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Som I kan se, har jeg leget med citrusfrugterne allerede, og det har været skægt, men det har efterladt mig med et bjerg af citrusfrugter, som jeg ikke ved, hvordan jeg skal få brugt.

Og det er her, du kommer ind i billedet. For at vinde en af de to LIMONE citruspressere, skal du nemlig give mig dit bedste tip eller din bedste opskrift til, hvordan jeg bedst får brugt alle disse citroner, limefrugter og appelsiner, som lige nu hober sig op i mit køkken. Og det skal du gøre i kommentarfeltet her nedenfor.

Og da holdbarheden på sådan en flok øko-citrusfrugter som bekendt er begrænset, har vi lidt travlt, så du har resten af ugen. Søndag aften lukker konkurrrencen, og jeg offentliggør de to vindere og deres forslag her på bloggen mandag

Og for at vise god sportsånd, lægger jeg selv ud. Mit bidrag er dog uden for konkurrencen.

Jeg lavede faktisk noget af portionen til almindelige citrus-panna cotta. I alt fik jeg 4 panna cotta og 6 små is-pops ud af portionen.

Citrus Panna Cotta is-pops
Citrus Panna Cotta is-pops

Til sidst kan vi lige tage et kig på de lækre LIMONE citruspressere, som findes i de tre citrusfarver.

Citrus Panna Cotta is-pops

Konkurrencebidragene behøver ikke tilhøre det søde køkken, men må naturligvis gerne. Men nu er det så jeres tur. Sæt i gang!

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

84 kommentarer til “Citrus Panna Cotta is-pops”