Ny keto-bog på vej: Keto på 4 uger


Endelig kan jeg afsløre, hvad jeg har arbejdet på det meste af året: En ny Keto-bog. ‘Keto på 4 uger’ hedder den. Og den har jeg virkelig glædet mig til at dele med dig. Okay, okay, måske havde du luret det. Det ved jeg, at mange havde. Men nu er der endelig givet grønt lys for, at jeg kan dele, hvad det er, der har optaget mig sådan bag kulissen helt siden foråret.

Ny keto-bog: Keto på den nemme måde

Keto på 4 uger har jeg skrevet til dig, som er nysgerrig på Keto og som gerne vil have succes med vægttab, men som ikke orker at sætte dig ind i biokemien eller læse tung teori og som heller ikke orker at skulle tælle, måle og veje din mad for at finde ud af, hvor mange kulhydrater, der er i.

Keto på 4 uger får du derfor nemme redskaber til, hvordan du kan spise Keto uden at tælle noget som helst og uden at gå kold i matematiske udregninger.

Det er altså din praktiske og nemme guide til Keto.

Sådan her ser den ud. Fin, ikke?

Læs alt om bogen og se flere billeder derfra: Keto på 4 uger

Ny keto-bog: Keto på 4 uger - bog af Jane Faerber
Keto på 4 uger

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Ny keto-bog på vej: Keto på 4 uger”

Skriv en kommentar