Koldskåls Panna Cotta


Koldskåls Panna Cotta er en skøn sommerdessert til varme sommerdage. Den lækre italienske vaniljebudding (panna cotta) går super i spænd med vores kærlighed for koldskål på de her breddegradder. Lidt bær på toppen og man har en virkelig dejlig dessert.

Koldskåls Panna Cotta - lækker sukkerfri sommerdessert

Koldskåls Panna Cotta

4 fra 1 stemme
Føj til favoritter Udskriv Pin
4
|
3 t 20 min

Ingredienser

  • 3 blade husblas
  • 3,5 dl fløde
  • 60 g sødning fx SukrinMelis
  • 0,5 øko-citron øko, skal og saft herfra
  • 0,5 vaniljestang kornene herfra
  • 2,5 dl kærnemælk

Drys

  • lidt nødder hakket
  • lidt friske bær fx de søde danske jordbær

Sådan gør du

  • Udblød husblassen i koldt vand.
  • Varm fløde, sødning, citronsaft og -skal og vanilje op til kogepunktet og tag fløden af varmen.
  • Knug husblassen fri for vand og rør den ud i den varme fløde.
  • Rør kærnemælken i flødemassen lidt ad gangen.
  • Fordel massen i 4-6 forme og stil dem på køl i mindst 3 timer, til massen er stivnet.
  • Server fx med jordbær og evt. nogle hakkede ristede nødder.
Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Panna Cotta med koldskålssmag

De små serveringsglas med koldskåls Panna Cotta er supernemme at lave og så er de super at have i køleskabet som en nem gæstedessert. Det er altid dejligt med noget, der kan laves i forvejen, når man skal lave mad til mange.

At servere desserten i små serveringsglas synes jeg altid er lidt ekstra festligt. Jeg har tit lavet de små cheesecakes i serveringsglas. De vækker altid begejstring (og kan i øvrigt også laves i en koldskåls-variant).

Så står du og mangler en sommerdessert, er denne opskrift et godt bud til dig.

Koldskåls Panna Cotta - lækker sukkerfri sommerdessert

Skal jeg hjælpe dig i gang med Keto?

Se, hvordan jeg kan hjælpe dig her:

Ja tak, vis mig mere >>

 

2 kommentarer til “Koldskåls Panna Cotta”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. 4 stjerner
    Hvad har jeg dog gjort galt?….
    Konsistensen på min koldskål panna cotta blev grynet. Ikke trævlet som det kan ske med husblas, men grynet.

    Svar
    • Jeg har aldrig oplevet hverken trævlet eller grynet, så jeg ved ikke lige… Kan fløden have fået for høj varme?

      Vejledningen til opskriften var lidt dumt formuleret, så jeg har lige prøvet at gøre det tydeligere.

      Svar