Keto madplan med indkøbsliste

5 ugers Keto madplan med aftensmad til fem dage komplet med indkøbsliste og energiberegnede opskrifter. Lyder det godt?

Jeg har klaret planlægningen for dig, og du skal bare købe ind efter den ugentlige indkøbsliste og lave de nemme opskrifter.

Inklusiv indkøbsliste

Mad på max. 30 minutter

Energi beregninger

God smag og god mæthed

“Vi har alle Keto madplanerne og det er så nemt at vælge en uge og købe ind efter indkøbslisten. Elsker at aftensmaden er planlagt og kun tager max 30 min at lave 🥰

– Gitte

Madbanditten Keto Madplan, billede af Jane Faerber

Min mission er at gøre det nemt for dig at spise Keto.

Med en færdig ugentlig Keto madplan med indkøbsliste slipper du for planlægning og udregning.

Jeg sørger for, at din aftensmad er lige i skabet – både hvad angår smag, portionsstørrelse og kulhydratindhold .”

– Jane Faerber

Hvorfor skal jeg købe Keto madplaner?

✔️ NEMT, NEMT, NEMT

Jo nemmere din livsstil er, jo større er din chance for langvarig succes. Og din vedholdenhed belønnes med vægttab.

✔️ SLUT MED HOVSA-MÅLTIDER

Jeg sørger for, at du spiser god og sund aftensmad 5 dage i ugen. Du slipper for at tage stilling, for jeg har jeg klaret planlægningen for dig.

✔️ MÆTTENDE PORTIONER

Ingen går sultne fra bordet. Maden mætter, uden at kalorierne stikker af.

✔️ POPULÆRE GENNEMTESTEDE OPSKRIFTER

Madbandittens opskrifter er gennemtestede, nemme at lave og smagen er altid i top.


Vælg din Keto madplan

Der findes en madplan til hver årstid. Alle koster 110 kr. (5 ugers madplan + indkøbslister).

Køb alle Keto Madplanerne samlet (30 uger i alt) og spar 10%

Køb alle Keto Madplanerne samlet (30 uger i alt) og spar 10% og nyd at du har lækker mad til det meste af året.

Alle madplanerne sendes til dig øjeblikkeligt som PDF efter køb.

“Jane har virkelig hjulpet mig med at gøre det SÅ nemt at spise KETO. Opskrifterne er nemme at lave og hele familien elsker maden. Som bonus sparer vi penge, fordi vi ikke længere køber slik og sodavand – penge, som vi så kan bruge til nyt tøj, fordi vores nuværende hele tiden bliver for stort 😉”

– Christina, 42 år, mor til 3

Du sparer:

 • TID, fordi du kun skal handle én gang om ugen
 • KALORIER/KULHYDRATER, fordi du slipper for at handle sidst på dagen, hvor impulskontrollen er lavest
 • PENGE, fordi du undgår at ty til dyrt takeout, fordi du ikke har fået planlagt din aftensmad
 • TANKEVIRKSOMHED, fordi jeg har sørget for, at din aftensmad sidder lige i skabet ift. sammensætning og portionsstørrelse

Slip for månedlige abonnementer og dårlig samvittighed

Ingen gider betale for noget, de ikke får brugt.

Abonnementsløsninger tager ikke højde for, om du har tid til at følge en madplan hver uge, og vi har allesammen uger, hvor vi ikke kan presse strukturen ned over hverdagen.

Derfor sælger jeg dig fem ugers madplan af gangen – helt uden binding. De fem ugers madplan bruger du, når det passer dig.

Du kan bruge madplanerne så mange gange du vil og du kan altid købe 5 uger mere, når du trænger til ny inspiration.


Madplaner, der følger årstiderne

Madbandittens Keto madplan indeholder nem aftensmad til 5 dage, fordelt på 4 opskrifter, da du én dag i ugen, laver dobbelt op, så du har nem restemad til dagen efter.

Det gør det både nemt, billigt og realistisk at spise Keto i en travl hverdag.

Madplanen følger årstidernes råvarer, så vi tilgodeser, at du har lyst til lettere mad i det varme halvår og tungere retter i den kolde del af året.

Samtidig minimerer du madspild ved, at vi sigter efter at genbruge råvarerne bedst muligt.

Keto madplanen følger selvfølgelig de gennemtestestede og effektive principper fra mine Keto-bøger.

Hvor mange er madplanen til?

Jeg har lavet madplanen, så der er aftensmad til 2 personer i fem dage.

Det er nemt at gange op, hvis I er fire i husstanden, og hvis du er alene om at spise al maden, kan du glæde dig over, at du hver dag har til både aftensmad og frokost.

En dag i ugen laver du en større portion, så du slipper for madlavning dagen efter men bare skal lune resterne.

Madplanen er desuden tilpasset, så du har mindst muligt madspild.

Morgenmad og frokost sørger du selv for, fx ved at vælge favoritter fra mine Keto bøger.

Pris: Kun 110,- pr. stk for FEM UGERS MADPLAN (PDF), inkl. energiberegnede opskrifter og indkøbslister


Ditte slap af med spændingshovedpine på Keto, ved at følge Madbandittens keto madplan
Pernille tabte sig 4 kg efter kun 2 uger ved at følge af af Keto madplanerne
Cirkeline var virkelig glad for sin ketoplan og hele familien er vild med maden.

Spørgsmål til dit produkt?

Har du ikke modtaget dit produkt som ventet, så tjek gerne dine foldere for spam/reklame/promotions/uønsket post eller hvad de mapper hedder i dit mailsystem.

Finder du ikke dine mails der, kan det være, du har skrevet din email forkert, da du købte. Skriv da til [email protected] og så undersøger vi det for dig inden for 24 timer.

657 kommentarer til “KETO Madplan”

Skriv en kommentar

 1. Hej
  Har købt madplaner før , er det mulig at få dem udskrevet igen ,de er nu ret slidt. Og hvordan gør jeg.
  Venlighilsen

  Svar
  • Hej Inger
   Hvor dejligt at du har slidt dem op :)
   Du kan sagtens printe dem på ny. Bare find de digitale madplaner, som du sikkert har gemt på din computer. Eller send os en mail på [email protected] så gensender vi dem til dig👍🏼

   Svar
 2. Hej Jane

  Jeg kan desværre ikke tåle æg og kylling. Det gør madlavning vældig besværligt. Giver det mening for mig, enten at være med i MadbandittenPLUS, eller Madplan i forhold til opskrifterne, tænker mange af dem er med æg/kylling?

  Mange hilsner
  Lise

  Svar
  • Hej Lise
   Jeg synes da, MadbandittenPLUS giver super mening så. Her kan du jo netop sammensætte dine egne madplaner, så de passer til dine behov. Jeg har jo delt aftensmadsopskrifterne op efter kødtype, så du kan bare søge igennem dem, der har oksekød, fisk, gris, lam i centrum. Du finder alle samlingerne her: OPSKRIFTER

   Jeg har også samlet inspiration til at spise Keto uden æg her.

   Jeg synes ikke det behøver at være et problem at skulle undgå specifikke madvarer. Der er jo heldigvis tusindevis af andre, man bare kan fylde tallerkenen med❤️

   Svar
 3. Hej Jane,
  Jeg har lige meldt mig som plus medlem og er med på at alt ikke kan ses endnu i prøveperioden. Jeg er dog lidt i tvivl om disse keto opskrifter og madplaner bliver tilgængelige eller er det noget der skal købes ved siden af?
  Mvh Marianne

  Svar
  • Hej Marianne
   Det gør de ikke. Alle de produkter, der er i shoppen, er produkter, jeg sælger separat. De madplaner, der er med i dit medlemskab, ligger under madplaner i den grønne menu og under ‘favoritter’, kan du også lave dine egne og få indkøbslister til.
   Det hele ligger i den grønne menu, som er synlig, når du er logget ind, så du kan bare gå på opdagelse (og spørg endelig hvis du er i tvivl :))

   Svar
 4. Hej. Har du også lavet en madplan/kostplan over hele dagen, så det ikke kun er aftensmad. Jeg syntes det kan være lidt svært i en travl hverdag og få sammensat en hel uge med variation og korrekt mængde.
  Mvh Marc

  Svar
  • Hej Marc
   Ja, jeg har en komplet Keto kostplan her.

   Hvis du har brug for et oplæg, som ikke er måltidsbaseret, som kostplanen er, men som er mere mængdebaseret (spis X g protein, spis X g grøntsager, X g nødder, X g fedt osv.) så tag evt. også et kig på Madbandittens Sommerprotokol. Den er superfed og nem at tilpasse til sin egen hverdag uden at føle at man absolut skal spise bestemte måltider osv.

   Svar
 5. Min mand lider af fibromyalgi, han er meget tynd (specielt lige nu – efter at havde diarré i næsten en uge).
  Han mangler energi og skal faktisk gerne tage 4 – 5 kg på.
  Vi er begyndt at tro, at han ikke tåler gluten.
  Vil keto-mad være godt for ham?
  El keto-mad glutenfri?

  Svar
  • Hej Sidsel
   Godt spørgsmål og jo desværre også et stykke udenfor mine kompetencer. Jeg vil dog sige, at jeg har arbejdet med nogle stykker igennem årene med fibromyalgi og de har faktisk alle oplevet lettelse fra smerter. Og det er jo en god start..

   Men vigtig pointe med vægten. Keto er nok ikke det mest oplagte til vægtopgang men kan man spise nok, og det bliver så meget fedt, så kan det godt lade sig gøre.

   Mht. gluten, så er jeg bestemt stor fortaler for en glutenfri diæt og Keto indeholder ikke gluten, da man ingen kornprodukter spiser. Men jeg synes, I skal overveje at få ham testet for cøliaki før I starter glutenfri diæt. Det er ret relevant at vide om man bare har en intolerance eller om man har glutenallergi, da skaderne ved glutenindtag er større ved det sidste. Og spiser man allerede glutenfrit, vil testen ikke kunne slå ud. Så den rækkefølge er ret vigtig, synes jeg❤️

   Svar
 6. Hej
  Jeg er meget interesser i KETO principperne. Men jeg er vegetar (spiser ikke fisk). Er det muligt at spise KETO som vegetar?

  På forhånd tak for dit svar

  Svar
  • Hej Mie
   I teorien ja, i praksis nej. På Keto har du animalsk protein i centrum. Det er en forudsætning for at lykkes med det lave kulhydratindtag. Som vegetar har du da ost og æg at vælge imellem og udover at det bliver en noget ensidig kost, bliver det måske heller ikke så appetitligt.

   Må jeg egentlig spørge, hvorfor du som vegetar tiltrækkes af en kost, der er så kødtung som Keto? Jeg er med på at resultaterne er svære at slå, men det er bare pudsigt, synes jeg, at jeg tit hører fra vegetarer, der gerne vil Keto. Men jo bare uden at spise det, man spiser mest af på Keto😅🤷🏻‍♀️

   Men Low Carb derimod kan du fint spise vegetarisk. Low Carb tillader op mod 100 g kulhydrat om dagen (Keto 20 g) og det giver meget bedre plads til fx bælgfrugter og generelt flere planter. Jeg har lavet et bud på det her: Low Carb Vegetar

   Svar
 7. Hej Jane.. Jeg er lige tilmeldt din prøveperiode for PLUS, men ligegyldigt hvad jeg trykker på kan jeg ikke finde den madplan som du skriver der følger med i testperioden ???.. Har både prøvet PLUS, MIN SIDE samt MADPLANER forgæves hvad gør jeg forkert ???.. Kunne dog godt lytte til den podcast du har lagt op i prøveperioden.. Nyd solskinsvejret

  Svar
  • Hej Gitte
   Dit medlemskab er ikke registreret (oprettelsen af betalingen er annulleret) så du skal tilmelde dig på ny for at få adgang. Skriv til [email protected] hvis vi skal vejlede dig bedre❤️

   Svar
   • Jeg kunne ikke betale med mit kort, da jeg ikke har MIT ID, men forstår ikke hvorfor, da jeg sagtens kunne købe “Hold vægten efter vægttabet” og “Low Carb Kostplan”.. Forsøgte idag at få købt dine samlede madplaner, men den ville heller ikke gå igennem.. .. Virkeligt sært, især når jeg ved der er penge på kontoen til det.. Hvordan kan det så være jeg kunne få adgang til din podcast ??.. Nå, men jeg kan prøve igen – tænker også at der vel først skal betales efter de 7 dage, så problemet kan måske nå at blive løst på anden vis, så jeg kan betale selv om jeg ikke er tilmeldt MIT ID.. Det burde da være muligt, selv for folk der ikke er tilmeldt alt det digitale.. Kan ikke begå mig i den verden – desværre.. Men dette a la almindelig sms, kan jeg da lige hitte ud af ;-).. God dag til dig

    Svar
    • Hej igen
     Hvis dine kontooplysninger er gemt fra tidligere køb, kan den godt gå igennem, tror jeg. Men jeg tror ikke, du vil lykkes med at købe PLUS-medlemskab uden mitID (det er et andet system). De podcast, du kunne lytte til, er dem, som er for alle og ikke dem for medlemmer.
     Skriv gerne til [email protected] hvis du har brug for mere hjælp af denne art. Det er meget svært for mig at supportere det direkte her på siden.

     Svar
 8. Hej Madbandit,

  Tror nok, at jeg i et øjebliks vildfarelse kom til at abonnere på KETO Madplan (eller noget andet herfra), men det er ikke lykkedes mig at finde tid til at læse noget af det. Alene den tid jeg skal bruge på at skimme kilometerlange nyhedsbreve fra dig har ramt mig i solar plexus med en styrke, som Mike Tyson ikke ville have kunnet finde…
  Jg har derfor frameldt mig samtlige nyhedsbeve, og hvis jeg skulle have overset et abonnement på noget (det er nemlig ikke lige til at se/finde information om), så kan du betragte det her som total opsigelse.
  God fornøjelse fremover…

  /Frank

  Svar
  • Hej Frank
   Hmm… jeg kan se, du har købt nogle Keto madplaner tilbage i 2021 og at du har haft et PLUS-medlemskab, som du har opsagt og som blev afsluttet i marts i år. Så medmindre du har en anden email oprettet i vores system, er der intet engagement her.

   Og nyhedsbrevene har du afmeldt i dag, så der kommer heller ikke flere af dem.

   God fornøjelse fremover til dig også☺️

   Svar
 9. Jeg har købt 2 af dine bøger .. og læser indledningen og kikker lidt på opskrifterne..
  jeg kan ikke tåle fisk&skaldyr, allergi, hvad kan jeg skifte det ud med??

  Svar
  • Hej Hanne
   Bare enhver anden type animalsk proteinkilde. Kylling tænker jeg vil være den bedste erstatning i opskrifter der er lavet med fisk og skaldyr men hvad du foretrækker er helt fint👍🏼

   Svar
  • Hej Jeanette
   De er hele tiden de samme. Så har du fx købt VINTER allerede, skal du ikke købe dem igen. Der findes de 6 i alt, som hver indeholder 5 uger (forår, forår/sommer, sensommer, sommer, efterår og vinter)

   Hvis du er PLUS-medlem får du adgang til at lave dine egne madplaner med indkøbsliste. Her kan du lave lige så mange, du ønsker. Det er også en mulighed, du kan overveje.

   Svar
 10. Hej Jane Faber
  Jeg er ny i KETO, har købt en bog “KETO på 4 uger, så jeg har lige et spørgsmål :
  Hvad gør man når man ikke kan tåle jalapeños og andet stærk mad ?
  Kan man bare undlade det i opskrifterne ?
  Vh Birgitte

  Svar
  • Ja helt sikkert, det gør du bare. Du kan også sagtens tilsætte en anden smagsgiver, hvis der er andet du bedre kan lide❤️

   Svar
   • Hej Jane
    Hcad prisleje ligger det Ca i at handle ind til en uge ud fra dine madplaner? Vi overvejer at købe madplanen, men skal også vurdere om de foreslåede indkøb passer i vores budget.
    Mvh Maja

    Svar
    • Det kan jeg desværre ikke sige. Det afhænger af hvor I handler, om I prioriterer økologi osv.

     Generelt er sund mad dyrt sammenlignet med billig og næringsfattig stivelse (pasta, ris, brød) men jeg bruger ikke dyre ting i madplanen. Det er hakket oksekød, kyllingebryst, grøntsager osv. Mad, du kan få i Netto.

     Svar
 11. Hej Jane. Jeg så på FB at du havde lavet en ugeplan som var inspireret af julen, men jeg kan ikke finde den.
  Lone Kyhn

  Svar
 12. Hej Jane 🙂
  Har du lavet en madplan med kun 2 måltider – jeg spiser kun frokost og aftensmad og kan være i tvivl om jeg får nok protein 🙈

  Mvh Winnie

  Svar
  • Hej Winnie
   Nej faktisk ikke. Jeg har jo keto kostplanen, som er en komplet kostplan baseret på tre måltider. Den kan du fint bruge ved to måltider ved at du bare øger proteinmængden med en halv gang i de to måltider, du spiser, så du lander samme sted.

   Svar
 13. Hej

  Jeg prøver at logge ind de madplaner der ligger derinde, men de vil ikke åbne selvom jeg er plus medlem.. den siger den skal have en adgangskode..🤷‍♀️
  Hvad kan jeg gøre??

  Mvh
  Maybritt

  Svar