Kirsebærsauce til risalamanden


Vil du gerne lave din egen kirsebærsauce til risalamanden og vil du gerne holde den så sukkerfattig som muligt, så skal du læse med her.

Kirsebærsauce - opskrift på hjemmelavet kirsebærsauce med meget mindre sukker

Kirsebærsauce til risalamanden

Føj til favoritter Print Pin
6
|
30 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Kom kirsebær i en gryde med vand, kirsebærvin, clementin/appelsinsaft og 
    vaniljepulver og kog op.
  • Lad det simre i ca. 15 minuter ved svag varme.
  • Smag til med SukrinMelis og evt. citronsaft og mandelessens.
  • Udrør arrowroot i lidt koldt vand og rør det i kirsebærsaucen lidt efter lidt, 
    så det ikke bliver for tykt.
  • Varm op til kogepunktet og tag gryden af varmen.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

At skulle lave sukkerfri kirsebærsauce involverer lidt kompromiser, synes jeg. Men det har jeg det egentlig fint nok med. Min kirsebærsauce her er i hvert fald noget mere sukker- og kulhydratfattig end købevarianterne.

Som jeg skrev i går, har risalamande aldrig sagt mig det helt store, men sidste år fik jeg lidt smag for det. Min mor havde købt en kirsebærsauce fra Meyers, tror jeg, det var, og den smagte så dejligt. Sød selvfølgelig men dejligt. I år har jeg prøvet at lave en selv.

Laver du din egen kirsebærsauce til jul eller plejer I at købe? Det er mit indtryk, at det er lidt forskelligt ude i de små hjem.

Sukkerfri kirsebærsauce til risalamanden

Du kan bruge denne opskrift på kirsebærsauce på den helt almindelige risalamande, men du kan også bruge den på den noget utraditionelle hytte à l’amande.

Vil du have mine bedste juleopskrifter med i køkkenet, har jeg samlet dem i en lille e-bog. Find den her: Madbandittens Juleopskrifter

Kirsebærsauce - opskrift på hjemmelavet kirsebærsauce med meget mindre sukker

Bliv GULD-medlem til bronzepris

Til august introducerer vi nye priser på MadbandittenPLUS. Er du tilmeldt inden, får du automatisk GULD-medlemskab til bronzepris.

Læs mere her

Proteinmanifestet kan forudbestilles nu

Proteinmanifestet giver en længe ventet stemme til de animalske proteinkilder og forklarer ud fra biologi og sund fornuft, hvorfor de er et bedre valg end planteprotein.

Når du forudbestiller den, får du den leveret i postkassen på udgivelsesdagen og du hjælper samtidig med at boghandlerne ser, at her er en bog, de skal være opmærksomme på🙏

Læs og forudbestil her:

Proteinmanifestet

Proteinmanifestet

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

15 kommentarer til “Kirsebærsauce til risalamanden”

  1. Jeg tænkte jeg ville prøve denne, men jeg kan ikke finde en artikel, hvor du beskriver hvad arrowroot er, hvad det bruges til og hvad det er godt for i madlavning. Det har du tit på de mere eksotiske (For mig) ting, som f.eks. Guargummi.

    Så, hvad er det, hvad gør det godt for og hvad gør det i madlavning ift Keto/Low Carb?

    Mange hilsner
    May

    Svar
    • Hej Mille

      Der er ikke noget link, der dækker for noget her hos mig. Må jeg spørge hvilken browser du bruger og om det er fra mobil eller desktop? Jeg bruger chrome og her ser alt normalt ud.

      Men er det et generelt problem, vil jeg gerne fejlmelde det hos min udvikler.

      Svar
  2. Hej Jane.
    Hvor længe vil du tro den kan holde sig i køleskabet?
    Bare så jeg ved hvor længe før jul jeg kan tillade mig at lave den.
    Tak

    Svar
  3. Den skal helt sikker afprøves på helt almindelig ris a la mande. Det er nok den eneste ting i julen som jeg ikke kan forene mig med kan være lchf og det tænker jeg egentlig er meget okay. Vores træer havde ingen kirsebær denne sommer, så har ikke nogen i fryseren. Har aldrig set kirsebær på frost i supermarkederne. Nogen tip til hvor de kan købes?

    Svar