Keto macros


Vil du gerne spise Keto efter macros, der er sammensat personligt til dig, udarbejdet af en, som faktisk har forstand på Keto, og som både har erfaring med kosten selv og med personlig kostvejledning, så læs videre her.

Keto kan virke som verdens mest forvirrende kost, men når du lærer at tælle macros, er der så mange ting, der giver sig selv.

Hvad er Keto macros?

Macros betyder makronæringsstoffer og henviser til de elementer, som din kost skal bestå af, nemlig kulhydrat, protein og fedt. Alt efter hvem du spørger, får du forskellige svar på, hvordan du skal sammensætte dine macros til Keto.

Nogle vil angive dem i procent eller E% (kæmpe fejl) og andre (som mig) i gram. Og beder du de mange kalorietælling-apps om at udregne dine macros, kan jeg næsten garantere dig, at du kommer på afveje (se bare skrækeksemplet her)

Vil du spise Keto for vægttab, skal du spise 20 g kulhydrat, nok protein, hvilket formentlig er 1 g pr. kilo kropsvægt eller 1,5-2 g pr. kilo idealvægt. Fedt bruger du til mæthed og energi og til at justere dit kalorieindtag op og ned.

Få Keto kostvejledning til vægttab

Leder du efter en Keto coach eller en Keto kostvejleder til at fortælle dig, hvordan du skal sammensætte dine personlige Keto macros, så kan jeg (måske) hjælpe dig.

Jeg har en masse produkter, der kan hjælpe dig ned i vægt til en super fair pris. Men måske har du prøvet diverse standardprodukter og er parat til at investere i et produkt, som er lavet personligt til dig.

Dette er den eneste type personlig rådgivning, jeg kan tilbyde, og jeg tager meget begrænset med klienter ind til denne ydelse.

Sådan foregår det:

Når du har købt personlige Keto macros, sender dig et spørgeskema, hvor du skal give mig nogle relevante informationer, som jeg skal bruge til at udregne dine personlige Keto macros.

Indenfor to arbejdsdage sender jeg dine personlige macros til dig. Sammen med dem får du en side med mine anbefalinger og gode råd lavet med udgangspunkt i det, du har fortalt mig, et eksempel på en dagskost ud fra dine macros, en madliste, du kan bruge eller lade være og en mini-Keto-manual med de vigtigste ting, du skal vide.

Dette er IKKE en personlig kostplan. Det er et sæt macros, hvor jeg fortæller dig, hvor mange gram kulhydrat, protein og fedt, du skal spise om dagen for at nå det mål, du fortæller mig, at du har.

Dine macros laves 100% af mig, og det er kun mig, der ser de oplysninger, du opgiver.

Pris: 1.500,-

Skal man tælle kalorier?

Ja, hvis jeg laver dine personlige Keto macros, skal du tælle både kalorier, kulhydrat, protein og fedt. Du kan ikke følge Keto macros uden at tælle. I hvert fald i starten.

Når du kommer ind i det, vil du ikke behøve tælle hver dag, hvis du ikke gider, men du vil nok gerne lave regelmæssige stikprøver for at se, om du rent faktisk følger de macros, jeg har lavet til dig.

Er det ikke meget dyrt?

Jo, det er hundedyrt, men det er det, når du skal købe min tid. Derfor synes jeg også, du skal overveje mine andre muligheder.

I stedet for at betale for min tid, synes jeg, du skal overveje at købe mit Keto-kursus. Det koster 1.197,- og det giver dig 6 ugers grundig indføring i Keto til vægttab, al den viden, jeg har brugt mere end 10 år på at indhente, alle de bedste strategier til langvarig livsstilsomlægning og lige så vigtigt får du 6 ugers hjælp til opstart og fastholdelse, fordi du starter hver eneste dag med en mail fra mig.

Det kan godt være, at kurset ikke er lavet 100% til dig, men jeg lover dig, at det kommer tæt på. Og det er en investering, du ikke vil fortryde.

Du kan også købe min Keto kostplan. Den koster sølle 145,- og den er garanteret til at hjælpe dig ned i vægt. Igen, den er ikke lavet 100% til dig, men du vil stadig kunne opnå et flot resultat med den. Det er alligevel nogle penge at spare, ikke?

Vil du stadig hellere have personlige Keto macros?

Okay, okay, jeg ville bare være sikker på, at du kendte de andre muligheder først.

Inkluderet:

  • Personlige macros (kalorier, kulhydrat, protein og fedt) lavet med udgangspunkt i din situation
  • Personlige råd og vejledning baseret på dine opgivne oplysninger
  • Eksempel på dagskost baseret på dine macros
  • Anbefalet madliste
  • Mini Keto manual 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere