Keto på 1 side – til køleskabet


“Kan du ikke samle alt det vigtigste om KETO på bare én side? Så kan man hænge den op på køleskabet og hele tiden lige blive mindet om, hvad man egentlig har gang i.

Jo, god idé.

Og det er lige det, jeg har lavet her.

KETO til køleskabet + KETO-serie i 5 afsnit

Samtidig er det også altid så svært for mig at fatte mig i korthed, så derfor endte jeg også med at lave en KETO-serie i fem afsnit.

Og jeg vil gerne tilbyde dig at modtage begge dele direkte i din indbakke.

Hvis du skriver dig op herunder, får du din egen ALT om KETO Printable med det samme og de følgende fem dage, får du en mail fra mig med fem forskellige KETO-temaer, der forhåbentlig gør dig klogere og/eller motiveret til at give det KETO skud.

Klik her for at få den tilsendt på mail:

Ja tak – send mig begge dele!

Skulle du ønske ikke længere at høre fra mig på mail, kan du altid afmelde dig igen og på den måde kan vi gå lykkeligt hver til sit.

Er du allerede tilmeldt mit nyhedsbrev, skriver du dig bare op med den samme e-mail for at modtage disse ting,

God fornøjelse!

Hey, læs lige her!

Det er ikke nok at lægge en kommentar med ‘ja tak’ herunder. Du skal rent faktisk klikke på linket, hvor der står ja tak. Linket får du igen her:

Klik her, hvis du ønsker at modtage Alt om KETO på 1 side

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

60 kommentarer til “Keto på 1 side – til køleskabet”

 1. Jeg har levet efter lchf i 6 uger og trives med det.

  Men jeg har “kun” tabt 4 kg, kan godt have tabt yderligere et kilo en dag på vægten, men næste dag er den igen gået op og jeg bruger den næste uge på, at få vægten ned igen! Hvorfor? Jeg spiser hver formiddag, stort set, 3 spiseskefulde græsk youghurt 10% med 2 teskef. jordnøddesmør. Spiser ofte ikke noget særligt om eftermiddagen, måske lidt fetaost, nogle oliven eller et par skiver fed ost, og om aftenen spiser jeg kød (kotelet, kylling/skinkesnitzel, laksekottelet el. lign.) med grønsager, ofte i ovn med fløde el. ost efter opskrift. That’s it. Hvorfor taber jeg mig ikke mere? Har lyst til at prøve din 4 ugers plan – ville jeg tabe mig så, tror du?

  • Ja, du vil nok i hvert fald opleve at mine anbefalinger er noget anderledes end det, du spiser nu.

   Den kost, du beskriver, er ikke godt for dit helbred på langt sigt. Du mangler protein og vil miste værdifuld muskelmasse, hvilket vil have negativ effekt på din forbrænding.

   Selve vægten og dens udsving kan du dog ikke rigtigt regne så meget med. Det kan du læse om her: https://www.madbanditten.dk/vaegten-staar-stille-paa-keto/

  • Det er jo perfekt, men du skal selv klikke på linket og tilmelde dig – før det kan jeg ikke sende dig noget :)

 2. Hej! Jeg kan godt lide dine principper og har købt en 5 ugers madplan. Jeg er alene og 75 år, så jeg skal ikke tabe 25 men en 5-6 kg. Dejligt hvis alle opskrifter var til 1 person. Det ville gøre det hele nemmere. Jeg kan ikke tåle nødder og stenfrugter, f.eks. avokado og svampe. Har du nogle forslag til udskiftning.
  Mvh Lissi Andersen

 3. Jeg er glad for konceptet. Prøver at leve efter det.
  Mine bøger, som du har lavet, er i Danmark og jeg er nu på Grønland og har brug for en reminder

  • Det er glimrende Jeanne men du skal selv skrive dig op til at modtage denne. Det er ikke nok at lægge en kommentar her.

 4. Hej Jane

  Jeg skal starte med keto for at sætte gang i en ny livsstil.

  Hvilken af dine bøger vil du anbefale først?

  Mange tak for dig og din side.

  Vh Charlotte

  • Hej Charlotte
   Det afhænger lidt af hvilken type du er. Min første Keto-bog (den sorte) er en slags grundbog, synes jeg. Principielt synes jeg, alle bør læse den for at få en god grundforståelse for Keto og hvad det gør ved forbrændingen og kroppen.

   Men jeg kan også konstatere at ikke alle orker alle de forklaringer og bare gerne vil vide, HVAD de skal gøre. I så fald er den nye, Keto på 4 uger, et godt valg. Begge indeholder opskrifter og kostplaner osv. Du kan se en hurtig oversigt over forskellene her: https://www.madbanditten.dk/keto-boeger/

  • Ligevægtsindtag kan være svært at udregne. At sigte efter at din daglige forbrænding er et sted mellem 1800-2200 kcal er nok ikke skudt helt forbi.

 5. Vil du godt hjælpe hvor meget skal jeg spise af fedt – protein – kh for at tabe 10- 15 kg
  Rita

 6. Hej Jane
  Min mand og jeg har lige købt din nye bog og er startet med din 4 ugers madplan. Er meget begejstret for dine opskrifter og har nu fulgt den 3 dage.
  Vi ønsker begge af tabe os.
  Min mand cykler ca. hver anden dag ml. 40-70 km. forbrænder ml. 1000-1200 kalorier pr tur.
  Idag er han ude at cykle og brænder totalt ud efter 30 km. Hvordan skal han tackle det? Han plejer at drikke en dunk med energidrik under træningen, men det droppede ham ift. At begrænset kulhydrat indtaget..mvh. Trine

  • Hej Trine

   At tage ud på en lang cykeltur på 3. dagen hvor de fleste carb crasher er dælme godt nok også brutalt – haha!

   Han skal jo først og fremmest forstå, at kroppen i de første uger befinder sig i en overgangsfase, hvor den er frarøvet sit vante brændstof og skal vænne sig til det nye (fedt). Det betyder bl.a. at performance til træning vil være nedsat.

   Herefter skal han have oppet saltindtaget betragteligt. Både ved at tage salt inden turen og have salt i drikkevandet undervejs. Det er obligatorisk.

   Skal han cykle mere end 2 timer kan han supplere med glukose som ellers. Men succes med keto og træning kræver først og fremmest keto-adaptering. Dernæst er der en masse forskellige strategier, man kan prøve af. Vedhæfter lidt links I kan læse igennem:

   https://www.madbanditten.dk/keto-energi-til-traening/
   https://www.madbanditten.dk/praestationskulhydrater/
   https://www.madbanditten.dk/lchf-ketose-og-traening-forelaesning/

   Min først Keto-bog (den sorte) har også et afsnit om træningsstrategier med Keto.

 7. Hej!

  Jeg har et KÆMPE problem.
  Vil rigtig gerne tabe mig og finde en kur, som passer til mig.
  Er ekstrem kræsen, hvad angår grøntsager og jeg HADER, at lave mad.
  Og jeg mener virkelig HADER, at lave mad.
  Har forsøgte rigtig mange gange, at tage mig sammen og begynde at diske op, med både det ene og det andet, men jeg giver op, næsten inden jeg er startet.

  Er der nogle opskrifter, som ikke tager halve eller hele timer og som ikke kræver flere (hundrede) ingredienser, for at få noget at spise?

  Venligst
  Lonni

  • Kæmpe JA og jeg tror du vil elske KETO for det. Det kan gøres SÅ nemt. Tag et kig på min bog Keto på 4 uger: https://www.madbanditten.dk/keto-paa-4-uger/ Nemme opskrifter, få ingredienser og kort tid i køkkenet.

   Dog vil jeg sige, at ‘opskrifter’ altid vil være mere komplicerede end det mad, du selv bare laver. Fx kan et måltid fint være en dåse makrel, to kogte æg og lidt mayo men hvis sådan en opskrift ville mit forlag aldrig tillade kom med i en bog.

 8. Hej Jane

  jeg kunne rigtig godt tænke mig, at prøve Keto madplanen, dog skal det siges at jeg har et par gigtsygdomme og spiser derfor IKKE kød fra gris, ko og heller ikke kylling ( altså spiser jeg kun fisk og skaldyr), samtidig begrænser jeg RIGTIG meget mit indtag af mælkeprodukter også, da de går lige i mine led og giver strålesmerter. Så drikker mest plantebaseret eller laktose fri fløde og cremefraiche feks, samt spiser jeg ost er det kun fåre ost, som kroppen ikke på samme måde reagere på.

  Spørgsmålet er om det vil give mening at jeg på nogen måde går på evt Grøn Keto? ved jo at jeg skal være ganske opmærksom på alle mine kulhydrat- og proteinkilder når jeg starter en vegetarisk keto-diæt.

  Har du madplaner som kunne passe til mig ?

  Mange hilsner
  Gitte

  • Jeg synes sagtens at en keto-kost, hvor du tilpasser det til din situation kunne være en idé. Som beskrevet her: https://www.madbanditten.dk/keto/forskellige-typer-keto/
   Det kunne også være interessant hvad en måned på ren carnivore kunne gøre for dig. Mange interessante anekdoter fra udlandet på det på netop gigtsygdomme og andre autoimmune lidelser.

   Mit arbejde favner som regel så bredt som muligt og jeg laver ikke rigtigt niche-ting til så specifikke situationer. Jeg har Low Carb Vegetar-e-bogen men jeg tror ikke den vil være helt velvalgt for dig heller. Nemmest er helt sikkert at lave din egen plan, hvor du tager udgangspunkt i din unikke situation. Lav fx en plan for 1-2 uger og kør dem i rotation til du er faldet godt ind i det. Så kan du begynde at udvide mulighederne lidt. Men jeg synes, det er så fint at holde det helt enkelt i starten.

   Rigtig god fornøjelse.

 9. Hej Jane.

  Super lækre opskrifter, keto fungere så godt for mig.

  har været igang med et langt vægttab, og var ved at køre død.

  Så stødte jeg på Keto, og det er jo fantastisk, det fungerer så godt! første uge har jeg tabt mig 2,8 kg. det giver blod på tanden, og så er det jo endnu bedre at man kan spise alt det som er “forbudt” når man skal tabe sig, super skønt!

  det her er min vej!

  tak for dig og dine lækre opskrifter! <3

 10. Den vil være så fin at hænge på køleskabet..
  Specialt i disse tider, hvor køleskabet bliver åbnet, lidt for ofte

Der er lukket for kommentarer.