5 hemmeligheder til vægttab med Keto

Okay, titlen er lidt poppet, men intentionen er god nok. I min snart 10-årige erfaring med Keto ser jeg nemlig de samme ting sætte en stopper for de gode resultater igen og igen. Det handler ikke så meget om spis mere dit, spis mindre dat, men vi er mere i en slags helikopterperspektiv, hvor de små misforståelser eller de små bump på vejen kommer til at spænde ben for den langvarige succes med vægttabet.

Det handler bl.a. om badevægten (selvfølgelig) og hvordan du lærer ikke at blive slået ud, når vægten svinger op (hint: det gør den) men også om, hvordan du ruster dig mod at blive skrækslagen, når medierne farer frem med skræmmekampagner om, at kød eller fedt baner vejen direkte til kirkegården, eller at fuldkorn er vejen til evig frelse.

14 siders e-bog for 0 kr

Det betyder, at den er gratis, men det må man ikke sige, for din betaling er, at du samtidig skriver dig op til mit nyhedsbrev.

Det tror jeg ikke, du kommer til at fortryde, for jeg skriver i al beskedenhed vildt fede nyhedsbreve, men synes du, det hele er noget bras, kan du altid framelde dig igen med et enkelt klik nederst i hver mail, jeg sender.

Men e-bogen sender jeg til dig øjeblikkeligt, hvis du skriver dig op her:

Ja tak, send mig e-bogen 5 hemmeligheder til vægttab med Keto

Og en vigtig ting: Jeg kan kun sende dig e-bogen, hvis du skriver din email rigtigt. Skriver du @gmsil.com i stedet for @gmail.com når den aldrig frem til din indbakke. Just sayin’.

Mange større virksomheder tillader heller ikke mails fra mailinglister. Så hav lige det i baghovedet, inden du skriver dig op med din arbejdsmail.

Her er linket igen: Tilmeld nyhedsbrev og modtag e-bogen direkte på mail

5 hemmeligheder til vægttab med Keto

Du skal rent faktisk klikke på linket længere oppe på siden for at modtage e-bogen. Men du får lige linket her igen:

TILMELD NYHEDSBREV OG MODTAG E-BOG

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere