+ Keto og hårtab


Keto og hårtab er en bekymring for mange. Taber man hår ved at spise Keto, mangler man noget i kosten og hvordan undgår man at det sker? Hvis du har læst lidt rundt på internettet og i facebookgrupper, er du nok stødt på nogen, som har spist Keto i en tid, tabt en masse kilo, og som nu oplever et hårtab, som er udover normal fældning. I denne artikel kigger vi på, hvad der er op og ned med Keto og hårtab, hvorfor det evt. sker, og hvad kan man gøre for at undgå det.

Hårtab, Keto og vægttab

Keto i sig selv giver ikke hårtab. Ikke direkte i hvert fald. Men sagen er, at hårtab kan være en kedelig konsekvens af vægttab, og Keto er utroligt effektivt til vægttab.

Kun for medlemmer - Bliv madbanditten PLUS medlem
Kun for medlemmer - Bliv madbanditten PLUS medlem

Log ind her:

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere