Kickstart Genstart

Har du været på mit Keto Kickstart-kursus og trænger du til at komme i gang med Keto igen og få opfrisket det hele, men mangler du motivation til at tage kurset dag for dag, så er Kickstart Genstart for dig.

Men Kickstart Genstart starter vi de daglige mails op igen og du kan herefter systematisk følge kurset helt forfra igen.

Hvorfor tage det samme kursus flere gange?

Mange grunde faktisk. For det første fordi livsstilsændring er svært og livet nogle gange kommer på tværs. Desuden er kurset ekstremt informationspakket og det kan være svært at tage det hele ind på de 6 uger, kurset varer.

Mine kursister, som gennemgår kurset flere gange fortæller enstemmigt, hvordan de bider mærke i forskellige ting hver gang. Første gang var fokus måske meget på maden mens den senere hen er mere på mindset-ændringen.

Keto kræver en indsats og jo flere ben, din taburet hviler på, jo mere sikkert er dit fundament for livsstilsændringen.

Kan jeg ikke bare gøre det selv?

Stort JO! Du kan sagtens arbejde dig igennem lektionerne på egen hånd. Kickstart Genstart er bare en hjælp til dem, der oplever det som et psykologisk puf, at der kommer en mail hver morgen og derved blive mindet om projektet.

Hvad koster det?

Kickstart Genstart koster 197,- og kurset starter op den førstekommende mandag efter din tilmelding.

Tilmeldingsfristen er søndag aften midnat. Har du tilmeldt dig senere end det, men ønsker at starte op, så skriv til support@madbanditten.dk

NB: Kickstart Genstart er KUN for tidligere deltagere på mit Keto Kickstart kursus. Kursusmaterialet er det samme. Kickstart Genstart er udelukkende de daglige mails, der starter op igen.

Har du ikke været på kurset, så finder du det her: Kickstart 2.0 – Danmarks mest seriøse Keto kursus

Kickstart genstart

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

17 kommentarer til “Kickstart Genstart”

Skriv en kommentar

 1. Hej Jane
  Jeg var på dit gamle 4-ugers kickstart kursus tilbage i september 2019. Jeg tabte ret hurtigt 25 kg af de ønskede 35 og har ligget stabilt og holdt vægttabet med udsving inden for +-3 kg ved hjælp af low carb og perioder med keto.
  Efterfølgende har jeg en enkelt gang ‘taget kurset selv’ for at få gjort kål på de manglende kg og havde også held til at tabe yderligere nogle kg, men de røg dog på igen.
  Nu hvor er jeg som 65-årig er begyndt at styrketræne og har accepteret en højere vægt – i form af muskler :-) – kunne jeg godt tænke mig at ‘genstarte’ fedt-vægttabet.
  Jeg er ikke i tvivl om, at det jeg skal arbejde med er mit mindset; selvom jeg holder KH lavt er der perioder med cravings og tanker a la ‘jeg kan da også lige’ osv. (jeg har desværre også en misbrugshjerne), og jeg overvejer derfor om Kickstart Genstart kunne være en løsning – selvom det jo er lavet til Kickstart 2.0. Hvad tænker du om det?
  Stor hilsen
  Ulla

  Svar
  • Hej Ulla
   Hvor er det fedt med styrketræning. Det er simpelthen det bedste du kan gøre for dig selv!

   Kickstart Genstart er kun til dem, der har været på Keto kurset og ikke LCHF forløbet, du har været på. Så du skal på Keto Kickstart før du kan genstarte det. Kurset er startet i dag og er derfor ikke til salg pt., så hvis du skal nå med, skal du lige skrive til support@madbanditten.dk

   Men en anden løsning er også Sukkerfri NU-kurset. Det er godt nok ikke et vægttabskursus men mere et afhængigheds/misbrugskursus og min erfaring (og mange tidligere deltagere også) er at det er vigtige redskaber at koble på, når man er så uheldig at have en misbrugshjerne.
   Det kan du i hvert fald overveje❤️

   Svar
   • Hej igen Jane.

    Aj… det er da godt nok mærkeligt, for jeg kan rent faktisk købe og betale ‘Kickstart Genstart’. Gad vide, hvad jeg så ville få tilsendt 😂😂

    Jeg er sådan set med på at det er tænkt til keto kickstart og at det ikke er det kursus jeg var på. Men når jeg så alligevel trykker på den blå ’tilmeld mig kickstart genstart’-knap i din shop, så får jeg faktisk mulighed for at købe kurset. Jeg får da godt nok en besked om, at jeg ikke er kvalificeret til at købe genstart til specialpris, men kan købe til normalpris og den står så til 197 kr. Det læser jeg som at jeg kan købe mig til at få mailsene fra kickstart 2.0 i 6 uger til de 197 kr. Og det var lige præcis de mails, jeg tænkte kunne holde mig til ilden i 6 uger – og få genopfrisket min viden uden at jeg – selv – skal klikke mig ind på mit tidligere kursus og genlæse.
    Hvis jeg accepterer vilkår og lagring kommer jeg til betalingsmodulet, hvor jeg så kan betale de 197 kr.

    Men nu er jeg da i tvivl om hvad jeg får for pengene 😂
    Hvis det ER de 6 ugers mails der hører til keto kickstart 2.0 er alt jo fint; så får jeg jo hvad jeg ønsker mig… men jeg er jo stadig i tvivl om relevansen. Umiddelbart tænker jeg ikke det er så forskelligt fra det jeg fik på mit kursus, men det kan jo være ude af kontekst hvis din daglige peptalk/mail henviser på kryds og tværs til noget kursusmateriale og lignende som jeg slet ikke kan relatere til. Det var mest det mit spørgsmål gik på.

    Jeg har set på Sukkerfri NU kurset, men det er ikke sukkeret, der er problemet. Jeg bestyrer min mands slikskuffe, for det er ikke noget problem – for mig – at lade det stå 😂. For mig er det, at ‘cravings’ sender mig hen til skabet med oliven med mandler, peanutbutter, posen med saltmandler eller i køkkenet efter kerneknækbrød med tandsmør og ost – og i større mængder end godt er – fordi ‘det er jo noget jeg godt må’. Men det tjener ikke mit formål – vægttab, og derfor ledte jeg efter en mulighed for dagligt at blive mindet om det – formålet altså 😊

    Jeg håber, det giver mening – og at du kan fortælle mig om det kunne være relevant.

    Stor hilsen
    Ulla

    Svar
    • Hej igen
     Du får ingenting for pengene, hvis du ikke har købt kurset. Du får en mail om morgenen med en reminder om at gå ind og læse/lytte til dagens lektion på en medlemside, du ikke har adgang til, fordi du ikke er eller har været deltager på kurset. Så det vil jeg mene er komplet spild af penge.

     Sukkerfri NU handler om alle typer afhængighed/misbrug. Vi tager bare udgangspunkt i sukker, fordi det indgår i de fleste ting, som folk misbruger. Brød er lige så hyppigt. Men der skal være et element af misbrug/afhængighed over det. At man bare spiser lidt for meget, er en anden sag og det er helt normalt. At spise en håndfuld saltede mandler er fx helt normalt. At gentagne gange aftale med sig selv, at man kun vil spise én håndfuld men ende med at spise hele posen en anden. Det samme med dem, som ender med at spise et helt glas peanutbutter og ikke bare den mængde, de ville smøre på knækbrøddet. Så det er lidt din oplevelse af dette, der gør om det kursus kunne være relevant, synes jeg…

     Svar
     • Nå OK… tak for letforståeligt svar👍
      Så tror jeg da bare jeg bruger en times tid på at få min gmail til at sende mig link til lektionerne for det kursus jeg allerede har adgang til 😊
      Godt jeg ikke gennemførte købet uden at spørge 😂
      Stor hilsen Ulla

 2. Jeg er kommet bagud med Kickstart. Og så meget andet. Jeg gik i stå på 3. dagen af introforløbet.
  Jeg kan ikke overskue, hvad jeg har købt af produkter hos jer. Og jeg ved ikke, hvor meget jeg kan beholde, når forløbet er slut.
  Jeg er bare så træt. Og vejer 20 kg. for meget. Og kan ikke følge med.
  Hvad stiller jeg op? Kan jeg starte forfra? Helt forfra?
  De venligste hilsener fra Marie

  Svar
  • Hej Vibeke
   Det her er det samme Kickstart-kursus, du har været på. Kickstart Genstart er bare de daglige mails til kurset, der startes op igen. Mange oplever det som motiverende med den daglige mail, når de ønsker at gå kursusmateriale igennem igen :)

   Svar
 3. Har været på kurset to gang med vægttab på 15 kg over 6 mdn.
  Jeg kan mærke at efteråret og trængen til at dulme om aftenen sætter ind. Trænger til støtte og opfriskning. Kh Louise

  Svar
  • Åh du er ikke alene. Den mærke tid er bare hård. Jeg mærker det så tydeligt også. Det er som om hele mit system drosler ned på 50%. Jeg kan nogle gange ikke genkende mig selv. Suk..

   Er Genstart det rette for dig mon? Eller trænger du til noget andet?

   PS: Skriv evt. lige til support@madbanditten.dk Jeg kan se, at du har mange forskellige oprettelser i vores system og at dine købte produkter er spredt på 3 forskellige emails/konti. Vi kunne samle dem for dig, hvis det er…

   Svar
 4. Min store udfordring er at slippe kurmentaliteten og opnå vægt vedligehold når vægten er i mål. Jeg var på 5-6 ugers KETO i januar og februar sidste år, vægten kom i mål, men jeg savnede nogle madvarer så meget undervejs ( rugbrød og groft brød, chokolade, mælk i kaffen og vin)
  og min tanker kredsede kontant om mad. Nu vejer jeg det samme igen, vi taler udsving på 5-6 Kg. Jeg tror ikke KETO er for mig, men mere noget al la din søster sommer”kur”. Dog har jeg stor støtte i de daglige mails til at holde motivationen oppe, og overvejer derfor at gentage for peptalken og så blot følge en mere lowcarb version, som jeg mener holder på den lange bane.
  Har du en lowcarb pakke med daglige e-mails?

  Svar
  • Den sommerprotokol er virkelig også genial, synes jeg. Den er så enkel og det at der lige er lidt mere ‘luft’ end i Keto gør det nemt at følge, synes jeg også.

   Du kan sagtens tage Genstart men have flere kulhydrater i kosten end Keto. Det ser jeg ingen problemer med. Men kender du Vind over vægten-forløbet? Det handler ikke om mad men om vægten og om at lære at få et neutralt forhold til sin vægt så man ikke ender med sabotage, når vægten opfører sig mod forventning. Måske kunne det også give lidt ekstra forståelse.

   Og så tænker jeg at du også kunne have glæde af HOLD VÆGTEN efter vægttabet. Det er godt nok bare en e-bog men her får du strategier for tiden efter vægttabet og hvordan du slipper for at skulle tabe de samme kilo igen og igen.

   Svar
    • ja, det er mit forløb også. Jeg lavede det fordi så mange bøvler med den vægt og det er synd, når det betyder at man begynder at selvsabotere fordi man reelt bare fejlfortolker, hvad det er, den fortæller❤️

     Svar
 5. Det er så godt sagt (skrevet). Det er helt rigtigt det med tiden og ikke at kunne være perfekt heke tiden både med hensyn til maden og tilværelsen i det hele taget.
  Og ja det er rigtigt det hele sker inde i vores hoveder og det er tankerne vi skal arbejde med. Og det er så godt at læse det med mindsettet så ofte man lige er i humør til det.
  Du skriver rigtig mange gode ting. God dag.

  Svar
  • Tak Charlotte. Jeg synes virkelig også at mailen i dag var så vigtig – håber, den falder i god jord derude :)

   Svar