Før-og-efter billeder og motiverende historier


Se de mange før og efter billeder fra de flotte vægttab og læs de motiverende historier.

Keto har mange store vægttab på samvittigheden og de mange vægttabshistorier kan være både motiverende og inspirerende at læse. Jeg har hjulpet folk til vægttab med Keto i mange år nu og en af de bedste ting ved det job, er når folk skriver til mig eller tagger mig på Instagram og fortæller mig, at de nu er nået i mål med deres vægttab.

Du kan læse mere her hvis jeg også skal hjælpe dig til vægttab.

Som inspiration og motivation har jeg herunder samlet flere af de motiverende historier fra mine læsere, inkl. før-og-efter billeder af vægttabet.

Sofies vægttab: 40 kg med Keto

Sofie er ren solstrålehistorie. Faktisk har hun i dag opnået et vægttab på 60 kg, men da vi lavede historien med hendes vægttab, havde hun smidt de første 40. Siden har hun holdt vægten, hvilket er en lige så stor præstation.

Læs hele Sofies historie her: Sofies vægttabshistorie
Sofie tabte 40 kg med LCHF / Keto - Læs hendes historie her:

Sofies opdatering – nu minus 60 kg

Sofie kom tilbage og har fortalt om tiden efter vægttabet. Er lykken bare gjort, når man er gået fra en str. 50 til en str. 34?

Læs Sofie selv fortælle her: Sofie tabte 60 kg med Keto
Sofie tabte 60 kg med Keto - stort vægttab med Keto

Line tabte 40 kg og blev fri for PCOS, endometriose og migræne

Line var træt af at veje for meget, men havde hele tiden en god undskyldning for ikke at gøre noget ved det. En dag fik hun nok og allierede sig med Keto-bogen. Kiloene forsvandt og det samme gjorde symptomerne på PCOS, endometriose og de kraftige migræneanfald.

Læs Lines historie her: Line tabte 40 kg med Keto
Keto vægttab: Line tabte 40 kg og slap for PCOS, endometriose og migræne

Bente tabte 21 kg (trods overgangsalder)

At tabe 21 kg i overgangsalderen er en kæmpe præstation i sig selv men alligevel er det ikke det centrale i Bentes historie. Det er nemlig historien om forbedret mental sundhed og om følelsen af at finde hjem til sig selv.

Læs Bentes historie her: Bente: Vægttab og mental sundhed med Keto
Vægttab i overgangsalderen: Bente tabte 21 kg med Keto

Vibeke tabte 26 kg og blev fri for migræne og allergi

Vibeke var syg med gentagne influenzaer, halsbetændelser og lungebetændelser igennem flere måneder, som hverken hun eller lægerne kunne få bugt med. 10 dage inde i kostomlægningen forsvandt det hele.

Samtidig forsvandt også migræneanfaldene og allergisymptomerne og 26 kg.

Læs om Vibeke her: Vibekes historie
Vibeke: Vægttab med Keto og farvel til migræne og allergier

Anders fik normalt blodtryk og Ditte tabte 22 kg

Efter en hjerneblødning som bare 41 årig, havde Anders brug for at få styr på sit alt for høje blodtryk. Valget faldt på Keto og efter 9 mdr. kunne han smide den sidste pille. Samtidig havde han tabt 10 kg og hans kone, Ditte, 22 kg.

Læs Anders og Dittes historie her: Anders & Ditte

Pernille: fra kulhydratjunkie til slank og sund

Pernille beskriver sig selv som kulhydratjunkie. Alle vågne timer går med at tænke på, hvad hun skal spise næste gang. Hver aften lovede hun sig selv, at i morgen bliver bedre og hver dag endte hun alligevel i samme onde spiral.

Keto ændrede på dette og Pernille tabte 26 kg.

Læs Pernilles historie her >>

Pernille

Christina tabte 20 kg på 8 mdr. med Keto

Christinas historie er meget klassisk. Tre graviditeter i rap, der hver efterlod sig lidt ekstra kilo på kroppen. Travlt liv med job og tre børn og der var bare aldrig rigtig tid til at tage sig af sig selv.

Christina trodsede tidsfaktoren og deltog på Kickstart i januar 2017, tabte 20 kg på 8 mdr. og har holdt den nye vægt siden.

Læs om Christina her: Christinas historie

Ditte tabte 30 kg med Keto

Ditte var overvægtig som teenager og tog sin overvægt med ind i voksenlivet. PCO gjorde det svært for hende at tabe sig med den klassiske spis-mindre-motioner-mere. Heldigvis stødte hun på Keto og tabte 30 kg. Sammen med kiloene forsvandt også PCO’en og Ditte opnåede regelmæssig cyklus og menstruation.

Læs Dittes historie her: Dittes vægttab – 30 kg med Keto
Fra overvægtig teenager til slank og smuk 24-årig - læs om Dittes vægttab med LCHF/KETO

Mette tabte 30 kg med Keto

Mette historie kan mange genkende. Kilo, der kom snigende med hver graviditet, men som ikke forsvandt igen. Fejlslagne forsøg med diverse kure og piller. Ledsmerter i knæ og fødder, kraftige hovedpiner, forstoppelse, sure opstød, og oveni det en øget risiko for udvikling af diabetes 2, da hun allerede havde haft svangerskabsdiabetes.

Læs Mettes historie: Mettes vægttab
Vægttab Keto Mette tabte 30 kg med Keto

Iben: Farvel diabetes 2 og 18 kg’s overvægt

På 6 mdr. spiste Iben sig 18 kg ned i vægt og det alt for høje blodsukker raslede samtidigt ned.

Læs Ibens historie her: Ibens historie
Iben spiste sig fra diabetes 2 med Keto - Low Carb

Linda – Fit og slank som 50-årig

Alder er ingen hindring for at tabe sig, hvis bare man bruger den rigtige metode. Det kan Linda skrive under på. Hun er 50 år, mor til 4 og mormor til 2. Og så er hun 17 kg lettere end da vægten var på sit højeste.

Læs Lindas historie her: Lindas historie
Linda: fit og slank som 50-årig med KETO / LCHF

Jannie tabte 33 kg på 15 måneder

Fra str. 48 til str. 38 – fra fedmeklasse 2 til normalvægtig. Sådan beskriver Jannie selv den forvandling, hun har været igennem.

Jannie havde prøvet alt for at tabe sig men faldt altid tilbage. Men ikke med LCHF/Keto. Det er det nemmeste, jeg har prøvet, fortæller hun.

Læs om Jannie her: Jannies vægttab – 33 kg på 15 mdr.

Pia: Farvel til voldsomt eksem og 15 kg med Keto

Pia, 51, år, lagde i 2016 sin kost om til LCHF og oplevede derved at et voldsomt eksem, hun havde i ansigtet forsvandt som dug for solen. Siden lagde hun kosten om til Keto og tabte 15 kg.

Læs hele Pias vilde historie her: Pia sagde farvel til eksem og overvægt med Keto
Pia hudlidelse / eksem forsvandt med Keto sammen med 15 kg overvægt

Christian tabte 20 kg med Keto

For Christian blev Keto den nemme vej til at smide 20 kg, der havde sneget sig på efter et jobskifte, hvor et aktivt job som kok blev byttet ud med et stillesiddende kontorjob. ‘Det var nemt – det føltes ikke som nogen særlig præstation’, fortæller han.

Læs hele Christians historie her: Christian tabte 20 kg med Keto
Keto for mænd - Christian tabte 20 kg med Keto

Christina: Farvel til smerter og medicin (og 11 kg) med Keto

Efter i årevis at have været plaget af stærke smerter og være nødt til at tage smertestillende medicin, gav Christina Keto en chance. På ganske kort tid slap hun for både smerter og medicin og har nu været fri for begge i 9 mdr. I samme periode forsvandt også 11 kg, selvom det ikke var den primære hensigt.

Læs Christinas historie her: Farvel til smerter og medicin med Keto
FRI FOR SMERTER MED KETO

Charlotte tabte 42 kg

Charlotte troede at fedmeoperation skulle blive hendes eneste vej ud af livlang overvægt, men ved et tilfælde stødte hun på LCHF/Keto og deltog på Kickstartforløbets allerførste hold i januar 2017.

To år senere havde Charlotte opnået et vægttab på hele 42 kg. Siden har Charlotte tabt sig yderligere og er nu passeret de 50 kg og øver sig nu på vægtvedligehold.

Læs Charlottes historie her: Charlottes vægttab 
Charlotte tabte 42 kg med KETO - stort vægttab KETO

Henriette tabte 18 kg og 96 cm på 18 uger

Henriette var meget aktiv som ung men da voksenlivet med job og ansvar gjorde sit indtog, krøb kiloene på. I forbindelse med en operation fik hun et chok, da hun så tallet på vægten. Efter operationen tog hun skeen i den anden hånd og 18 uger. senere havde hun tabt 18 kg og hele 96 cm fordelt på kroppen med Keto.

Læs Henriettes historie her: Henriettes vægttab
Keto vægttab - Henriette tabte 18 kg på 18 uger med Keto-bogen

Rie tabte 35 kg med LCHF/Keto

Måske genkender du Rie fra TV2-programmet min Super Sunde Familie, hvor Rie og hendes familie fortalte om, hvordan de havde spist og trænet sig til lavere vægt og bedre fysik.

Rie og programmet inspirerede mange til at gøre dem kunsten efter.

Læs Ries historie her: Ries vægttab

Sanne tabte 30 kg

Sannes oplevelse med at tabe 30 kg med LCHF/Keto var, at det slet ikke var svært. Hun følte sig mæt, energien var god og sukkertrangen væk. Vægttabet satte gang i en masse indre arbejde og Sanne lærte at blive meget gladere for sig selv og har fået en nyvunden selvtillid.

Læs om Sanne her: Sanne tabte 30 kg
Sannes flotte vægttab - minus 30 kg med LCHF - "det var ikke engang svært"

Nadja tabte 50 kg

At tabe 50 kg er en kæmpe præstation, både fysisk og mentalt.

Nadja beskriver så fint det psykologiske aspekt af et stort vægttab. Nemlig hvordan hjernen kan have svært ved at ryste “den tykke pige af sig”, selvom kroppen udenpå nu er slank.

Læs Nadjas historie her: Nadja – minus 50 kg
Minus 50 kg med LCHF. Læs historien om Nadjas vilde vægttab og se den overraskende følelse det efterlader hende med.

Minna tabte 40 kg – og slap af med PCOS og blev gravid

Minnas vægttab på 40 kg hjalp til at forbedre hendes PCOS, så hun kunne blive gravid. Men ikke kun Minna havde glæde af kostomlægningen. Det havde også hendes mand, som har ADHD men som nu er medicinfri.

Læs Minnas historie her: Minna tabte 40 kg

Jette tabte 40 kg

Jette har jeg også haft fornøjelsen af på mit Kickstartforløb.

Jette tabte 40 kg det første år af sit vægttab og det flotte resultat gav hende mod på at ændre andre ting i hendes liv, bl.a. at gå fra et ægteskab, der ikke længere var lykkeligt.

Læs Jettes historie her: Jettes vægttab
Jette tabte 40 kg med LCHF på bare et år. Læs hendes historie her:

Skal jeg hjælpe dig til vægttab med Keto?

For en god og sikker og super effektiv start, anbefaler jeg dig at starte med min supernemme Keto kostplan. Med 27 supernemme måltidsforslag sat sammen i fem forskellige kostplaner med indkøbsliste sikrer jeg at du spiser Keto på den sundeste og mest effektive måde.

Læs om kostplanen her >>

Du kan også vælge at deltage på mit Keto kursus. Igennem 6 uger guider jeg dig sikkert og effektivt i gang med Keto og sørger for, at du lærer, hvilke håndtag, der skal skrues på, så vægten går ned. Udover vægttab får du uundværlige redskaber til at lykkes med den langvarige livsstilsændring, så du taber kiloene en gang for alle.

Læs alt om kurset og se hvornår næste kursus starter >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

63 kommentarer til “Før-og-efter billeder og motiverende historier”

Skriv en kommentar

  • Hej Cam
   Yes, man kan tabe sig på al slags kost bare man er i kalorieunderskud. Men du får meget svært ved at spise Keto som vegetar, da ikke-animalske proteinkilder kommer med en del kulhydrat og du derved lynhurtigt kommer over de 20 g kulhydrat, man spiser på Keto. Samtidig bliver proteinindtaget lavere, hvilket sætter dig i risiko for tab af muskelmasse og som samtidig gør det svært at opnå mæthed i kalorieunderskud. Så ja, muligt. Men optimalt, desværre nej😔

   Svar
   • Ved du hvem/ hvor man kan henvende sig til hvis man skal på Keto kur men som vegetar?
    Jeg kan desværre ikke spise kød da min mave kæmper med at fordøje dette? Men tænker med rette mennesker og hjælp kan det lade sig gøre måske?

    Mvh
    Cam

    Svar
    • Nej desværre. Jeg kan ikke lige helt læse mig til, om der var mulighed for æg og/eller fisk eller om der var allergi her, for det har jo stor betydning, om der er mulighed for nogle animalske kilder. Mejeriprodukter også?

     Men uanset, Keto bliver stadig svært fordi kulhydratindtaget skal være så lavt, men kunne en Low Carb kost ikke være en mulighed i stedet? Her har du jo mulighed for at tage bønner og linser ind fx og det vil allerede gøre det meget nemmere (og også mere realistisk og langtidsholdbart tænker jeg). Jeg tror, du vil få et bedre resultat sådan.

     Læs om forskellen på Keto og Low Carb her.

     Jeg har også en e-bog med Low Carb Vegetar men der indgår æg og mejeriprodukter.

     Og en sidste stemme til at få løst problemet med at fordøje kød. Kød er normalt noget af det nemmeste at fordøje, hvor fibre/planter er langt sværere, men har du problemer med kødet, er der måske problemer med mavesyren og så kan fordøjelsesenzymer måske være en hjælp til at gå rettet op på den ubalance.

     Svar
 1. Hej jeg er så glad for at jeg har fundet Kato havede jeg hvis det her for mange år siden havede jeg kunne sparet mig for rigtig meget jeg har levet efter de danske vægtkunsulenter i mange år man spiser så store mængder af grønsager at man kan blive helt dårlig og bare men kikket på noget tager man hurtigt kg på her kan jeg spise min mad være glad og bare nyde hurra for Kato

  Svar