Kokosmuffins med valgfri chokolade


I weekenden lavede jeg også simpelthen de lækreste kokosmuffins. Øj, de var altså gode. Opskriften blev baseret på de fastelavsbolleopskriften og så justeret en smule. Selv det kagefjendske drengebarn kunne lide dem! Og det er altså et kvalitetsstempel, der vil noget.

Opskriften skal I da ikke snydes for!

Dette er sådan en god grundopskrift, som kan varieres i det uendelige. Jeg er i hvert fald ikke færdig med at eksperimentere :-)

Kokosmuffins

Kokosmuffins med valgfri chokolade

4 fra 1 stemme
Føj til favoritter Udskriv Pin
8 stk
|
40 min

Ingredienser

 • 4 æg
 • 3-4 spsk sukrin (reklamelink)
 • 2 tsk bagepulver
 • 1 dl fløde
 • 50 g smør
 • 1 dl kokosfibermel (reklamelink)
 • 1 dl kokosmel (reklamelink)
 • kakaonibs (reklamelink), eller hakket mørk chokolade (kan udelades)

Sådan gør du

 • Pisk æggene med sukrin til en luftig masse.
 • Hæld smeltet smør og fløde i og pisk lidt mere.
 • Bland alle de tørre dele sammen og hæld dem i dejen og pisk godt sammen.
 • Rør chokolade/kakaonibs i til sidst, hvis du har valgt at have det i.
 • Lad dejen stå et øjeblik. Kokosfibermel er meget fiberrigt og får dejen til at sætte sig.
 • Hæld/skrab herefter dejen i muffinsforme, helst silikone (de brænder nemt på i bunden i papirforme) og bag 15-20 minutter ved 175 g.
Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Skal jeg hjælpe dig i gang med Keto?

Få hjælp fra mine madplaner, komplette kostplaner til vægttab eller mit populære Keto kursus.

Se mere her >>

 

51 kommentarer til “Kokosmuffins med valgfri chokolade”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Hej Jane
  Jeg har lige bagt muffins og de har også en mystisk bismag. Sådan lidt stærk. Det kan ikke være sukrin for jeg har brugt fra den pose flere gange. Jeg tror det kom fra cacaonipsen. Når jeg bed direkte i et lille stykke cacaonips, så kom den der stærke smag. Nu smider jeg dem ud og prøver igen. 😅

  Svar
  • Hej sanne
   Mit bud ville ellers også have været sukrin. Det har en bismag, jeg ikke er så vild med.
   Men ellers ja, kakaonibs er jo lidt stærke og bitre. Jeg elsker den smag men jeg spiser også gerne 100% chokolade😅

   Svar
 2. 4 stjerner
  Hej Jane

  Tusind tak for de bedste opskrifter :) Jeg har et spørgsmål, jeg har to gange prøvet at lave dine muffinsopskrifter hvor der er kommet en rigtig træls bismag i dem, der faktisk var så grim at de ikke kunne spises. Det var ved denne opskrift og ved dine blåbærmuffins. Jeg har fulgt dine opskrifter til punkt og prikke og kan derfor ikke forstå hvad det kommer fra, kan det være bagepulveret, eller noget andet der skaber en dårlig reaktion? For jeg har også bagt en masse af dine kager hvor der jo også er bagepulver i og de bliver altid helt perfekte :)

  Svar
  • Kan det ikke være Sukrin? Det kan jo helt i sig selv have en skidt bismag. Og måske den enkelte pose sukrin. Jeg har en gang oplevet at få en pose, der simpelthen smagte så bittert. Jeg endte med at smide den ud og købe en ny, som ikke havde den bitterhed. Men prøv evt. at smage på det. Bagepulveret har jeg ikke oplevet skulle kunne gøre dette.

   Svar
 3. Uhhhh lækre, lagde et lille stykke mørkt chokolade i midten som en overraskelse, det var godt.
  Erstattede fløde med 1 dl creme fraiche 38% og det virker også.
  Bagte mine muffins i en Airfryer.
  Dine opskrifter er bare så inspirende.
  Mange tak.
  Annemette

  Svar
  • Årh så dejligt at høre – tusind tak! Og spændende med bagning i Airfryer. Det vidste jeg slet ikke, at man også kan bruge sådan en til :)

   Svar
 4. Tak Jane! for et fantastisk introduktion til KETOens verden, dit Kickstart kursus har virkeligt ændret mit syn på kost og familien nyder også alt den dejlige mad ❤️
  Et lille spørgsmål til denne spændende Kokos muffin ovenfor, du bruger i denne og flere af dine opskrifter Sukrin/Sukrin Gold og Kakaonibs , jeg har indkøbt disse da vi snart holder fødselsdag, men har lagt mærke til at begge indeholder mange Kulhydrater, hvordan hænger det sammen med KETO ?

  Svar
  • Hej Rebecca

   Dejligt at du har haft glæde af kurset❤️

   Sukrinprodukterne er lidt specielle idet de består af sukkeralkoholen Erytritol, som passerer ufordøjet igennem tarmsystemet som den eneste af sukkeralkoholerne. I Danmark deklarerer vi dog sukkeralkoholer som kulhydrat og i Sukrins tilfælde snyder det altså lidt. Læs mere her: Guide til sødemidler

   Kakaonibs indeholder 8 g kulhydrat/100 g og man bruger ganske lidt af dem, så det har jeg aldrig ladet bekymre mig :)

   Svar
   • Tusind tak for svaret. Det var rigtig dejligt at få afklaret, jeg fortsætter trygt fødselsdagsforberedelserne.
    Rigtig god weekend ?

    Svar
   • Et lille tillægsspørgsmål ? hvilken mærke køber du Kakaonibs. Jeg kan se at dem jeg har købt hedder Biogan og der står de har 24g Kulhydrater pr. 100 g heraf sukkerarter 0,7g?

    Svar
    • Jeg har købt nogle hos Helsebixen. Uanset om indholdet er det ene eller det andet, er vi (efter min mening) langt ude i detaljen. Det er noget, der spises i meget små mængder og sjældent. Om de ender med ai bidrage med 1 g kulhydrat eller 3 g kulhydrat, synes jeg simpelthen livet er for kort til at gå op i. De store linjer er de vigtigste. Pyt med det andet ❤️

     Svar
 5. Mon man kan fylde dejen i en lille aflang kageform (det er nemlig hvad jeg har i silikone) og så lave en skærekage i stedet?
  Og hvis…hvor lang tid tror du skal have i ovnen? Vh Maiica

  Svar
  • Uh opskriften her er fra 2012 så det er lidt svært at huske. Det ser ikke ud til at jeg brugte chokolade i mine.

   Jeg ville sige 50 g måske. 100 g…?

   Svar