Alle ved, at hvis man skal få kedelig mad til at glide ned, så har man to valg:
1) sætte det på en pind – eller
2) rulle det.
Det gælder både hos voksne og børn, kan jeg afsløre!
Med det i tankerne blev en fejlbestilling af noget tyndskåret oksecuvette til farvestrålende kødruller med spicy grønt. Vi fortsætter i thai-genren, i hvert fald smagsmæssigt.
Ingredienser
- 500 g cuvette skåret i tynde skiver
- salt og friskkværnet peber
- 2 gulerødder
- 10 grønne asparges
- lidt spidskål
- 1 snackpeber
- 1 squash
Sådan gør du
- Skær grøntsagerne i tynde stave. Rør dressingen sammen. Vend dressingen rundt i grøntsagerne og læg dem klar på et fad.
- Steg nu skiverne af cuvette i smør eller kokosolie på panden og krydr dem med salt og peber.
- Lad dem køle lidt af, så du ikke brænder fingrene. Fordel grøntsagsstaven i midten, rul og sæt dem sammen med en trætandstik.
- Dryp med resten af dressingen inden servering. Server gerne en dip eller to til for at få lidt ekstra fedt og mæthed. Selv havde jeg et par rester fra fotostudiet, som røg på bordet.
Egne noter som Plus medlem
Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter
Hej Jane
Mig og min datter diskuterer om gulerødder og øbler, I dine opskrifter der er gulerødder og æbler. jeg vil spræg dig,at må man spise juice gulerødder eller selv gulerødder??
på forhånd tak
behnaz
Normalt bør rodfrugter og frugt udgøre en mindre del på LCHFF. Særligt hvis man gerne vil have vægten ned ad. Jeg spiser dog liberal LCHF og spiser gerne lidt gulerødder og frugt – ikke store mængder og helst blandet med noget andet.
Mmmmh. Hvor ser det dog lækkert ud! Det må vi prøve en dag herhjemme :)
Ser vikrelig lækkert ud, det kunne sikkert fint gå an på et buffé bord.
Jane, det ser dejligt ud -som altid. Har du haft held med at finde sukkerfri fishsauce?
Nej. Har heller ikke kigget efter det. Jeg tænker at mængderne er så små at jeg lever med det :)
Jeg gør det samme, men det kunne jo være :-)
Det ser lækkert ud – Det må også kunne laves som en kold ret med resterne af en steg :)
Ej øv, jeg havde ellers lige regnet med, at jeg skulle ønske mig den i julegave :-(
Ej hvor smart Jane :)
Jeg håber det går godt med bogen – hvornår er det nu den udkommer?
Knus Camilla
Den udkommer først d. 30. januar, så der er et stykke tid endnu. Vi har jo overstået manus og foto men mangler opsætning og 8-900 gange korrekturlæsning, gennemskrivninger, tilpasninger og rettelser :)
Sådan! Det ser dælme lækkert ud.
arhmen for filan da, hvor lækkert er det der lige – uhm jeg kan kun forestille mig hvor lækkert de smager og så lige dyppet i en chili mayo eller aioli – uhm!!!!