Ketose kursus

Vil du gerne forstå ketose, og hvordan kroppen fungerer i denne fedtforbrændende tilstand, er dette kursus i 8 lektioner noget for dig.

VIDENS-kursus om ketose

På dette kursus vil jeg lære dig om ketose, denne fantastiske metaboliske tilstand, hvor kroppen skifter sit forbrændingssystem og forbrænder fedt i stedet for kulhydrat.

Ketose er så omgærdet af mystik, og mere end noget andet er ketose så misforstået, og derfor kan du læse alt muligt sludder ude på det store internet.

Når du har gennemført lektionerne her, forstår du, hvad ketose er (og ikke er), og du slipper derfor fremover for at blive skræmt fra liv og sans, når nogen fortæller dig, at ketose er dødsensfarligt, sygdomsfremkaldende eller på anden vis noget, du for enhver pris bør undgå. I stedet kan du nu træffe dine beslutninger på et kvalificeret grundlag ud fra hvad der er det rette for dig her og nu.

Ketose kursus i 8 lektioner

 • Lektion 1: Introduktion til ketose
 • Lektion 2: Ketonstoffer
 • Lektion 3: Måling for ketose
 • Lektion 4: Keto flu: Årsag & lindring
 • Lektion 5: Ketose og vægttab
 • Lektion 6: Træning i den ketogene tilstand
 • Lektion 7: Keto og kolesterol
 • Lektion 8: Hvad er bedst, Keto eller Low Carb?
 • Lektion 9: Test din viden

Alle lektioner findes som tekst og er også indtalt som podcast, så du kan lytte til dem🎧

Sådan foregår kurset

Øjeblikkeligt efter køb får du adgang til alle lektioner og du kan arbejde dig igennem dem i dit eget tempo. Du behøver ikke vente til næste dag for at tage næste lektion, hvis du har tid og lyst til at fortsætte med det samme.

Når du er igennem de 8 lektioner, venter der dig en test, hvor jeg tester din viden om det, vi har gennemgået.

Alt kursusmaterialet er dit til evig tid, og du kan genlæse/lytte lige så mange gange, du har brug for det.

Ikke et slankeforløb

Dette er et videnskursus og ikke et slankeforløb. Dette kursus skal heller ikke forveksles med mit 6 uger lange Keto-Kursus, hvor jeg guider dig igennem de første 6 uger af din kostomlægning og hjælper dig til vægttab med Keto.

Dette er et kursus, der giver dig baggrundsviden om ketose og ikke et forløb med opskrifter og kostplaner.

Tak for et fantastisk kursus, som jeg simpelthen “slugte” i en lang bid.

Jeg elsker din indstilling og din mad og så har du altså også en dejlig stemme ;)

PS Har tabt 45+ kg på keto/low-carp siden august 2021. Jeg træner og løber ofte fastende, men jeg tror måske jeg skal til at eksperimentere lidt med det du talte om i kurset


TAK for at dele ud af din kæmpe viden og sprede det gode budskab 👏🏻 jeg har næsten allerede hørt alle afsnit af ketose kurset – det er fantastisk ☺️ du gør det så nemt at forstå keto og lowcarb ☺️ Tak for viden ☺️

Ketose kursus

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Ketose kursus”

Skriv en kommentar

 1. Fantastisk skriv i dag i dit nyhedsbrev om Keto-bagværk og Keto søde sager. Jeg føler mig helt heldig over, at jeg er mega dårlig til at bage;-)
  Jeg rydder nu ud i alle de Keto-folk, jeg følger, som svælger i Keto sødt.

  Svar