Konkurrence: Kom med til inspirationsaften om Mindful Spisning


Sammen med mig! Hvor hyggeligt lyder det ikke lige?

For ganske kort tid siden skrev jeg et indlæg om intuitiv spisning som metode til at lære sig selv og sin krop bedre at kende, så man kunne blive bedre til at mærke, hvad den har brug for. En anden metode til det er at spise med mindfulness, mindful eating. Og det har Per Brændgaard og Uffe Damborg skrevet en bog om, som udkommer d. 10. august.

Mindful Spisning er en anti-slankekursbog, og hvis der er noget, jeg kan lide, så er det at smide tanken om slankekure langt væk og i stedet fokusere på at finde en vej, som gør en mæt og tilfreds og glad. Har man først fundet den, tror jeg på, at det med vægten følger efter. Om  vejen til dette går gennem Mindful Spisning ved jeg ikke, for jeg har ikke læst bogen endnu, men det kan vi finde ud af. Sammen!

Forlaget Pretty Ink, Rosinante & Co har nemlig inviteret mig og to af mine læsere til et VIP-arrangement i anledning af udgivelsen. Til arrangementet vil du møde forfatterne, og der vil være et spændende oplæg, lidt godt til ganen og unik mulighed for at mødes med andre bloggere. Og så får du en goodie bag med bogen med hjem. Lyder det ikke godt?

Så hvad skal du gøre for at få chance for at komme med mig til dette spændende arrangement?

Punkt nr. 1
Du får ét lod for at kunne møde op i København tirsdag d. 21. august fra 19-20.30. Arrangementet foregår i Rosinantes lokaler på Kultorvet. At du kan den dag, er måske det vigtigste kriterie for deltagelse.

Punkt nr. 2
Du får ét lod for at lægge en kommentar til dette indlæg, hvori du fortæller mig, hvorfor du læser med på Madbanditten, og hvad du godt kunne tænke dig, at jeg fyldte bloggen med fremover.

Punkt nr. 3
Og du får ét lod, hvis du deler indlægget på Facebook, Twitter, din egen blog eller hvor du nu føler dig hjemme.

Den ene billet vælger jeg at tildele en af deltagerne ud fra kommentarerne, og den anden vælges ved lodtrækning. Det kommer til at foregå sådan, at alle lodderne samles i en skål, og næste tirsdag, dvs. d. 17. juli, trækker jeg lod sammen med mine to 6-årige hjælpere. Vinderne offentliggøres onsdag morgen.

Vil du være med? Det håber jeg bare vildt meget, at du vil!

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
 • færdige madplaner, jeg laver
 • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
 • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
 • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

46 kommentarer til “Konkurrence: Kom med til inspirationsaften om Mindful Spisning”

Skriv en kommentar

  • Kære Lise, tak for det. Den ser spændende ud, din bog, og jeg vil bestemt se om jeg ikke kan nå at læse den inden arrangementet.

   Svar
 1. Jeg er stor fan af din blog. Elsker din anti-kur tilgang til livet. Jeg kæmper med 40 kilos overvægt og lider af meget af tvangsspisning og kunne derfor godt bruge et kursus i mindfull eating. Var helt vild med dit indlæg om intuitiv eating – kunne godt bruge mere om denne slags.. Desuden er jeg meget inspireret af LCHF og synes det er skønt at der også findes danske blogge om dette emne.. Er også inspireret af din bloghenvisninger til inspirerende blogs.. Arbejder selv på at starte en blog om min kamp mod vægten og tvangsspisning, så det kunne være fantastisk at møde andre bloggere..
  Har du selv designet din blog eller kender du nogle der kan hjælpe med opsætningen?
  Mvh Anne grand

  Ps: keep up the good work!!!

  Svar
  • Mange tak, Anne. Jeg er vild med blogmediet og den øjeblikkelige feedback, man får. Kan varmt anbefale WordPress som blogplatform. Det er brugervenligt, pænt og funktionelt. Mit design er lavet af en virksomhed, der hedder BlogHQ.

   Svar
 2. Kære Jane.
  Tusind tak for en fantastisk blog. Jeg fandt dig en dag, jeg skulle finde opskrifter, som holder blodsukkeret stabilt. Jeg blev meget overrasket over hvor professionelt din blog fungerer og er sat op, og elsker alle dine billeder. Nem at finde rundt i og så en skattekiste af opskrifter jeg kunne henvise mine klubmedlemmer til. Bliv endelig ved med den personlige form. Du er så dejlig hjertevarm.
  Jeg vil rigtig gerne med dig. Jeg har skrevet en bog, hvor jeg har vægt på at spise med nærvær, så det vil være skønt at kunne få nye vinkler på og have mulighed for at kommunikere direkte med de to forfattere. Og så vil jeg meget gerne vende emnet med dig og den anden blogger.
  Med kærlig venlighed
  Siff

  Svar