Kickstart 2.0 – Nyt online kursus


Endelig kan jeg præsentere mit nye Kickstart-kursus. Kurset erstatter mit gamle Kickstartforløb og er blevet både længere og billigere, og så er det blevet væsentligt udbygget på alle fronter. Jeg kalder det Kickstart 2.0.

6 ugers gradvis indføring i Low Carb / Keto

Kurset starter med en uges introduktion til generel ernæring og generel viden og forståelse for Low Carb og Keto. Det er i denne første uge, at vi støber det første fundament, som livsstilsændringen og vægttabet skal bygge på.

Denne rolige intro er vigtig for det, vi tager hul på i ugen efter: nemlig Keto-fasen. Efter den indledende uge følger nemlig fire uger, hvor jeg guider dig sikkert igennem omstillingen til en fedtforbrændende krop med fire ugers Keto.

Når de fire uger er overstået, følger en bonus-uge, hvor jeg dels klæder dig på til ‘livet efter’ og dels hjælper dig afgøre, hvor du skal lægge snittet for din videre færd.

Skal du blive på Keto? Skal du øge kulhydratindtaget igen og i så fald med hvor meget og hvordan gør man?

Jeg sørger også for, at du klædes på til at navigere kommende udfordringer såsom kolesterolmålingen hos lægen, hvordan du rejser dig hurtigt og sikkert efter et tilbagefald, hvad du skal stille op med længere og demotiverende pauser i vægttabet og ikke mindst hvad du skal gøre, når vægtmålet en dag er nået.

Med andre ord følger jeg dig altså helt til dørs.

Kurset er meget mere end Low Carb /Keto

Kurset er simpelthen meget mere end Keto og kulhydrat, protein og fedt.

Selvfølgelig guider jeg dig igennem alt, du måtte have brug for at vide om Keto, men vi kigger også ud af Keto-boksen og tager fat på andre vigtige ting. Mentale ting, der skal falde på plads, for at livsstilændringen bliver varig.

Vægttab skabes mellem ørerne, ligeså meget som det skabes på tallerkenen. Og det tror jeg godt, du ved. Så vi skal have det mentale med, og det kræver lidt indre arbejde.

Tag et kig på kursusoversigten her og bemærk, hvordan emnerne udvikler sig, i takt med at vi kommer længere hen.

Hvem henvender kurset sig til?

Kurset henvender sig til dig, der er parat til at gå til et vægttabsprojekt på en ny måde.

Det er til dig, der har forstået, at en kostplan ikke er det redskab, der kommer til at bringe dig i mål med et varigt vægttab.

Det er til dig, der er parat til at tage et helt nyt ansvar for din livsstilsændring og som er parat til at gå nysgerrigt til opgaven, prøve ting af og evaluere, hvordan det fungerer FOR DIG. For du og din oplevelse er i centrum på det her kursus.

Kursets omdrejningspunkt er at bringe dig tilbage i en position, hvor du igen kan mærke din krop og hvor du igen tør stole på de signaler, den sender dig.

Kurset skal nemlig lære dig at blive indrestyret og selvregulerende. For kun på den måde kan vi skabe et varigt resultat. Vægttabsprocessen bliver altså en kærlig handling, som foregår i samarbejde med din krop.

Jamen hvad med opskrifter og kostplaner?

Men jo, jeg har lavet opskrifthæfter med mere end 100 opskrifter fra både bloggen og mine bøger og jeg har energiberegnet dem, så du kan se præcis, hvad de indeholder. Men jeg har også lavet redskaber, der hjælper dig at sammensætte tusindevis af måltider og jeg har lavet redskaber til, at du kan lave en personlig kostplan ud fra dine personlige præferencer.

Og jeg har også lavet en helt færdig kostplan, du kan følge i starten, hvis du vil.

Men du lærer ikke at læse din krops signaler af at følge en plan, jeg har lagt, så jeg vil meget hellere lære dig at klare det selv.

Hvis jeg skal have succes med at hjælpe dig ned i vægt, er det dig, der skal sidde i førersædet. Ikke mig.

Og hver dag i seks uger hjælper jeg dig nærmere det mål.

Og hånden på hjertet: Hvis det opskrifter og kostplaner, du mangler, så er min nye bog Keto på 4 uger et bedre valg for dig.

Kurset her er til dig, der gerne vil arbejde med dig selv, dine tanker, dine vaner – og selvfølgelig indirekte maden også.

Hvordan foregår det?

Hver dag i 6 uger starter du dagen med at modtage en mail fra mig med link til dagens emne. Emnet kan du vælge at læse over morgenkaffen eller du kan tage hørebøfferne på og lytte til mig fortælle om det. Det tager ca. 10 minutter af din tid hver dag. Når dagens emne er færdiglæst/lyttet, hakker du af i ‘gennemført’ og du er klar til at gå videre med din dag.

Der er ingen tilhørende Facebookgruppe, som tager al din tid. For livet skal leves ude i virkeligheden.

Og du kommer ikke til at mangle hverken viden eller støtte. For du har mig i ørerne hver morgen og via kursets dybdegående materiale og via den omfattende FAQ har jeg sikret, at du er klar til at køre kurset igennem på egen hånd.

Hvornår starter det?

Kickstart starter hver mandag. Uanset hvornår i ugen du tilmelder dig, starter kurset den førstkommende mandag.

Sidste chance for at tilmelde sig den kommende uges kursus er søndag aften. Tilmelder du dig mandag, starter dit kursus mandagen efter.

Men du har altså mulighed for at starte op, nøjagtigt når det passer dig bedst.

Når du tilmelder dig, får du velkomstmaterialet og så går kurset i gang den førstkommende mandag. Den første uge er en intro-uge, så du behøver ingen forberedelse og der er ingen panik. Stille og roligt guider jeg dig dag for dag igennem de seks uge

Fuld fleksibilitet – det er DIT LIV, dette kursus skal passes ind i. Ikke omvendt.

Hvad koster det?

Kickstart koster 1.197,-

Prisen er et engangsbeløb og gælder for samtlige 6 uger. Alt materialet beholder du også efter kurset er slut.

KLIK HER for at læse mere og tilmelde dig

Og det med småt:

Kurset er beregnet til oplysning og kan ikke stå i stedet for lægebesøg eller vejledning fra kvalificeret sundhedspersonale med indblik i din helbredshistorik. Tager du medicin, anbefaler jeg, at du har lægen med på sidelinjen, da især Keto-fasen på kort tid kan give dig behov for hjælp til justering af dosis.

Skal jeg ikke sende dig en gratis Keto madplan?

Skriv dig op til mit (meget populære) nyhedsbrev, og så sender jeg dig fluks en uges Keto madplan i et lækkert, lille printvenligt hæfte.

Ja tak – send mig madplanen >>

Prøv MadbandittenPLUS gratis

Få adgang til energiberegninger på alle opskrifter, få din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, lav dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller brug de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette og meget mere får du som PLUS-medlem🤩

Det koster mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

37 kommentarer til “Kickstart 2.0 – Nyt online kursus”

Skriv en kommentar

    • Ok, jeg havde håbet på lidt flere detaljer, så jeg kunne skyde mig ind på hvor vi kunne forsøge at rette til, men her kommer et generelt forslag så: Det første, jeg ville teste er at fjerne alle mejeriprodukter. Det virker til at de hyppigst er årsag til hudproblemer. Prøv at tage dem alle væk i 2-3 uger og se om det gør en forskel. Hvis du tilfældigvis steger i margarine eller spiser ting med olier som solsikkeolie, tidselolie, vindruekerneolie osv. fjerner du det også.

     Jeg gætter samtidig på at du måske har en historik med hudproblemer. At gå fra nul problemer til bylder er i hvert fald sjældent.

     Håber det kan gøre en forskel.

     Svar
 1. Er der ikke noger med at man kan få genstartet et keto kursus, hvis man før har været på det? Altså mailene sendt ugen hver dag? 🙂

  Svar
   • Tak🙂, jeg er kommet i gang.
    Er det ellers kun når man spiser 20-30 g kulhydrater, dvs det som anbefales i kickstart, at man oplever appetitnedsættelse?
    Dvs. hvis man senere tillader sig lidt mere, så har det ikke samme naturlige appetitnedsættelse. Jeg spørger bare nu, fordi jeg vil ikke risikere at tillade mig mere senere, hvis det gør at man skal bruge viljestyrke istedet for at have en naturlig appetitnedsættelse🙂.

    Svar
    • Hej Anna
     Virkelig godt spørgsmål. Det er utroligt individuelt. Min generelle erfaring er jo færre kulhydrat, jo mere appetitnedsættelse men også at man fx kan øge til 50 g og have superfin appetitregulering. Ikke helt som på 20-30 g men uden konstant sult og cravings, som jeg i hvert fald oplever på kulhydratrig kost. Min oplevelse er generelt at jo flere kulhydrater, jeg spiser, jo mere portionskontrol skal jeg bringe i spil. Kommer jeg over 100-150 g begynder det at blive svært for mig.

     Kickstart er bygget sådan op at man først spiser Keto (20-30 g) i en periode og derefter forsigtigt gør sig nogle erfaringer for at finde sin kulhydrattolerance. Og en masse ting kan spille ind her (typen af kulhydrat, tid på døgnet de spises osv.) og det er det, der i sidste ende munder ud i en kost, som man ved virker for en personligt.

     Håber det giver mening❤️

     Svar
     • Tak for svar.
      Jeg undgår helst dit lækre bagværk, fordi jeg ved, at når jeg spiser sådan noget, får jeg lyst til mere og så er jeg ikke i kcal underskud. Men er det sådan, at hvis man ind imellem spiser sådan noget, så påvirker det med det samme lysten til generelt flere kulhydrater? D

     • Igen, det er utroligt individuelt. Min reaktion er som din. Min hjerne forstår “brød” og “kage” og vil have mere, mere, mere uanset hvilke ingredienser, der er i…😑

     • Nu er jeg begyndt på fjerde dag med KETO, og det er så dejligt. Jeg har prøvet at få nok med protein, fedt, salt og vand, for hurtigt at komme over det sværeste og jeg tror det går fint indtil videre. Jeg har prøvet et kickstart forløb før for 1,5 år siden og det fungerede så fint, så jeg ved hvad godt jeg har i vente :). Og jeg har nu læst frem og tilbage i materialet, for lige som at være forberedt på hvad skal jeg forvente af min krop/psyke de næste dage. Så det er super.
      Grunden til jeg stoppede sidste gang, var fordi det fungerede så fint, og jeg kunne fint veksle lidt imellem low carb og lidt mere carb. Det gik så fint, at jeg troede jeg kunne tage en pause og holde juleferie… :) Jeg havde glemt hvordan det var at spise kulhydrater hele tiden :). Så jeg klarede aldrig at komme tilbage på sporet.
      Men nu føler jeg at det kører igen. Det er smart at begynde Keto forløb, mens man har ferie, så kan man spise den rigtige mad, når man har behov, og uden spørgsmål fra kolleger :). Til man lige er kommet i gang og forbi det sværeste.
      Jeg vil bare sige tusind tak for dig. Dit materiale er så gennemarbejdet og vel begrundet, at jeg har 100 % tillid til alt som du siger :-). Du gør en kæmpe forskel!

     • Fedt at høre, Anna!👏🏼

      Og jeg forstår 100% hvad du mener. Bliver jeg for overmodig i en periode, skal jeg også virkelig anstrenge mig for at slippe fri igen. Det er så frustrerende, at det skal være sådan, og det indgyder virkelig respekt for projektet, synes jeg😏

 2. Hej Rikke

  Jeg overvejer dit gode tilbud for NU skal der ske noget…
  Jeg har dog et spørgsmål da jeg kan se du selv nævner stofskiftet.
  Har det nogen indflydelse at man har lavt stofskifte?

  Mvh
  Michala

  Svar
  • Hej Michala

   Jeg hedder Jane men jeg går ud fra at spørgsmålet stadig er til mig :)

   Jeg beskæftiger mig ikke med stofskiftet. Det ligger udenfor mine kompetencer. At man ved at spise få kulhydrater tvinger kroppen over på fedtforbrænding (ketose) er et almindeligt fysiologisk fænomen og har ikke noget med om man har normalt, lavt eller højt stofskifte at gøre.

   At spise Keto med lavt stofskifte er kontroversielt og meningerne virker til at veksle helt fra at det er det eneste rigtige til at det er det værste i verden. Jeg ved at mange af mine kursister har stor gavn af Keto til vægttab, trods lavt stofskifte, men jeg har ikke indblik i deres specifikke forhold og jeg kan desværre ikke rådgive ved sygdom.

   Jeg ved godt man er meget overladt til egetansvaret her og at det kan være svært. Jeg har samlet nogle gode spørgsmål til lægen her: Keto og sygdomme

   Svar
 3. Hej Jane
  Jeg overvejer et hoppe på dit kickstart 2.0 Kursus.
  Jeg er kørt lidt i stå og det samme er vægttabet.
  Jeg har levet på keto i snart 10 uger, og er ikke faldet i en eneste gang.
  Jeg elsker mit stabile blodsukker, men kunne godt tænke mig er tabe 8-10 kg mere.
  Jeg trænger til en hjælpende hånd, for også at se, om der er nogle ting jeg kan justere på ?

  Ville det være smart nok at starte på mandag den 07.12 og 6 uger frem, selv om det rammer ind i jul og nytår?

  Jeg tænker også at købe din nye e-bog, for at få mere forståelse for vægttab.
  Jeg har dine to keto bøger, jeg bruger til inspiration.

  Kh Rikke

  Svar
  • Hej Rikke

   Godt spørgsmål – personligt tror jeg, jeg ville vende det sådan, at jeg ville læse den nye e-bog nu, for den giver god baggrundsviden, som er en forudsætning for at vægttab med Keto også lykkes. Hvis du så stadig efter jul og nytår synes, at du trænger til en hjælpende hånd til at få det bedste ud af Keto, så tage Kickstart der.

   Sådan tror jeg, jeg ville vende det ❤️

   Svar
   • Det giver rigtig god mening. Det vil jeg prøve.

    Så melder jeg mig på kickstart kurset 4. januar, hvis jeg stadig føler for det ♥️ Er der begrænset Antal pladser?

    Jeg er lidt i konflikt med mig selv angående mad juleaften og nytårsaften. Men jeg tror jeg er kommet frem til at jeg spiser lidt ekstra kulhydrater de dage, så som risalamande juleaften og rødvin dessert og rødvin nytårsaften.
    Kan godt mærke at det faktisk er grænseoverskridende for mig, nu jeg har været på keto i tre måneder, når vi rammer juleaften og jeg er nervøs for, at jeg ikke kan komme tilbage på sporet?
    Jeg tænker, du vil sige, at jeg bare skal nyde disse to aftener med ekstra kalorier og kulhydrater og så tilbage på sporet dagen efter. ?

    Svar
    • Det er lige netop det, jeg vil sige ❤️

     Jeg forstår godt hvad du mener med grænseoverskridende men måske kan e-bogen endda hjælpe dig til at give lidt slip på den tanke.

     Men pas på med især alkohol. Det slår noget hårdere når man er i ketose. læs evt. om det her: Alkohol og Keto

     Og ingen pladsbegrænsning på Kickstart. Du melder dig bare til, når du er klar og så starter kurset den førstkommende mandag.

     Rigtig god fornøjelse med det hele❤️

     Svar
 4. Hej Jane

  Jeg vil meget gerne på kickstart kursus på mandag da min slank på 28 er færdig og det er gået godt. Jeg skal jo på ingen måde tilbage til mine gamle mønstre og keto har jeg læst rigtig meget om i dine bøger og har seneste købt keto og keto på 4 uger. Da pengene er små i juni ( enlig mor med 2 drenge på 20 og 10) ville jeg hører om jeg kunne starte mandag og så betale de 997kr den 1. Juli? Hilsen Helle

  Svar
  • Hej Helle

   Det kan jeg desværre ikke tilbyde dig. Men du er godt dækket ind med de to Keto-bøger, som giver dig en masse viden og forståelse også, foruden både opskrifter og kostplaner. Så start hellere med dem og så kan du altid se på et senere tidspunkt, om det bliver aktuelt med Kickstart.

   Svar
 5. Hej Jane. Jeg har nu modtaget din nyeste bog og glæder mig over at det er helt nye opskrifter og ikke bare gengangere fra den første bog. Har fået forår/sommer madplan af min datter, som hun har købt på din hjemmeside. Jeg har adskillige gange prøvet div. kure men det har aldrig lykkedes at komme i mål, p.t.nu er mit mål at tabe min. 60 kg. Det er altid mentalt filmen har knækket hos mig. Har læst om dit nye online kursus og har besluttet at melde mig til. Jeg har bare lige et spørgsmål inden jeg melder mig til. Du skriver at når jeg har modtaget dagens mail og går læst indholdet ” vinger jeg bare af ” og er klar til næste dags mail. Er det så’en at når jeg har vinger af, forsvinder så indholdet eller har jeg altid mulighed for at gå tilbage og læse indholdet igen, tænker hvis jeg godt vil repeteret noget eller hvis der skulle være røget noget i glemmebogen. Med venlig hilsen Klaus , 62 år og p.t. 177 kg.

  Svar
  • Godt spørgsmål, det kunne være jeg skulle præcisere det bedre for nej, du beholder alt indholdet til evig tid og du kan altid gå tilbage og genlæse/genlytte. Selve ‘vinge-af’-delen er mest psykologisk :)

   Svar
 6. Jeg har været på dine tidligere Kickstart 2 gange og er ikke lykkes med det. Nu har jeg meldt mig på Kickstart 2.0. Er tyvstartet i denne uge, dvs. spist keto og 0 sukker (som er min værste “fjende”) samtidig med introugen.

  Jeg må sige, at der er lige steppet et par trin op ?. Jeg kender princippet, men denne gang er der flere råd med, som jeg har tager til mig, bl.a. “mæthedsindeks”.

  Glæder mig så meget til at få gang i det denne gang.

  Kh.
  Anette

  Svar
 7. Hej Jane,
  Jeg forstår fuldt ud konceptet med at lære at at lytte til kroppen og ikke læne sig op af kostplaner mv. Men i en hverdag, der skal hænge sammen uden at bruge alt for meget tid på at finde ud af hvad aftensmåltidet mv skal være, kan det så være en fordel at supplere online kurset med din nye bog, eller vil det være overkill?
  Kh Marie

  Svar
  • Det synes jeg sagtens man kan. Det er en dejlig bog med masser af nemme opskrifter. Men man kan også sagtens klare sig med de opskrifter jeg har lavet til kurset :)

   Svar
 8. Hej Jane. Jeg har i efteråret fået konstateret fibromyalgi og har læst mig lidt frem til at man anbefaler antiinflamatorisk kost. Så vidt jeg kan læse mig frem til minder det utrolig meget om keto/ lchf!?
  Jeg har siden februar skåret alt væk der hedder ris/ pasta/ brød/ kartofler og 90% af tilfældene også sukker. Og har de sidste 4 uger prøvet at køre mere keto/lchf rent mad via lifesum.
  Jeg er generelt meget positiv og synes jeg kan mærke en forbedring da jeg føler mig knap så tung i kroppen.
  Jeg synes dog stadig det kan være lidt svært at navigere i det hele uden lifesum indikator – og jeg synes jeg bruger meget tid på at få min dag sat “rigtig” sammen for ikke at overskride de 20-30g kulhydrater per dag samt opnå den fedt mængde man skal have. Denne tid som jeg bruger på sammensætning ville jeg gerne have blev en del lettere, tidssvarende og “kontrollerende” men mere naturlig – Vil jeg, i min situation, få noget ud af dit kursus? Og er det muligt at stille evt spørgsmål i tilfælde af de skulle opstå undervejs – eller er man “på egen hånd” ?? Mvh Charlotte

  Svar
  • Hej Charlotte

   Ja helt sikkert. For det allerførste, jeg vil lære dig på kurset er nemlig, at du er faldet direkte i det, jeg kalder ‘Lifesum fælden’. Det er den gale vej at gå, hvis dit ønske er at spise dig sund og slank med Keto. Du kan læse mere om det her: https://www.madbanditten.dk/begynderfejl-9/

   Den app er så ødelæggende…

   Og ja, på den lange bane giver det langt bedre effekt at lære at navigere efter nogle overordnede retningslinjer og lære at mærke hvad kroppen har brug for. Og sådan er både Kickstart og min nye bog Keto på 4 uger opbygget. På den måde behøver du ikke tælle noget og på den lange bane øger det chancen for succes.

   Der følger ingen individuel rådgivning eller sparring med i Kickstart. Men jeg svarer gerne på spørgsmål herinde på bloggen – men det gør jeg uanset om du deltager på kurset eller ej.

   Og keto er nærmest definitionen på antiinflamammatorisk kost og det har jeg fornyligt skrevet om også. Måske det vil være interessant for dig at læse: https://www.madbanditten.dk/keto/antiinflammatorisk-kost/

   Det var lige en masse læsestof. Håber, du kan bruge det til noget :)

   Svar
 9. Hej Jane
  Ang Kickstart version 2, ingen tilhørende Facebook gruppe… Det synes jeg er ærgerligt, da en gruppe som følges i et forløb kan støtte hinanden. Man er jo kun i gruppen i det omfang det giver mening for den enkelte.
  Vil du uddybe mere omk din beslutning?
  Mh Anne

  Svar
  • Hej Anne
   Ja, det kan du tro, jeg vil, men det er en kombination af rigtig mange ting og derfor bliver det måske lidt usammenhængende.

   Jeg har jo kørt forløb med grupper i 3,5 år, og det har overvejende været en utrolig positiv oplevelse at se støtten, som ‘fremmede’ mennesker har ydet hinanden. Jeg forstår godt, at den del er værdifuld.
   Jeg har desværre også set, at grupperne blev en kilde til frustration og demotivation pga. den sammenligning, der er svær at undgå. Hvor fedt er det at have tabt 5 kg, hvis sidemanden har tabt 10 på den samme tid? Eller hvad hvis man kan læse, at alle de andre er flyvende men man selv stadig slæber sig igennem dagen? Alles udgangspunkt og alles proces er forskellig og lige rigtig, men det drukner nemt i sådan en gruppe.
   Samtidig bliver gruppen også nemt ‘forløbet’ og det bliver mindre vigtigt at sætte sig godt og grundigt ind i kursusmaterialet, for man kan jo bare lige spørge i gruppen. Og det er jo hvad det er, men det betyder, at man, når forløbet er slut, ikke har lært det, man skulle for at kunne stå på egne ben. Og så varede resultaterne kun den tid, som forløbet kørte.

   Men det er kun en lille del af det. Den mest tungtvejende grund er fleksibilitet. Mit gamle Kickstart startede i faste hold 3 gange om året og tilgodeså altså kun dem, der lige havde mulighed for at starte, når det passede ind i min kalender. Med det nye har jeg ønsket at skabe et kursus, som er fuldt ud på deltagerens præmisser. Passer det ikke lige nu? Fint, så kan du bare starte ugen efter. Eller ugen efter igen.

   Og så har jeg ønsket at gøre det billigere. Det nye Kickstart koster det halve af det gamle, og det håber jeg betyder, at de, som ikke lige har 2000,- til at deltage på den slags, måske får mulighed for det nu.

   At dette kursus er uden sparring og gruppe er ikke ensbetydende med, at jeg aldrig kommer til at lave noget, hvor der er grupper og mere individuel support. Det er bare ikke det, dette kursus er lavet til. Kurset her er indrettet til at give 100% ejerskab til deltageren på processen og alt, man skal bruge og vide er dækket i kursusmaterialet.

   Det er i hvert fald lidt af overvejelserne. Håber, det giver mening :)

   Svar
   • Er helt enig med dig Jane. Jeg tabte hurtigt interessen for Facebook gruppen, for jeg er en af dem, der aldrig blev flyvende. Så jeg blev også noget mismodig, når jeg læste om alle succes’erne og ikke selv var blandt dem.

    Svar
    • Ja netop. Jeg så meget godt i de grupper men desværre også meget destruktivt. Det var en svær balance, synes jeg.

     Svar
 10. Spændende med nyt og længere kursus. Jeg har haft stor glæde og gavn af det første kickstart forløb og har smidt ca. 14 kg på 3 mdr. ?
  Vil materialet fra dette kursus være tilgængeligt efter de 6 uger er gennemført?

  Mvh Merete

  Svar
  • Sejt Merete! Godt gået!
   Og ja, materialet er tilgængeligt til evig tid. Det må jeg nok hellere lige skrive ind :)

   Svar
 11. Yeah – sikke en dejlig nyhed ? Beholder man adgang efterfølgende ligesom dit første kickstart program?
  Mvh Heidi

  Svar