Keto på 4 uger

Keto på 4 uger giver dig en 4 ugers plan til at komme godt i gang med Keto.

Den er skrevet til dig, som er nysgerrig på Keto og som gerne vil have succes med vægttab, men som måske ikke lige har den store interesse i at sætte sig ind i biokemien og teorien og som heller ikke orker at skulle tælle, måle og veje maden for at finde ud af, hvor mange kulhydrater, der er i.

I Keto på 4 uger får du derfor nemme redskaber til, hvordan du kan spise Keto uden at tælle noget som helst.

Det er altså din praktiske og nemme guide til Keto.


I bogen får du:

 • en praktisk orienteret og overskuelig introduktion til Keto (ingen tung teori)
 • nemme redskaber til at lykkes med Keto uden at tælle og gå kold i matematiske udregninger
 • lister over hvilke madvarer du vælger til og fra og i hvilke mængder
 • vejledning til, hvordan du læser varedeklarationer og navigerer i supermarkedet
 • gennemgang af de hyppigste årsager til at vægttabet stopper/udebliver
 • 4 ugers kostplan til alle dagens måltider (og hjælp til nem kostplanlægning)
 • 75 nye energiberegnede opskrifter med angivelse af kcal, kulhydrat, protein og fedt
Bestil bogen her: Keto på 4 uger (reklamelink til saxo.com)

Derfor er Keto så effektivt til vægttab

Keto’s unikke egenskab til vægttab er, at ketosetilstanden (den fedtforbrændende tilstand, din krop kommer i, når du spiser få kulhydrater) nedsætter din appetit. Nogle oplever det som et komplet fravær af sult (gæt lige, hvor nemt det er at spise mindre så), mens andre oplever en mild appetitdæmpende virkning.

Den nedsatte appetit gør det nemmere for dig at samarbejde med din krop om vægttabet, fremfor at hver dag skal være en kamp mod kroppen og sulten.

Det hele foregår via kulhydratrestriktion, hvilket vil sige, at du udelukker alle store kulhydratkilder og primært spiser kød, fisk, fjerkræ, æg, grøntsager, fede mejeriprodukter og sundt fedt.

Maden er nem og velsmagende og tilfredsstiller alle sanser.

Maden er samtidig helt ‘almindelig’, hvilket betyder, at hele familien sagtens kan spise med. Familiens yngste eller meget aktive medlemmer kan fint supplere maden med kartofler, ris, osv.

Det er nemt og det er realistisk og det er det, der giver de mange store, flotte vægttab, du kan læse om.

Keto vægttab
Bestil dit eksemplar her: Keto på 4 uger (reklamelink til saxo.com)

Det siger de andre

40 kg er forsvundet og sammen med dem min PCOS, endometriose og mine hyppige migræneanfald. Jeg har ikke dyrket motion – kun lagt kosten om til KETO. Det er nemt, maden smager dejligt og hele familien kan spise med.

Line, 34 år

Under hele mit vægttab har jeg ikke talt kalorier. Jeg har holdt øje med mit kulhydratindtag men ellers bare spist, når jeg var sulten og stoppet, når jeg var mæt – så enkelt er det. Jeg har tabt 30 kg og er nu normalvægtig og min PCO har stabiliseret sig.

Ditte, 24 år

Med KETO har jeg tabt 52 kg. Madmæssigt har det været nemt, selvom jeg rejser op til 100 dage om året. Hvis jeg skal give et råd, er det: Begynd i dag! Lad være med at vente til i morgen eller næste uge.

Søren, 54 år

Keto på 4 uger - få succes med vægttab på Keto på den nemme måde - ny bog af Jane Faerber
Find bogen her: KETO på 4 uger (reklamelink til saxo.com)

Bogens opskrifter

Alle 75 opskrifter i bogen er nemme og hverdagsagtige, hurtigt lavet og kræver ingen specialingredienser

 • ingen specialingredienser men lavet af madvarer du kan få i Netto
 • max 30 minutters madlavning (og mange er lavet på bare 10 minutter)
 • alle opskrifter er energiberegnede, så du kan se antal kalorier, kulhydrater, protein og fedt
 • alle indeholder få kulhydrater, godt med protein og tilpas med fedt
 • smagen er selvfølgelig helt i top!
Bestil bogen her: Keto på 4 uger  (reklamelink til saxo.com)
Keto på 4 uger - 75 opskrifter til vægttab med Keto af Jane Faerber
Keto på 4 uger - 75 opskrifter til vægttab med Keto af Jane Faerber

Får man en kostplan?

I bogen er der kostplan til alle dagens måltider til de første fire uger.

Meget få mennesker kan følge en kostplan slavisk i fire uger og det er på ingen måde noget, jeg forventer af dig, at du kan. Men den kan være rar at have at læne sig op ad i starten.

Foruden 4 ugers kostplan får du også hjælp til kostplanlægning – altså hvordan jeg anbefaler dig, at du laver en personlig plan, der passer til dig og dine præferencer (og hint: det er ofte meget nemmere sådan).

Bestil bogen her: Keto på 4 uger (reklamelink til saxo.com)

Hvad er forskellen på bøgerne?

Keto – Optimer din fedtforbrænding og gå ned i vægt er stadig grundbogen.

Det er den, der beskriver alt du skal vide om Keto og du lærer at forstå hvad der sker i din krop i omlægningen fra kulhydratforbrænding til fedtforbrænding.

Madmæssigt fungerer konceptet i den sådan, at du kan spise ‘lige hvad du vil’, så længe du tæller dine kulhydrater og sikrer, at du ikke overskrider 20-30 g pr. dag.

Keto på 4 uger er din praktiske guide. Her er ingen tung teori men kun praktiske hjælpemidler til, hvordan du uden matematiske formler og kulhydrattabeller alligevel kan lykkes med kulhydratrestriktionen og med vægttabet på Keto.

Og ved du, hvad det bedste er?

De to strategier kan selvfølgelig godt kombineres og på den måde kan du få det bedste af begge verdener.

Keto på 4 uger - 75 opskrifter til vægttab med Keto af Jane Faerber
Bestil bogen her: Keto på 4 uger (reklamelink til saxo.com)

Brug for mere hjælp end en bog kan tilbyde?

Tag et kig på mit 6 ugers Online Kursus, hvor vi ikke kun arbejder med maden men også med vaner, tanker og mindset.

Læs mere her: Kickstart – Stort Online Kursus

361 kommentarer til “Keto på 4 uger”

Skriv en kommentar

 1. Hej Jane,

  Jeg vil gerne i gang med Keto og har lagt din bog i kurven. Min mand skal med på vognen og det skal være en succes, hvordan gør vi med rugbrød.. han elsker en live godt brød!

  Hilsen Mariann

  Svar
  • Hej Mariann

   Nøglen til succes med Keto er at acceptere de fravalg, der følger med Keto. Herunder fravalget af brød. Vil man gerne spise brød, kan man sagtens spise en sund kost også sådan, men Keto er ikke rette valg så.

   Man kan vælge at bage kulhydratfattige erstatninger for rugbrød, som fx kernebrød eller stenalderbrød, men som med alle kostomlægninger, er succesraten større ved ikke at basere sit indtag på erstatninger af de ting, man plejede at spise.

   Svar
 2. Kære Jane
  Sikke et dejligt indslag om din rejse de sidste 10 år. Jeg er flittig bruger af din blog, dine små historier og dine fantastiske opskrifter. Nu har jeg netop bestilt KETO-bogen, for der er altså ikke noget så dejligt, som at sidde med en bog, selvom jeg jo oftest henter dine opskrifter fra bloggen, i stedet for i bøgerne.
  Jeg glæder mig til at følge dig de næste 10 år også. :-)

  Svar
  • Tak – dejligt du kunne lide indlægget. Jeg blev helt rørt, imens jeg sad og skrev det :)

   Håber, du bliver glad for bogen❤️

   Svar
 3. Hej Jane.

  Kan du ikke kommentere på forskellen mellem Keto (diæt) også plantebaseret kost? Det er bevist at jo flere fibre vi får, desto mere føler vi os mætte.

  Kød indeholder meget kolesterol samt mættet-fedt, og 0 fibre. Jeg vil ikke mene at det er en sund diæt.

  Kulhydrater er på ingen måde farlige, kun hvis man spiser de forkerte. Her er eventuelt et link til emnet: https://www.youtube.com/watch?v=2_QTQ3eIcA4&ab_channel=NutritionMadeSimple%21

  Mættet fedt er også påvist at gøre din krop insulinresistens, hvilket gør man udvikler diabetes. Det er faktisk ikke sukker der er problemet, men fedt. Sukker er selvfølgelig ikke sundt, det er tomme kalorier, og indeholder mange kcal, og er derfor ikke godt for noget.

  Svar
  • Hej Emil

   Jeg har for mange år siden helt bevidst fravalgt at debattere med folk, som mener, at alt, jeg står for/gør er forkert. Det er ikke god brug af min tid.

   Jeg anerkender 100%, at der kan være masser af fine ting at hente i en plantebaseret kost (særligt hvis den kombineres med kvalitets(animalsk)protein) og jeg respekterer din ret til at vælge den vej, ligesom jeg forventer, at du respekterer min ret til at vælge min. Det er bare to forskellige veje. Det er ikke en konkurrence.

   Men jeg er ikke som dig tilhænger af lipidhypotesen og idéen om, at mættet fedt isoleret set er årsag til insulinresistens er forkert, om end jeg godt ved den er meget dominerende i veganerkredse. Hverken kulhydrater eller fedt er fjenden. For mange kalorier, uanset herkomst, er årsag til de fleste livsstilssygdomme.

   Svar
  • Hej Susanne

   Tomatsovs kan du købe i alle supermarkeder. Du kan også fint lave din egen. Jeg er som regel for doven til det.

   Du kan også købe en flaske Mosede Tomater. Den bruger jeg tit.

   Svar
 4. Hej Jane, jeg er meget interesseret i at købe din bog, Keto på 4 uger, men jeg bor i USA og jeg tror det er derfor at Saxo ikke lader mig gennemføre et online køb. Er der en anden mulighed (evt et andet site) for at købe e-bogen? Mange tak – vi bruger mange af dine opskrifter og de er bare SÅ lækre :)

  Svar
  • Hej Vibeke
   Det ved jeg desværre ikke. Alle boghandlere/bogsites burde have den. Jeg sælger den desværre ikke selv.

   Kan du være blevet ramt af de nye regler om at alle netkøb skal godkendes med nem id? Det er et nyt krav her fra årskiftet. Ved ikke lige om det gælder når man er bosat i udlandet eller hvordan det fungerer…

   Alternativt hvis du har adgang til en tjeneste som Mofibo, så tror jeg også de har den. I hvert fald har de min første Keto-bog ved jeg. Men ellers har jeg ikke rigtigt flere idéer…

   Svar
 5. Kære Jane.
  Når jeg har en intolerance overfor for Kasein og Gluten kan jeg så følge en Keto diet?
  De bedste hilsner Anja Sørensen

  Svar
  • Hej Anja

   Ja det kan du sagtens. Keto handler om kulhydratrestriktion, men derudover bestemmer du helt selv hvad du spiser. Gluten er jo i kornprodukter, som indeholder mange kulhydrater. Dem kan man slet ikke spise på Keto. Mælkeprodukterne kan man vælge fra, hvis man ikke tåler dem. Læs fx her: Keto uden mælkeprodukter

   Svar
 6. Hej
  Jeg vil gerne hjælpe en ung mand på 16 år
  Vil du være sød og skrive til mig om hvordan skal jeg gøre det og hvirdan få jeg en kost plan efter hans vægt og højde

  Svar
  • Min bog Keto på 4 uger kunne sagtens være en mulighed, men siden han er ung kunne en friere tilgang måske også gøre det nemmere for ham. Denne e-bog Sådan Taber du Dig kan hjælpe med at udregne hans kaloriebehov ved vægttab og hjælpe til realistiske vaner, der fører til vægttab uden helt vildt drastiske metoder.

   Svar
 7. Hej Jane
  Jeg bruger nogle af dine opskrifter og planlægger at gå 100% keto i december (julefristelser er ikke lige mig:-) og købe keto på 4 uger i forsøg på nemheden med opskrifter til alt. Men jeg har en ret omfattende fødevareallergi. Al fisk og skaldyr, næsten alle nødder og 12-15 ret almindelige krydderier. Vil jeg stadig have gavn af opskrifterne, eller skal jeg omregne størstedelen? Så ryger idéen nemlig lidt for mig og jeg kan ligeså godt fortsætte på bloggen.
  Bedste hilsner
  Anja

  Svar
  • Hej Anja
   Åh det tør jeg simpelthen ikke sige. Det tror jeg du bedst selv kan vurdere. Måske en idé at stoppe forbi en boghandel og bladre lidt i bogen?

   Personligt ville jeg ikke synes, det var den store opgave at bytte fisk/skaldyr til andre proteinkilder. Nødder er en minimal del af Keto og krydderier ville jeg også synes nemt kan byttes. Men folk er jo forskellige på det punkt. Nogle giver helt op, hvis en opskrift ikke kan følges 100% mens andre bare bytter ud og freestyler. Hvor du ligger på det spektrum, ved du bedst selv.

   Og uanset, sejt med start i december. Jeg synes faktisk det er supersmart idé – særligt i år hvor mange arrangementer alligevel er aflyst eller skaleret ned. Så rigtig god fornøjelse med det ❤️

   Svar
   • Tak Jane. Jeg er vant til at freestyle, bytte rundt og undlade, så jeg er klar. 100% Keto fra tirsdag. Vidste bare ikke om det ville ødelægge sammensætningen og fordelingen. Jeg har aldrig været fristet af julemad i overflod, så nu bliver det?

    Svar
 8. Hej Jane ?
  Jeg har flere gange forsøgt mig med keto og ved det virker, men jeg oplever hver gang at maven går i stå, fordi jeg ikke får rugbrød… og hvad med de gode næringsstoffer i fuldkorn…? De to spørgsmål kæmper jeg med og bliver usikker på sundheden for mig i keto…..

  Svar
  • Hej Inger
   Det forstår jeg godt og det er også vigtigt at der kommer styr på maven. Det er dog også vigtigt at forstå at enhver kostomlægning vil kræve ny bakteriesammensætning i tarmen og der derfor kan gå en periode, før det hele fungerer normalt, som det plejer.

   Jeg har skrevet mere om fordøjelsesproblemerne i starten på Keto her: Maveproblemer og fordøjelse

   Der er ingen næringsstoffer i fuldkornsprodukter, du ikke kan få gennem en veltilrettelagt Keto-kost.

   Svar
 9. Hej Sisse

  Nu har jeg efterhånden været mange gange frem og tilbage og læse dine mails ??
  Situationen er at jeg ikke er mega overvægtig, pt ligger jeg på 105 kg, ja med noget fedt- har trænet meget crossfit men den senere tid er jeg gået over og løber nu ultra løb/ trail.
  Min tanke går nu på om kroppen vil få nok energi til mine laaaaange løbeturer?
  Jeg har en drøm om at komme ned og veje omkring 85kg og gerne inden maj måned eller i hvert fald deromkring ??

  Mvh løberen

  Svar
  • Hej Løber – jeg hedder Jane og ikke Sisse men jeg antager alligevel at spørgsmålet er rettet til mig :)

   Succes med lavkulhydratkost og træning er jo lidt en speciel sag, da det kræver at kroppen tilvænnes fedtforbrændingen først. Low Carb/Keto har jo det sidste år vundet meget indpas i netop langdistancesport, da det at have adgang til kroppens egne enorme lagre af energi (fedt) er en fordel på de lange ture, hvor man da slipper for at skulle tage lige så meget energi ind undervejs.

   Men det er altsammen ret nyt og om det er optimalt ved jeg ikke. Jeg synes måske det er mere fair at sige, at hvis du trives bedst med en lavkulhydratkost, er det indsatsen værd at få det til at fungere med din sport.

   Jeg har samlet lidt læsestof til dig her:

   Ultraløberen Kristines historie
   Om brug af præstationskulhydrater

   Svar
   • Hej igen ?

    Ja det var så mig der ikke lige kunne se ud af morgenøjnene ?

    Mange tak for læsestoffet det skal jeg se nærmere på ??

    Svar
 10. Hej Jane
  Min mand og jeg tænker at starte på keto efter bogen “4 uger på Keto”.
  Jeg har igennem et par måneder drukket min morgenmad. Jeg er ikke så god til morgenmad så tidligt i hverdagen, mister fuldstændig appetitten.
  Min morgenmad har så bestået af:
  – 2 spk. kokosolie
  – 1 tsk. sukrin Gold
  – 2 rå æg
  – en lille smule kanel (kan undlades)
  – 300 ml sort kaffe

  Jeg ved det :-) lyder vanvittig ækelt, men det er det bestemt ikke, ihverfald ikke for mig.
  Spørgsmålet lyder er det i Keto verdenen en ok morgenmad?
  Glæder mig til at høre fra dig og på forhånd tak.

  Hilsen Sisse

  Svar
  • Hej Sisse

   Det er jo min egen opskrift på æg-latte fra min første bog, der udkom i 2013. Det ville være unfair af mig at kalde den ækel.

   Jeg plejer ikke at anbefale den til vægttab, men for enkelte ved jeg godt, at den fungerer supergodt og så er jeg selvfølgelig helt på linje med det. Du har en særlig opgave dog i at sikre, at du spiser godt med protein til dine andre måltider. Ellers vil du simpelthen tabe for meget muskelmasse og det påvirker dine chancer for at holde vægttabet på sigt.

   Og i samme øjeblik, du oplever, at den ikke virker for dig mere, er det første du gør at bytte denne morgenmad til et proteinrigt måltid spist med kniv og gaffel??

   Svar
   • Hej igen og tak for dit hurtige svar. Jeg synes ikke den er ækel men den lyder da sådan ?
    Vidste ikke at det var en opskrift af dine, har fået den af en kollega ?
    Nå men jeg må jo finde en morgenmad fra din bog, når den kommer med posten, som jeg kan få ned om morgenen.
    Hilsen Sisse

    Svar
 11. Hej Jane.
  Jeg er begyndt på Keto for et par uger siden. Læser gode råd her på din hjemmeside, KETO på 4 uger og har købt vinter madplanerne.
  Jeg er kommet godt fra land og er allerede efter første uge oplevet nedsat sult. Jeg spiste ikke mange kulhydrater før jeg startede, så måske derfor!?
  Mit spørgsmål er – er det helt fint allerede nu kun at spise to gange dagligt? Og skal jeg så stadig spise den anbefalet mængde protein, hvilket jo så er noget mere end i opskrifterne?
  På forhånd tak
  Gurli

  Svar
  • Hej Gurli
   Ej hvor godt for dig og fedt at du allerede mærker de gode effekter.

   Det er helt fint med to måltider, men du skal sætte proteinmængden op, så du sørger for at det behov stilles, trods lavere måltidsfrekvens.

   Svar
   • Ok tak for svar. Det lyder bare virkelig af meget i forvejen hvis jeg skal fordele 95g protein på 2 måltider – men jeg må jo forsøge at være kreativ ? Var i forvejen næsten ikke kødspisende.

    Svar
    • Enig, det er den store udfordring ved færre måltider. De magre proteinkilder gør det lidt lettere at få mængden op, synes jeg.

     Svar
 12. Ang. Mindste. Hvis man nu er udfordret kognitiv. Kan det være svært med ændre tanker og mindste, især hvis der i forevejen er tankemylder. Har du gode måde at i billeder at ændre tanker og mindste.
  En mor med en meget stor ung mand, med en del udfordringer.

  Svar
  • Hej Ninni
   Det tror jeg desværre ligger udenfor mine kompetencer – enten det eller også er det simpelthen for stort et spørgsmål. Jeg har beskæftiget mig meget med mindset ift. vægttab og livsstil og næsten 3 uger ud af mit 6 uger lange kursus handler om dette. Men jeg har ingen forudsætninger for at vide om det er samme tilgang, der vil være den mest velvalgte for en der er kognitivt udfordret, desværre.

   Svar
  • Hej Barika
   Min bog Keto på 4 uger er et fint sted at starte. Har du brug for mere end en bog kan tilbyde, har jeg et 6 ugers online kursus, som giver dig en gradvis indføring i at bruge Low Carb/Keto til livsstil og vægttab. Både hvad angår det madmæssige men også de mentale værktøjer, det kræver at tabe de kilo en gang for alle.

   Svar
 13. Hej jeg vil rigtig gerne i gang med keto men jeg er lidt navøs med Cocos olie for et stykke tid siden var der mange der anbefalet at man skulle holde sig fra det hvad er din holdning til det?
  Andet spørgsmål. Hvilken af dine bøger hvil du anbefale når man starter op på keto
  Mvh Martin Døssing

  Svar
  • Hej Martin
   Kokosolie kan du bruge eller lade være. Det er 100% valgfrit. Jeg opfatter kokosolie som en sund fedtkilde.

   Keto på 4 uger er en super begynderbog, så der synes jeg, du skal starte :)

   Svar
  • Hej Linda

   Jeg er ikke læge og kan derfor ikke rådgive ved sygdom. Det har jeg det bedst ved lige at sige. Både Low Carb og Keto er dog anerkendt kost til nedbringelse af både vægt og blodsukker hos type 2 diabetikere og de store europæiske og amerikanske diabetesforeninger anbefaler det.

   Læs evt. om Iben her: https://www.madbanditten.dk/farvel-diabetes-2-med-keto/

   Keto er ikke en kost, man bare hopper ud i, så lav et grundigt stykke forarbejde og start så stille og roligt. Så skal du se løjer :)

   Svar
 14. Hej Jane.
  Min søn og jeg har været på keto i 6 uger.
  Går fantastisk , masser af energi og vægttab .
  Noget som bekymre mig er,at min søn har fået Virkelig mange bumser i ansigtet og på panden og lidt acne agtigt også .
  Det har han haft i 3-4 uger nu og det går ikke væk. Renser kroppen ud , ? Er det kosten ? Vi spiser meget kød æg ost græsk yougurt lidt salat og ikke mange grøntsager Og fedt fra ost, oliven olie lidt mandler og mejeri produkter smør mm.
  Tror han måske skal droppe mejeri produkter ? Ved godt du ikke er læge men måske ved du hvorfor og hvad han skal gør.
  Mvh alex

  Svar
  • Hej Alex
   Uj det tør jeg ikke sige. Han er teenager, gætter jeg på? Hvilken alder?

   Min bedste erfaring med voksne er at huden ofte bliver pænere men jeg har enkelte gange godt oplevet at den lige blusser lidt op i starten hos nogle. Mit gæt har altid været at det er den midlertidige hormonelle ubalance, som nogle oplever i starten. Men jeg synes at ‘starten’ er ovre efter 6 uger, må jeg indrømme…

   At undgå eller skære ned på mælkeprodukter er nok ikke en skidt idé. Men ellers er det desværre ikke noget jeg har særlig meget erfaring med..

   Svar
   • Hej Jane.
    Han er 17 og har ik haft bumser før. Men hans kost er jo noget anderledes på keto nu så måske derfor .
    Vi ændre nogle ting og ser hvad der sker ?
    Tak for hurtig svar .
    Mvh Alex

    Svar
 15. Hej
  Vi er pt på Duncan kuren men vægten er gået i stå?
  Vil det være en mulighed at skifte til keto for at få sat gang i vægten igen❓

  Må man spise skyr og drikke Pepsi max under keto kuren❓

  Dejlig dag?

  Svar
  • Hej Dorte
   Ja, det kunne da godt være et forsøg værd. Jeg oplever dog mest, at folk bare generelt trives bedre på Keto end på Dukan, men at begge faktisk er supereffektive.

   På Keto spiser vi kød, grøntsager og fedt. Skyr og andre yoghurtprodukter kommer med for mange kulhydrater og for lidt fedt til at man bliver ordentligt mæt. Det betyder, at man ender med at spise mere den dag og derfor går mindre ned i vægt.

   Sødemidler og pepsi max er lidt en privatsag. Men fordi jeg ved, at det spænder ben for mange, anbefaler jeg at tage de første 3-6 uger uden. Læs mere om det her:

   Keto og sødemidler

   Svar
 16. Kære Jane Faeber.
  Jeg har din gode bog med opskrifter, Spis dig mæt og glad, og forsøger at bage et kerne rugbrød igen og igen (har set filmen) men det lykkes aldrig . Lige pt. har jeg igen et brød i ovnen og 160¤ 60 – 70 min, får ikke bagt mit brød. jeg har tjekket temperaturen på min ovn, nu spørger jeg bare, kan der være en fejl i opskriften?
  man har før set trykfejl i bøger.
  Bogen har jeg haft liggende i længere tid, men er først begyndt at bruge den, og den nu. Der er mange rigtig gode opskrifter. tak for det.

  Svar
  • Hej Britta

   Jeg har slet ikke fantasi til at forestille mig hvordan man ikke kan lykkes med den opskrift. Kernebrød er jo så nemt.

   Hvad oplever du går galt?

   Svar