JANE FAERBER

Keto Kickstart – Online kursus

Kickstart dit vægttab

Kickstart dit vægttab med 6 ugers online kursus. Du starter hver dag med at læse eller lytte til dagens emne, som jeg sender dig på mail.

Hver dag i 6 uger bygger jeg viden på og ved kursets afslutning er du den mest kompetente og selvkørende Low Carber.

Lad mig hjælpe dig ind på det spor, hvor du får din sult og sukkertrang under kontrol, så vægten kan gå ned én gang for alle.

Hvornår starter det?

Keto Kickstart 2024 har tre forskellige startdatoer:
Mandag d. 25/12-23
Mandag d. 1/1-2024
Mandag d. 8/1- 2024

Du vælger din startdato direkte ved tilmelding.

6 ugers gradvis indføring i Low Carb / Keto

Low Carb og Keto er livsstile, der er super effektive til vægttab. Men der findes mange misforståelser derude om, hvordan du gør den mest effektiv til vægttab. Det rydder jeg op i på kurset.

Og vi gør det stille og roligt, så du kan nå at følge med, både i krop og sind. Den første uge er en intro-uge, så du behøver ingen forberedelse og der er ingen panik. Stille og roligt guider jeg dig dag for dag igennem de seks uger.

Fuld fleksibilitet – det er DIT LIV, dette kursus skal passes ind i. Ikke omvendt.

“Jeg havde prøvet alle kure, al kalorietælling, slankepiller, pulvere osv. uden held. Jeg havde nær opgivet håbet. Med Keto tabte jeg 30 kg på under et år. Jeg er dig evigt taknemmelig, Jane❤️”

Kickstart har givet mig et afslappet forhold til mad og til mig selv.
 
Det har givet mig mod på en fuldstændig kostændring og en indsigt i hvordan kroppen fungerer.”

“Det har været et dejligt kursus, Jane. Jeg har tabt 7 kg, er mæt, sover godt og har en dejlig ro i kroppen.
 
Jeg har I N G E N cravings og intet savn efter søde sager, heller ikke under min menstruation, hvor 1 plade chokolade dagligt ellers var kutymen.”

Hvem henvender kurset sig til?

Kickstart er til dig, der er parat til at tage et helt nyt ansvar for din livsstilsændring og som er parat til at gå nysgerrigt til opgaven, prøve ting af og evaluere, hvordan det fungerer FOR DIG. For du og din oplevelse er i centrum på det her kursus.

Kursets omdrejningspunkt er at bringe dig tilbage i en position, hvor du igen kan mærke din krop og hvor du igen tør stole på de signaler, den sender dig.

Kurset skal nemlig lære dig at blive indrestyret og selvregulerende. For kun på den måde kan vi skabe et varigt resultat. Vægttabsprocessen bliver altså en kærlig handling, som foregår i samarbejde med din krop.

Hvad koster det?

Kickstart koster 1.297,-

Prisen er et engangsbeløb og gælder for samtlige 6 uger. Alt materialet beholder du også efter kurset er slut.

Er du klar til en Keto Kickstart?

Og det med småt:

Kurset er beregnet til oplysning og kan ikke stå i stedet for lægebesøg eller vejledning fra kvalificeret sundhedspersonale med indblik i din helbredshistorik.

Tager du medicin, anbefaler jeg, at du har lægen med på sidelinjen, da især Keto-fasen på kort tid kan give dig behov for hjælp til justering af dosis.


37 kommentarer til “Keto Kickstart”

Skriv en kommentar

 1. Kære Jane
  Jeg synes, at jeg tidligere fortsat havde en form for adgang til Kickstart siderne men nu kan jeg ikke finde dem / finde ud af det?
  KH
  Cecilie

  Svar
 2. Hej Jane

  Jeg er i tvivl, om jeg skal tilmelde mig dette Kickstart Online Kursus.

  Jeg har siden 3. januar i år levet efter Keto (jeg har gjort det før, men så kom der en graviditet indover).

  Jeg er gået lidt død i måltiderne, og det bliver tit low carb istedet for keto.
  Så jeg har brug for et skub, eller skal vi sige, at jeg har brug for at blive kickstartet 😊
  Mit mål er vægttab, og jeg vil gerne på rette spor igen.
  Tror du det dette 6 ugers kursus er noget for mig?

  Svar
  • Hej Rikke
   Ja, det tror jeg sagtens, det kan være. Det, kurset kan give dig er 6 uger, hvor du holdes til ilden og samtidig får en masse (ny) viden (foruden al den almindelige viden om Keto), som også vil hjælpe dig til at gøre livsstilsændringen mere langtidsholdbar. Og sidst men ikke mindst arbejder vi med den mentale del.

   Med det sagt er det heller ikke mit oplæg at man skal spise Keto forevigt og at veksle perioder med Keto med perioder med Low Carb synes jeg er superfint (og det gør jeg selv). Men i perioder, hvor man arbejder målrettet med at få vægten ned, er Keto noget af det mest effektive, jeg har prøvet :)

   Svar
   • Hej Jane

    Jeg fik ikke meldt mig til kickstart 2.0 i går.
    Skal jeg så vente med at starte til næste mandag den 18. april?

    Svar
 3. Hej Jane
  Jeg er type 1 diabetiker. Jeg vil gerne tabe mig, men er faktisk bekymret for, hvad der sker, når jeg får for lavt blodsukker. Min veninde har fortalt mig, at man i de første 4 uger ikke må få kulhydrater i form af frugt, sukker, brød. Dette kan jeg jo ikke garantere, og jeg vil nødigt have et insulin chok pga det. Jeg synes også det er ærgerligt, hvis 4 ugers kuren bliver ødelagt pga det. Hvad gør jeg?
  Mvh Connie

  Svar
  • Hej Connie
   Jeg er jo ikke læge og kan ikke rådgive ved sygdom. Det er jeg lige nødt til at starte med at sige :)

   Alligevel vil jeg sige dette: Frygten for lavt blodsukker er mestendels ubegrundet. Skulle det ske, skal du selvfølgelig spise noget kulhydratrigt, så du får det op igen. Dit liv er selvsagt vigtigere end dit vægttab.

   Læs gerne Ann-Cathrines historie om at spise Keto som Type 1 diabetiker her: Keto og type 1 diabetes

   Og gå ikke ind i Keto uden indgående research og forståelse for det. Det gælder alle men i særdeleshed dem, som har en medicinkrævende sygdom. Keto er ikke noget, man skal lege med. Det er en meget heftig kostintervention som på få dage vil ændre måden din krop omsætter energi. Det er vigtigt at huske at sige, synes jeg❤️

   Svar
 4. Hej 😊
  Jeg er ikke glad for fisk og skaldyr (alt fra havet)
  Kan jeg følge Keto Kikstart?
  Bh Pia

  Svar
  • Hej Pia
   Det kan du sagtens. Kickstart er et videnskursus, hvor du lærer alt om at spise Low Carb/Keto med henblik på vægttab men der er ikke krav om at du spiser bestemte ting. Kun at du sænker dit kulhydratindtag til 20-30 g i de fire ugers Keto-fase :)

   Svar
 5. Hejsa,

  Hvordan er det med Keto, forhøjet blodtryk og forhøjet kolesterol? Er der noget man skal være opmærksom på der eller kan man bare give den fuld gas?

  Mvh Jesper

  Svar
  • Desværre, vores system er så ufleksibelt at vi ikke kan starte deltagere op efter fristen er overskredet. Men tilmelder du dig i denne uge, starter kurset op på mandag❤️

   Svar
 6. Hvis man tilmelder sig kickstart kan man så læse på pc’ en og lytte på mobilen – og er det der bliver sagt det samme som det skrevne?

  Hilsen Lonnie

  Svar
  • Hej Lonnie
   Ja, du kan sagtens læse/lytte til materialet på forskellige enheder. Du får et password til en lukket side, hvor alt materialet frigives dag for dag og den kan du så logge ind på både med pc og mobil.

   De daglige lektioner findes i lyd og tekst og indholdet er helt det samme.

   Håber, det giver mening❤️

   Svar
 7. Kære Jane

  Jeg er en 54-årig kvinde i den værste overgangsalder! Jeg vil gerne varigt tabe 10 kg, og i det hele taget få det bedre (mere energi, overskud og færre hedeture). Det meste af min overvægt sidder i taljen og det er ikke til at holde ud! Jeg spiser kun fisk og fjerkræ. Vil det være en idé for mig at deltage og kan KETO hjælpe mig?

  Venlig hilsen Jette

  Svar
  • Hej Jette

   Ja, det kan du sagtens. Det vigtigste i Keto er at du har nogle animalske proteinkilder, så hvis du spiser fisk og fjerkræ – og måske æg også – så har du fint med muligheder. Det er fuld vegetarisk, der bliver for svær.

   Generelt ser jeg fin succes hos kvinder i overgangesalder med vægt og nogle, men ikke alle, er også så heldige at det lindrer symptomerne.

   Har du mon læst mine indlæg om overgangsalder? Ellers har jeg lige linket dem her:
   Vægttab og overgangsalder
   Keto og overgangsalder

   Svar
  • Galdesten (og sygdomme i det hele taget) ligger jo et stykke udenfor mit område (læs evt. om Keto og sygdomme), men jeg ved fra andre, der har problemer med galdeblæren eller fået den fjernet, at de løser det ved at trappe forsigtigt op med fedtindtaget i stedet for bare at hoppe ud i det fra dag til dag. Så en langsom indfasning virker til at være vejen. Mange har også glæde af fedttyper som kokosolie og MCT-olie, da de optages direkte i tarmen.

   Det er vigtigt at forstå, at det er den fedtfattige kost (dvs. stilstanden i galdeblæren), der har dannet selve stenene, men det er det pludselige fedtindtag, der kan provokere selve anfaldene. Normalt har galdeblæren derfor godt af det flow, der skabes, når man spiser en fedtholdig kost som Keto, men når der allerede forekommer galdesten fra tidligere, giver det mening at være ekstra forsigtig.

   Håber, det giver mening ❤️

   Svar
  • Hej Linn

   Jeg synes det ikke. Det er muligt i teorien at spise Keto som vegetar men jeg har svært ved at se det som en varig løsning.

   Keto er en meget specifik kost og det kræver animalsk protein for at lykkes med den kraftige kulhydratrestriktion. Det ville betyde at du skulle spise store mængder æg og/eller ost til alle dine måltider og jeg tror ikke, du ville synes, det var så fedt i længden.

   En mere liberal Low Carb kost tror jeg er et bedre valg – lidt som det, jeg har lavet et forslag til her: Low Carb Vegetar

   Svar
 8. Hej Jane.

  Jeg følger dit forløb på 6 uger og er i dag ved Kolesterol og Keto.
  Jeg fik testet mit Kolesteroltal for ca. 1 mdr. siden og min læge skrev at vi skulle lige snakke om kosten. Det var Triglycerider der var galt med.. Vi talte så efterfølgende i telefon og hun ved jeg spiser Keto, hvilket hun ikke bemærker.. Men hun vil gerne have jeg prøvede at skift mit smør ud med umættede, så som Avokado olie. Og så skal det testes om 6 måneder igen.
  Jeg drikker altid 1 Æggelatte om morgenen med 15 – 20 g smør. Har så nu prøvet med Avokado olie, men smager og mætter ikke så godt.
  Nu jeg så har læst dagens emne, er jeg slet ikke bekymret omkring smørret. Hvis jeg bare følger de anbefalinger du giver til før en ny Prøve.. Tænker heller ikke det er så slemt, da hun ikke nævner noget om medicin og samtidig at der skal gå 6 måneder til næste prøve..
  Er jeg helt forkert på den?

  De bedste hilsner
  Hanne

  Svar
  • Hej Hanne

   Du tænker på det at være fastende før prøven? For ja, hvis triglycerider er høje på Keto er det stort set altid, fordi man ikke har været fastende. Triglycerider er jo fedt og har man lige spist det, er det det man måler. Jeg er sikker på du vil se en forskel derefter. Vend tilbage til indlægget en uges tid før næste måling og bliv mindet om de ændringer, du lige kan foretage. Kaffe kan fx stimulere LDL (uanset kost) så at holde igen med kaffe i 3-4 dage før er også en idé. Det kan jeg ikke lige huske om jeg fik med i kursusmaterialet :)

   Om du har brug for at justere i fedttyperne er en smagssag, synes jeg. Selv er jeg fuldstændig rolig ved at spise smør, fløde, ost og fedtkant på kød men jeg ser heller ingen problemer i at foretrække olivenolie, avokadoolie osv. Ligesom du beskriver det, føler mig også mere mæt og tilfreds med en grad af mættet/animalsk fedt.

   Svar
   • Hej Jane..
    Mange Tak for dit svar.
    Det har givet mig tryghed til at fortsætte med Smørret ?

    Jeg er ikke den type der svømmer i fedtet, men bruger det som foreskrevet i dine skønne opskrifter og jeg holder mig for det meste mæt fra min Æggelatte og frem til Aftensmaden, spiser sjældent imellem der og genere mig ikke at mærke lidt sult sidst på eftermiddagen ?

    Vedr. Materialet, så er der nævnt Kaffe?
    men det eneste Kaffe jeg får, er de 2 tsk. Instant kaffe til min Æggelatte.
    Er ikke Kaffe drikker i almindelighed, men kan godt lide det på den måde ?

    God dag til dig ?

    Svar
 9. Min svigerdatter ønsker sig sådan et kursus, er det så hendes navn og e-mail, der skal stå der, eller hvordan gør jeg når det skal være en julegave.
  Vh. Henriette

  Svar
  • Hej Henriette

   Sikke en fin idé❤️ Lige nu er det sådan at kurset starter den førstkommende mandag efter køb men hvis det er en gave, skal hun vel først starte efter jul/nytår, ikke?

   Hvad siger du til at vi i stedet laver et gavekort, som du kan give hende og når hun så er klar til tilmelding og start, betaler du for det? Skriv til os på [email protected] så kan vi hjælpe med at lave selve gavekortet.

   Svar
  • Hejsa. Jeg mangler inspiration og et kærlig spark bagi. Min bmi er 32, 164cm høj og 87,7kg. Jeg har fået en diagnose, PTSD, og mit overskud er op og ned.
   Og jeg er så ked af det, fordi jeg spiser forkert og af og til lidt for meget.?? jeg ønsker at være god ved min krop og elske / pleje den. Håber du mener jeg kan være en kandidat.

   Svar
   • Det tror jeg da bestemt, du ville.

    Det kurset kan tilbyde dig er at du gradvist dag for dag klædes på med de ting, der er relevante for dig at vide eller forstå for at få succes med vægttab på Low Carb/keto. Mange oplever det som mindre overvældende end at skulle sætte sig ind i det hele på én gang. Her skal du bare læne dig tilbage og følge med i de daglige lektioner (ca. 10 minutter pr. dag)

    Svar
 10. Kære Jane
  Skal man købe begge bøger, hvis man starter på et kickstart forløb, eller er det materiale der er med, vurderet til at være nok til alle ugerne?
  /Mette

  Svar
  • Hej Mette
   Du behøver ingen af bøgerne men de kan fint bruges som supplement, hvis du gerne vil det. Men der medfølger mere end 100 opskrifter i kurset, så du er også fint dækket ind med det.

   Men jeg vil også lige forsigtigt nævne, at Kickstart ikke er et ‘følg denne kostplan’-kursus. Det er et kursus, der lærer dig at spise Keto gennem enkle retningslinjer og gennem at genoprette tilliden til din krop, så du igen kan stole på dens signaler og navigere efter dem. Målet er at blive indrestyret fremfor at være styret af eksterne regler, opskrifter, planer osv.

   Vil du bare have opskrifter og faste kostplaner er min bog Keto på 4 Uger et bedre og billigere valg, synes jeg: https://www.madbanditten.dk/keto-paa-4-uger/

   Svar
 11. Kære Jane.
  Jeg er en 70 årig overvægtig rask kvinde. Vægt 97kg.
  Jeg har kæmpet med overvægt on/off i mange år. Har næsten prøvet ALT. Men hver gang faldet tilbage i sukkerfælden igen.
  Har læst om Keto og det du skriver, og er blevet intetesseret i Keto.
  Jeg har købt bogen Keto 4 uger, og er startet for 2 dage siden. Men jeg er alene om det og behøver noget støtte fra dig.
  Derfor tilmelder jeg mig dit on line kursus.
  Kh Kirsten

  Svar
  • Godt for dig, Kirsten. Så får du i hvert fald en rigtig god og solid start. Jeg er sikker på at du kommer til at opleve det som meget nemmere end du tror :)

   Svar