Mælkefrie Keto opskrifter

Jeg har samlet 50 lækre Keto opskrifter uden mælkeprodukter til alle dagens måltider.

Hvad enten du er laktoseintolerant eller mælkeallergiker eller bare helt enkelt oplever, at din krop har det bedre uden mælkeprodukter, så er der hjælp at hente her.

Opskrifterne er energiberegnet og sat op i en e-bog. Brug den enten på din iPad, eller print den ud som hæfte.

Keto opskrifter uden mejeriprodukter

50 Keto opskrifter og tip til livsstil uden (eller med færre) mælkeprodukter

Du får:

 • 50 energiberegnede opskrifter uden mælkeprodukter
 • Samlet dagligt kulhydratindtag: 20-30 g
 • Fokus på gode råvarer, godt med protein, grøntsager og sundt fedt
 • Ingen skøre ingredienser – bare rigtig mad
 • tip til nem Keto-livsstil uden mælkeprodukter

NB: Der indgår smør i opskrifterne, da de fleste tåler dette. Tåler du det ikke, er der selvfølgelig tænkt det ind også, og der er forslag til at bytte det ud.


Når man gerne vil spise Keto, men ikke spiser mælkeprodukter, kan det føles, som om der er mælkeprodukter i ALLE OPSKRIFTER, og det kan føles som et umuligt projekt. Men hjælpen ligger klar til dig nu.

– Jane Faerber

Mælkeprodukter og vægttab

Spænder mælkeprodukterne ben for dit vægttab?

At fjerne mælkeprodukter fra kosten i en periode er et ofte brugt trick i kampen mod kiloene. Så har vægten stået stille i for lang tid og trænger du til et lille boost, kan en periode på Keto uden mælkeprodukter være det, der skal til.

Det lyder som mig – Send mig straks den e-bog >>

Det pudsige er at mælkeprodukter, særligt de usødede med naturligt fedtindhold, i videnskabelige litteratur ser ud til overvejende at have positiv effekt på vægt. Men anekdotisk er der bare mange, der oplever at vægttab går nemmere uden mælkeprodukter.

Uanset om målet er vægttab eller ej, eller om du tåler mælkeprodukter eller ej, vil du kunne få glæde af disse mælkefrie Keto opskrifter.

Lav din egen Keto kostplan uden mælkeprodukter

Alle opskrifterne er energiberegnede så du nemt kan sammensætte din egen Keto-kostplan

– og holde helt styr på kulhydratindhold og kalorieindhold.

Ja tak – jo nemmere, jo bedre >>

Sunde, lækre, nemme opskrifter med fokus på gode råvarer, protein, grøntsager og sundt fedt.

Hvem har glæde af mælkefri Keto?

Det, synes jeg, alle kan have, men jo i hvert fald alle, som ikke har oplevet tilfredsstillende resultat med Keto med mælkeprodukter.

Jeg opfatter mælkefri Keto som et lidt avanceret redskab, vi kan tage i brug, når det grundlæggende er på plads. Er du helt ny til Keto, ville jeg fokusere på at få styr på kulhydraterne og få kroppen over på fedtforbrænding, før jeg bekymrende mig om mælkeprodukterne.

Hvis man vil teste, om mælkeprodukterne spænder ben for resultaterne, er det bedst at tage dem 100% ud i en periode. Du kan fx heller ikke vide, om du er allergisk overfor katte ved kun at omgås katte i weekenden, vel?

Men det kan man jo gøre, som man vil, og for mange vil det også være tilstrækkeligt at skære ned på indtaget.

Jeg er klar til at prøve det af – send mig e-bogen på mail >>

Mælkefri periode er for dig, der:

 • bakser med genstridigt vægttab
 • har fordøjelsesproblemer og her tæller faktisk både forstoppelse, diarré og oppustethed
 • har tendens til væskeophobninger
 • oplever hudproblemer som fx uren hud
 • ofte oplever sult og cravings, trods Keto

E-bogens indholdsfortegnelse

 • Kan man overhovedet spise Keto uden mælkeprodukter?
 • Mælkeprodukter og afhængighed
 • Mælkefri Keto – Sådan gør du det nemt!
 • Mælkeprodukter og fedtkilder
 • Hvad kan jeg bruge i stedet for…?
 • 50 energiberegnede opskrifter

63 kommentarer til “Mælkefrie Keto opskrifter”

 1. Men er opskrifterne med kød Jeg søger stadig en kogebog med grønsager uden gluten og komælk produkter

  Svar
  • Hej Lonnie
   Nej det er der ikke. Jeg ville faktisk ikke vide, hvordan jeg skulle lave det, så det rent faktisk var til gavn for nogen. Skulle det være til 1 person eller 2? Eller morgenmad til 1 og aftensmad til 2, 4? Og skulle det være med eller uden frokost? Mange har jo frokostordning.

   Så det er faktisk ikke så ligetil at lave en indkøbsliste, der passer alle. Til gengæld kan du, hvis du selv laver den, så den passer til dit behov, genbruge den igen og igen ❤️

   Svar
 2. Hej
  Jeg vil rigtig gerne vide hvad alternativet er for mælk før jeg køber denne. Min krop/mave er ret følsom, så vil ikke købe den hvis jeg ikke kan få et enkelt forslag til hvad det kan være? Håber det vil være muligt.
  Når du skriver mælkeprodukter, er det så også ost?

  Svar
  • Hej Karina
   Opskrifterne her indeholder ingen mælkeprodukter, dvs. ingen ost, fløde, cremefraiche, yoghurt osv. Opskrifterne indeholder smør, som de fleste tåler, da det stort set ikke indeholder hverken laktose eller mælkeprotein, men driller smør også, er der forslag til erstatning.

   Fedtkilderne heri er i stedet olivenolie, dressinger lavet på olivenolie, pesto uden ost, avokado, kokosolie, kokosmælk, mayonnaise (på rapsolie), sesamolie, andefedt osv. og så selvfølgelig det fedt, som findes naturligt i kød, fisk, fjerkræ og æg❤️

   Svar
 3. Kære Jane
  Kan man ikke købe den i bogform?

  Jeg Er så træt af e-bøger.
  Det er bare lettere at kokkerer med mine “Jane-keto-bibel bøger” på køkkenbordet ???♥️

  Hilsen Jane Bergliot

  Svar
 4. Hej
  Mælkefrie opskrifter Herligt det plejer at være gluten, træls for dem med begge allergier. Nu tænker jeg. Kan det så lade sig gøre med nogle gode opskrifter, uden komælk produkter og gluten, kun med grønsager. Så vil jeg juble og selvfølgelig Ketose.

  Svar
  • Jamen der er jo ingen gluten (eller kornprodukter) i nogle af mine opskrifter, så det her er da jo både fri for gluten og mælkeprodukter.

   Svar
 5. hej Jane
  nye spændende opskrifter det er altid godt med inspiration :-), jeg har dog det problem ikke at kunne tåle blommerne i æg særligt godt så er lidt udfordret på de opskrifter der er æg i, har du et godt råd til hvad jeg kan erstatte æg med især morgenmaden er udfordrende.
  mvh
  Annelise

  Svar
  • Hej Annelise
   Jeg har ikke spist æg til morgenmad i årevis (min mave bryder sig ikke om dem først på dagen), så jeg spiser kød og aftensmadsrester i stedet. Det går superfint. Jeg laver bare ekstra portioner af aftensmad og så behøver jeg ikke spekulere over det.

   Der er masser af forslag her også: Keto morgenmad

   Svar
 6. Jeg er så nysgerrig på “Keto” – du er simpelt hen så inspirerende.
  Jeg er lactoseintollerant og flexitar fordi mit system ikke kan fordøje kød fra firbenet ?
  Men jeg eeeeeelsker sovs og dressing ? Mon ikke jeg alligevel kan finde en masse inspiration i denne e-bog?
  Christina ?

  Svar
  • Hej Christina
   Jo det tror jeg sagtens. Der er masser af fisk i e-bogen, men selvfølgelig også masser af opskrifter med kylling, okse osv. Her vil du selv skulle bytte til en proteinkilde, du spiser.

   Men en anden ting, der altid slår mig, når folk siger at de ikke kan ‘fordøje kød fra firbenede’ er, om ikke det kunne være relevant at finde årsagen til det? Kød, også fra firbenede dyr, er jo blandt det nemmeste rent fordøjelsesmæssigt og har man problemer med det, er det måske roden, man skal finde. Ofte er det et spørgsmål om for lav mavesyre, der gør, at man oplever, at kød falder tungt i maven. Men for lav mavesyre er jo et helbredsproblem, som man helst skal have rettet op på, da det jo kan have mange andre implikationer, end at man føler, man ikke kan fordøje kød. Også hvis vi skal se på vores helbred i lidt mere langsigtet perspektiv. Og årsagen kan selvfølgelig være en masse andre ting også men måske stadig værd at nå til bunds i.

   Jeg har jo selv (haft) et væld af maveproblemer og det er simpelthen bare en enorm frihed at få bugt med dem, så de fravalg, jeg vælger, kan være af egen fri vilje og ikke, fordi jeg føler at valget er truffet for mig.

   Okay det var lige en lang snak til et virkelig enkelt spørgsmål – brug det, du kan og lad resten være❤️

   Svar
   • Mange tak for hele dit fyldestgørende svar ??? Jeg har søgt hjælp ift mine maveproblemer siden jeg var 14 hvor kramperne startede. Jeg har fået taget alverdens prøver og været så “syg” men intet var galt….I 90’erne blev det kaldt for “nervøs tyktarm” ?? så for 17 år siden prøvede jeg at skære okse og gris væk og slap af med smertefulde gener og diverse “maver” efter et måltid. Og så har jeg bare vænnet mig til at undvære det. Men det kunne da klart være rart hvis man kunne klarlægge problemet som kunne være fornuftigt rent helbredsmæssigt ?

    Venligst Christina

    Svar
 7. Hej Jane.
  Er det “nye” opskrifter eller plukket fra dine bøger og “sæson”- opskrifter – så har jeg nemlig de fleste i forvejen ?

  Svar
  • Hej Charlotte
   Opskrifterne her er primært samlet her fra bloggen og tilpasset, så de passer til mælkefri Keto. Der er enkelte overlap til andre produkter, men jeg prøver at undgå det såvidt muligt ?

   Svar
 8. Hej Jane.
  Vil gerne købe E- bogen , er bosiddende i Grønland , de tre kommuner der er sat op er ikke der hvor jeg bor, så hvad gør jeg , da man ikke kan komme videre uden at have udfyldt dette feldt .
  Venlig Hilsen Jonna

  Svar
  • Hej Jonna
   Jeg er slet ikke med på, hvad du mener. Når jeg går ind i order formen skal man ikke vælge nogen kommune men kun land og her kan du vælge Grønland.

   Ser det anderledes ud hos dig, må du meget gerne sende skærmbillede til support@madbanditten.dk så vi lige kan undersøge det.

   Svar
 9. Hej Jane

  Det lyder spændende med en keto-e-bog med mælkefrie opskrifter.
  Kan du afsløre lidt om, hvad de animalske fede mælkeprodukter er “erstattet” med? Jeg kan forstå på en af dine tilbagemeldinger fra i går, at det ikke er f.eks. nødder i større grad. Er der tale om vegetabilske mælkeprodukter?
  Mh Madeleine ?

  Svar
  • Hvad er vegetabilske mælkeprodukter? Det ord giver jo ingen mening??

   Fedtkilderne er det fedt, der findes naturligt i proteinkilderne, olivenolie, mælkefri pesto, avokado, kokosolie, mayonnaise osv. Mælkeprodukterne er ikke erstattet. Opskrifterne er bare lavet uden, hvis det giver mening.

   Svar
   • Jeg tænker vegetabilske mælkeprodukter som ost, creme fraiche, yoghurt lavet på soja – spørgsmålet, synes jeg da, giver udemærket mening.
    Mandel-, havre-, ris- eller sojamælk for at nævne nogle flere eksempler.

    Man tak i det mindste for anden del af svaret, det var det, jeg ville vide.

    Svar
    • Aah okay, nu forstår jeg. Jeg forstår mælkeprodukter som noget, der laves med mælk, ikke med soja eller andre substanser.

     Jeg synes, det er et helt individuelt valg, om man vil spise den slags. Jeg ville ikke og bruger det hverken i min egen kost eller i opskrifterne i e-bogen.

     Svar
  • Hej Stine
   Ja, alle mine bøger er glutenfri, idet der ingen kornprodukter indgår.

   Med det sagt, er der gluten i sojsaauce men jeg skriver derfor altid Tamari ind også. Men er du glutenallergiker, er du nok allerede opmærksom på den slags.

   Svar
 10. Så fedt at se opskrifter uden mælkeprodukter. Nu mangler jeg bare opskrifter som heller ikke indeholder nødder.
  Det er ikke sådan at have en omgangskreds der både er laktose-, gluten- og nødde- allergikere.

  Svar
  • Ja sandt, men Keto opskrifter indeholder stort set ingen nødder og hvis de gør, er det 10 g drysset på en salat. Det er nemt lige at tage fra eller servere ved siden af til selv-drysning.

   Svar
  • I teorien ja, i praksis nej. Da Keto har animalsk protein i centrum (en forudsætning for at lykkes med det lave kulhydratindtag), vil det betyde absurde mængder æg.

   En mere liberal low carb kost er en mere appetitlig og langtidsholdbar løsning, synes. Læs mere her: Low Carb Vegetar

   Svar
  • Hej Neja
   Det er der ingen aktuelle planer om. Jeg arbejder på en anden fysisk bog, som udkommer til august men den er ikke mælkefri.

   Svar
 11. Har fået forhøjet kolesteroltal.
  Er det nok at smide mælken ?
  Ved du om mandel / soyamælk er ok ?
  Hvad med fedt fra kød mm ?
  Elsker dine bøger
  Helen

  Svar
  • Det er super, at du er interesseret i e-bogen men du skal selv lige klikke på linket i teksten og købe den, før vi kan sende den til dig ❤️

   Svar
 12. Jeg har alle dine kogebøger og e-bøger – og følger flittigt med på din hjemmeside her også. De opskrifter, som er med i denne e-bog, er det samlet fra de øvrige materialer under denne anden overskrift. Eller er det 50 nye opskrifter?
  Glæder mig i øvrigt til at høre mere om dit august-bog-projekt :-)

  Svar
  • Opskrifterne her er primært samlet her fra bloggen og tilpasset, så de passer til mælkefri Keto. Der er enkelte overlap til andre produkter, men jeg prøver at undgå det såvidt muligt :)

   Svar
 13. Hvor er det skønt du har lavet denne samling! Tak.
  Jeg er ikke så god til e-bøger. Har du planer om, at den udkommer som almindelig bog.
  Kærlig hilsen
  Gitte

  Svar
  • Nej, det har jeg desværre ikke. Jeg vil ikke udelukke at det kunne ske en dag, men vi taler meget langt ude i fremtiden så.

   Svar