Keto ‘sticky rice’


Denne opskrift på Keto sticky rice eller klisterris, som jeg tror, det hedder på dansk, er selvfølgelig lavet med blomkål og den er perfekt tilbehør til asiatiske retter. De sticky rice har en dejlig sødlig smag af kokos og er nemme at spise med pind, hvis man er til den slags.

Keto ‘sticky rice’

Føj til favoritter Udskriv Pin
3
|
15 min

Ingredienser

Sådan gør du

  • Opvarm kokosolie på en pande.
  • Hæld blomkålsris, kokosmel og kokosmælk på og rør det hele godt sammen.
  • Skru ned for varmen og læg et låg henover panden. Lad blomkålsrisene dampe med kokosmælken er helt kogt ind og risene søde og klistrerede.
  • Drys med salt inden servering og evt. friske korianderblade.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Keto sticky rice

Sticky rice bruges ofte i asiatiske desserter med mango men det vil jeg nok ikke anbefale denne til. I stedet synes jeg, den er dejlig til asiatiske retter som fx en god panang karry eller til kyllinge satay med den lækre penautdip.

Blomkålsrisene er blandet med kokosmel og dampet med kokosmælk og det giver en skøn og sødlig smag i de bløde blomkålsris. En virkelig dejlig variant af de klassiske blomkålsris.

Prøv også: Bagte blomkålsris med dukkah

Keto sticky rice - opskrift på sticky rice med blomkålsris og kokos

Nyhed: Ny bog til januar

FIX din fordøjelse er en bog, som hjælper dig med at løse dine fordøjelsesproblemer, uanset hvilken slags du måtte lide af. Fem forskellige skræddersyede handlingsplaner til de fem hyppigste fordøjelsesproblemer.

Læs mere her >>

Lyt til nyeste afsnit podcast gratis

Som PLUS-medlem kan du lytte til min nye podcast, Madbanditten uden filter – Lyt til sidste episode gratis i prøveperioden.

Emner denne gang: Antiinflammatorisk kost, hvad er den sundeste kost, proteindistribution, fest og alkohol på Keto og er Keto stadig sund, hvis man ikke laver alting fra bunden?

Lyt til sidste nye afsnit her >>

Udover podcast får du adgang til energiberegninger på alle opskrifter, du får din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, du kan lave dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller du kan bruge de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette for mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

Skal jeg hjælpe dig med vægttab?

Keto er super effektivt til vægttab, når det gøres rigtigt. Stop med at spilde tiden og kom ordentligt fra start.

Se hvordan her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “Keto ‘sticky rice’”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?