Koftas med hvidløgsdip


Koftas er krydrede kødspyd og disse er pænt stærke i det. Serveret med en hvidløgsdip, der også er lidt stærk, og så får man altså varmen. Jeg serverede koftas med den friske blomkålstaboulé salat med mynte og persille, og det blev et dejligt mellemøstligt måltid.

Koftas - opskrift på de lækre krydrede kødspyd

Koftas med hvidløgsdip

Føj til favoritter Udskriv Pin
4
|
30 minutter

Ingredienser

Hvidløgsdip

Sådan gør du

  • Bland kødet med alle krydderierne.
  • Form kødet til aflange kødboller og sæt dem evt. på grillspyd. (Nogle gange snyder jeg og sætter først grillspydet i efter jeg har stegt kødbollerne. Ungerne elsker mad-på-pind, som du ved.)
  • Steg dem i lidt smagsneutral kokosolie ved høj varme til de er gennemstegte og har fået farve på alle sider.
  • Rør hvidløgsdippen sammen i en skål.
  • Server med blomkålstaboulé.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Koftas – dejlige, krydrede kødspyd

De dejlige krydrede kødspyd kan laves både på på pande, på grill og i ovn, hvis det skal være ekstra nemt. Bedste resultat får man på grill eller pande, synes jeg.

Nogle gange kan det være lidt bøvlet at stege/grille kødet på spyd og jeg er derfor ikke finere, end at jeg godt kan finde på at stege de aflange kødstykker først og sætte spydet i bagefter. Ja ja, now you know :)

Det gør det bare hundrede gange nemmere at lave lækre koftas kødspyd til aftensmad.

Koftas - opskrift på de lækre krydrede kødspyd

Stor nyhed: Fit efter 40

Stort, nyt livsstilskursus for kvinder ‘i anden halvdel af livet’.

Kurset starter mandag d. 8. oktober.

Læs alt om kurset her

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Koftas med hvidløgsdip”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?