Kickstart Genstart

Har du været på mit Keto Kickstart-kursus og trænger du til at komme i gang med Keto igen og få opfrisket det hele, men mangler du motivation til at tage kurset dag for dag, så er Kickstart Genstart for dig.

Men Kickstart Genstart starter vi de daglige mails op igen og du kan herefter systematisk følge kurset helt forfra igen.

Hvorfor tage det samme kursus flere gange?

Mange grunde faktisk. For det første fordi livsstilsændring er svært og livet nogle gange kommer på tværs. Desuden er kurset ekstremt informationspakket og det kan være svært at tage det hele ind på de 6 uger, kurset varer.

Mine kursister, som gennemgår kurset flere gange fortæller enstemmigt, hvordan de bider mærke i forskellige ting hver gang. Første gang var fokus måske meget på maden mens den senere hen er mere på mindset-ændringen.

Keto kræver en indsats og jo flere ben, din taburet hviler på, jo mere sikkert er dit fundament for livsstilsændringen.

Kan jeg ikke bare gøre det selv?

Stort JO! Du kan sagtens arbejde dig igennem lektionerne på egen hånd. Kickstart Genstart er bare en hjælp til dem, der oplever det som et psykologisk puf, at der kommer en mail hver morgen og derved blive mindet om projektet.

Hvad koster det?

Kickstart Genstart koster 197,- og kurset starter op den førstekommende mandag efter din tilmelding.

Tilmeldingsfristen er søndag aften midnat. Har du tilmeldt dig senere end det, men ønsker at starte op, så skriv til support@madbanditten.dk

NB: Kickstart Genstart er KUN for tidligere deltagere på mit Keto Kickstart kursus. Kursusmaterialet er det samme. Kickstart Genstart er udelukkende de daglige mails, der starter op igen.

Har du ikke været på kurset, så finder du det her: Kickstart 2.0 – Danmarks mest seriøse Keto kursus

Kickstart genstart

12 kommentarer til “Kickstart Genstart”

Skriv en kommentar

 1. Jeg er kommet bagud med Kickstart. Og så meget andet. Jeg gik i stå på 3. dagen af introforløbet.
  Jeg kan ikke overskue, hvad jeg har købt af produkter hos jer. Og jeg ved ikke, hvor meget jeg kan beholde, når forløbet er slut.
  Jeg er bare så træt. Og vejer 20 kg. for meget. Og kan ikke følge med.
  Hvad stiller jeg op? Kan jeg starte forfra? Helt forfra?
  De venligste hilsener fra Marie

  Svar
  • Hej Vibeke
   Det her er det samme Kickstart-kursus, du har været på. Kickstart Genstart er bare de daglige mails til kurset, der startes op igen. Mange oplever det som motiverende med den daglige mail, når de ønsker at gå kursusmateriale igennem igen :)

   Svar
 2. Har været på kurset to gang med vægttab på 15 kg over 6 mdn.
  Jeg kan mærke at efteråret og trængen til at dulme om aftenen sætter ind. Trænger til støtte og opfriskning. Kh Louise

  Svar
  • Åh du er ikke alene. Den mærke tid er bare hård. Jeg mærker det så tydeligt også. Det er som om hele mit system drosler ned på 50%. Jeg kan nogle gange ikke genkende mig selv. Suk..

   Er Genstart det rette for dig mon? Eller trænger du til noget andet?

   PS: Skriv evt. lige til support@madbanditten.dk Jeg kan se, at du har mange forskellige oprettelser i vores system og at dine købte produkter er spredt på 3 forskellige emails/konti. Vi kunne samle dem for dig, hvis det er…

   Svar
 3. Min store udfordring er at slippe kurmentaliteten og opnå vægt vedligehold når vægten er i mål. Jeg var på 5-6 ugers KETO i januar og februar sidste år, vægten kom i mål, men jeg savnede nogle madvarer så meget undervejs ( rugbrød og groft brød, chokolade, mælk i kaffen og vin)
  og min tanker kredsede kontant om mad. Nu vejer jeg det samme igen, vi taler udsving på 5-6 Kg. Jeg tror ikke KETO er for mig, men mere noget al la din søster sommer”kur”. Dog har jeg stor støtte i de daglige mails til at holde motivationen oppe, og overvejer derfor at gentage for peptalken og så blot følge en mere lowcarb version, som jeg mener holder på den lange bane.
  Har du en lowcarb pakke med daglige e-mails?

  Svar
  • Den sommerprotokol er virkelig også genial, synes jeg. Den er så enkel og det at der lige er lidt mere ‘luft’ end i Keto gør det nemt at følge, synes jeg også.

   Du kan sagtens tage Genstart men have flere kulhydrater i kosten end Keto. Det ser jeg ingen problemer med. Men kender du Vind over vægten-forløbet? Det handler ikke om mad men om vægten og om at lære at få et neutralt forhold til sin vægt så man ikke ender med sabotage, når vægten opfører sig mod forventning. Måske kunne det også give lidt ekstra forståelse.

   Og så tænker jeg at du også kunne have glæde af HOLD VÆGTEN efter vægttabet. Det er godt nok bare en e-bog men her får du strategier for tiden efter vægttabet og hvordan du slipper for at skulle tabe de samme kilo igen og igen.

   Svar
 4. Det er så godt sagt (skrevet). Det er helt rigtigt det med tiden og ikke at kunne være perfekt heke tiden både med hensyn til maden og tilværelsen i det hele taget.
  Og ja det er rigtigt det hele sker inde i vores hoveder og det er tankerne vi skal arbejde med. Og det er så godt at læse det med mindsettet så ofte man lige er i humør til det.
  Du skriver rigtig mange gode ting. God dag.

  Svar
  • Tak Charlotte. Jeg synes virkelig også at mailen i dag var så vigtig – håber, den falder i god jord derude :)

   Svar