KETO Kostplan til vægttab – med indkøbsliste

★★★★★

“Den nemmeste kostplan jeg længe har set og med helt reel mad 👍🏻 Jeg har tabt 24 kg og vægten går stadig nedad. 👏🏼👏🏼”

Keto kostplan til vægttab med indkøbsliste

Kostplan til vægttab

Alle dagens måltider

27 simple madforslag

Komplet med indkøbsliste

Jane Faerber har lavet den ultranemme kostplan til keto

“Mit mål er at vise, at alle, som ønsker at spise Keto, kan få succes med Keto. Uanset hvordan deres liv og hverdag i øvrigt ser ud.”

Jane Faerber

Den nemmeste Keto-kostplan på markedet

Keto kostplanen er bygget op omkring 27 ultra-nemme og simple madforslag, som du skal bruge som dine basis-måltider. Se dem som Ketos pendant til skålen med havregryn eller rugbrødsmadderne, som du spiste i dit tidligere liv.

De simple og enkle måltider er dem, vi spiser flest af. For vi har allesammen et liv, der skal leves udenfor køkkenet. De simple opskrifter kan vi så veksle med, at vi ind imellem laver lækrere og mere kreative retter i køkkenet.

De simple måltidsforslag har jeg brugt til at lave fem forskellige kostplaner med indkøbslister til.

Vi taler altså komplet kostplan til alle dagens måltider, 7 dage i ugen. Komplet med indkøbsliste.

Det bliver ikke nemmere!

Hvad indeholder Keto-kostplanen?

Keto kostplanen er bygget op om 27 ultra-nemme måltidsforslag, som alle er afbilledet og energiberegnet (kalorier, kulhydrat, protein og fedt)

Keto-kostplanen indeholder 24 sider i alt fordelt på:

 • Kort introduktion til konceptet i Keto kostplanen
 • Kort introduktion til Keto som kostretning
 • 27 supernemme måltidsforslag
 • 5 komplette kostplaner (morgenmad, frokost, aftensmad) med indkøbslister
 • svar på de oftest stillede spørgsmål
 • no bullshit retningslinjer for at sikre din succes.

Kostplan til vægttab til dig, der vil have det ULTRA-nemt

Keto kostplanen er bygget op om, at du spiser de samme måltider flere dage i træk. Det er et strategisk og veldokumenteret kneb til at få styr på appetitten og undgå overvældelse.

Vil du gerne have stor variation i din kost og spise kreative og spændende retter hver dag, skal du i stedet vælge at følge kostplanerne i min bog Keto på 4 uger.

Forstår du derimod, at de simple basis-måltider er et supereffektivt redskab til at opnå appetitnedsættelse, regelmæssighed og kalorieunderskud i en travl hverdag, er Keto kostplanen her til dig.

Alle måltidsforslag, kostplaner og indkøbslister er til 1 person.


Du får 5 Keto-kostplaner

Der er fem Keto-kostplaner med indkøbslister med i produktet og de repræsenterer forskellige grader af enkelthed og variation. 

Alle fem er til vægttab og du får dem allesammen med.

Min tanke er, at man prøver kræfter med de forskellige strategier på en måde, hvor jeg har sørget for al planlægning og herefter laver man sin egen plan med de retter, man synes fungerer og med det niveau af enkelthed/kompleksitet, man foretrækker.

 • Kostplan 1: Repetition & tryghed
 • Kostplan 2: Nem hverdag & fleksibel weekend
 • Kostplan 3: Repetition & variation
 • Kostplan 4: Fleksibelt men realistisk
 • Kostplan 5: Til dig med frokostordning

Keto kostplan til vægttab

Konceptet er Keto til vægttab. Dvs. at kulhydratindholdet er holdt helt lavt (max 20-30 g pr. dag), protein er i centrum for at sikre så næringsrig kost som muligt og for at beskytte mod tab af muskelmasse, imens du taber fedt, og fedtindtaget (dvs. kalorieindtaget) er holdt i et leje, hvor vi sikrer, at vi forbrænder fedt fra kroppens egne depoter og ikke kun fra maden.

Kostplanen følger mantraet kød, grøntsager og fedt – til alle måltider. Men helt enkelt. Tænk spejlæg og avokado. Hakkebøf, broccoli, smør. 

Tænker du, at ‘det kunne du sgu da lige så godt selv have fundet på’, har du helt ret. Der er INTET fancy eller avanceret i denne kostplan.

Intet abonnement – ingen binding

Der følger intet abonnement og ingen binding med Keto kostplanen. Du betaler 145,- engang for alle og får tilsendt kostplanen øjeblikkeligt efter på mail.

Jeg understreger dette, fordi så mange af mine læsere snydes af en Keto-madplans-service på Facebook, hvorefter de pludselig er skrevet op til et dyrt abonnement hos en virksomhed, der har hovedsæde i Letland eller Bulgarien og efterfølgende er umulige at komme i kontakt med.

Sådan spiller klaveret ikke her. Keto kostplanen her er en engangsbetaling – ikke noget med abonnement eller tilbagevendende betalinger.


Enkelthed og regelmæssighed… forklar lige det…

Enkelthed og regelmæssighed er måske ikke det mest sexede budskab, men det er til gengæld super effektivt, og jeg tilskriver det en stor del af min succes med at spise sådan her i mere end et årti.

Skønheden i det enkle og i regelmæssigheden er, at hjernen godt kan lide det. Måltidet er forventeligt, du kan lave det i søvne, du ved, hvordan det fungerer i din hverdag, hvordan føles at spise det, og hvor længe det mætter.

Du slipper for at bruge ressourcer og tankevirksomhed på at skulle tage stilling, vælge til og fra og vurdere mængder og sammensætning, for de ting er allerede på plads. 


Anne har fået ændret sit liv og tabt næsten 100 kg med keto kostplan

Hvem er den lavet til?

Keto-kostplanen har jeg lavet:

 • til dig, der gerne vil have et fast oplæg at starte ud fra, som er 100% realistisk
 • til dig, der synes at Keto virker svært og overvældende og som tiltrækkes af at holde det så enkelt som muligt
 • til dig, der har efterspurgt en indkøbsliste, så du bare kan købe ind og vide, at der nu er styr på alle måltider i den kommende uge
 • til dig, der ikke har nogen intention eller interesse i at tilbringe dit halve liv i køkkenet, men som bare gerne vil have noget mættende og sundt på tallerkenen i en fart 
 • til dig, der er ok med at spise de samme måltider flere dage i træk og slippe for beslutningsudmattelse

Dvs. at den IKKE er til dig, der gerne vil spise en hel masse forskelligt, og som gerne vil tilbringe timevis i køkkenet med at lave spændende og kreative retter. Eller det kan du sådan set godt gøre som en del af Keto-kostplanen. Men grundmåltiderne er baseret på enkelthed og regelmæssighed.

Bliver du provokeret ved tanken om at betale for at få at vide, at du skal spise de samme tre spejlæg til morgen hver dag og den samme hakkebøf til frokost, er planen IKKE til dig.

Helen har tabt sig 3 kg på bare 8 dage, ved at følge planen og spise keto
Christina synes keto kostplanen er overskuelig og maden er hurtigt lavet.

483 kommentarer til “KETO kostplan”

 1. Rimeligt skuffende at købe adgang til madbanditten.dk og erfare at keto kostplaner koster ekstra..😂

  Svar
  • Hvis du vil hjælpe mig med én ting, så refunderer jeg hellere end gerne de 49 kroner, du har betalt.

   Forklar mig dette her:
   Hvad er det, der får dig til at tro, at du kan få adgang til hele min produktportefølje (samlet værdi ca. 5.000 kr) ved at betale 49 kroner for et medlemskab, som lover dig adgang til PLUS-funktioner såsom energiberegninger på alle opskrifter, egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste, færdige madplaner, jeg laver hver måned, adgang til at lytte til podcast, adgang til eksklusive hjælpeguides og -artikler og samtidig få en reklamefri side. Jeg er oprigtigt nysgerrig efter hvordan du tror, det skulle kunne hænge sammen for mig?

   Jeg er med på at mine priser er sat mere end rimeligt, men hvordan skulle jeg kunne leve, hvis jeg gav alt dette væk for 49,-? Det er helt umuligt for mig at se… Please hjælp mig med at forstå.

   Send evt. dit svar til support@madbanditten.dk så refunderer jeg dine 49 kroner i et snuptag.

   Svar
 2. Hej Jane. Jeg har for år tilbage været på Ketokost med stor succes med vægttab og velvære. Jeg vil gerne igang igen via din kostplan. Jeg er af ældre dato, og vil rigtig gerne ha’ kostplanen i papirform. Er det mon muligt? Vh Inge

  Svar
  • Hej Inge
   kostplanen er en pdf og du kan nemt printe den ud og sætte den i mappe. Men den er ikke udgivet som fysisk bog.

   Svar
 3. Jeg er ny i denne keto-verden, det virker ret spændende det hele. Jeg ønsker rigtig stærkt at komme ud af sukker og andre cravings. Så jeg overvejer størkt at begynde at spise keto-kost. Men der er meget delte meninger, mange eksperter mener ikke at det er sundt i det lange løb, andre modsiger det. Men alle de opskrifter jeg har set virker til at have en masse dejligt grønt med sig, så jeg er lidt i en process omkring det her med at starte på keto-kost.

  Svar
  • Det forstår jeg godt. Der kan være mange kameler, der skal sluges, når det er så anderledes end alt, man har lært. Og hertil kommer så alle de misforståelser, der er derude om hvordan man faktisk spiser Keto. Der er langt fra at drikke smør og spise bacon dagen lang og så til at spise en kost, hvor der ligger grøntsager, kød og sundt fedt på tallerkenen :)

   Svar
 4. Hej Jane

  Jeg har lige købt denne plan. Vi har prøvet keto før og har været super glade for det. Vi glæder os til at komme igang. Vi skal giftes til august næste år og vil gerne smide nogle kilo. Mit spørgsmål går på om både min mand og jeg kan følge denne plan? Tænker jo at normalt skal mænd have lidt flere kalorier end kvinder. Vi er begge begyndt i fitness og vil prøve at komme der 3 gange om ugen.

  Kh Helene

  Svar
  • Hej Helene
   Hvor er I seje at gøre det sammen :)

   Og ja, hvis det er nødvendigt kan din mand godt øge en smule på protein og fedt. Men generelt er Keto jo en kost, der gør at kroppen selvregulerer, så lyt til de signaler den sender og lad være med at spise ekstra ‘bare fordi’.

   Svar
 5. Jeg har I januar og februar dette år levet af 28 dage med ketokostplan og indkøbsliste, meget simpelt.
  Derefter har jeg nu igen i juli og august levet efter bogen 4 uger med keto fra forlaget legind.
  Det jeg nu gerne vil have hjælp til ,med den basisviden je nu er i besiddelse af, er hvordan jeg selv med lidt hjælp kan sammensætte min kost nemt og til en rimelig kostpris samtidig med at der er styr på mine majroer.
  Vh
  Lici

  Svar
  • Hej Lici
   Er det min Keto kostplan, du har fulgt? Ellers tror jeg, du vil opleve at Keto her hos mig og Keto andre steder fra er ret forskelligt. Og i al beskedenhed mere effektivt her. Forskellen er at fokus her er på protein og ikke på fedt. Det giver veldokumenteret bedre resultater på både vægt og helbredsmarkører.
   prøv evt. at læse denne begynderguide. Den giver et godt billede af hvordan din kost skal sammensættes ud fra disse principper og Keto kostplanen viser i praksis også hvordan det kan gøres.

   Og du er altid velkommen til at spørge også :)

   Svar
 6. Hej igen Jane og tak for svar på din besked den anden dag. Jeg er i gang med 4 dagen uge 1 på 2. omgang af Keto kostplanen, som du anbefalede. Og jeg er som sidste gang vildt begejstret. :-) Som jeg forstår det, er de 5 uger en rettesnor – jeg har bestemt mig for at gå fra uge 1 og så til uge 3 , da jeg ønsker lidt mere variation end uge 2. Men det er vel også netop sådan planen skal forstås ? Jeg er jo godt inde i det….og jeg kan vel også godt putte råkosten i Air Fry’ eren i stedet for rå kål ? Faktisk dukker der flere spørgsmål op denne gang end sidst, men det er vel måske et positivt tegn. :-) Er bare vild med ALLE dine opskrifter. – Mette

  Svar
  • Hej Mette
   Min tanke er egentlig ikke umiddelbart at man følger Keto kostplanen fra uge til uge. Fra min side er det mere tænkt som forskellige strategier, man kan prøve af for at finde den model, der passer bedst. Men der er ikke noget i vejen med at bruge dem uge for uge. Jeg tror, jeg skriver om det i kostplanens tekstafsnit også. Hvis du ikke har genlæst dem i denne omgang, vil jeg på det varmeste anbefale det. Der er virkelig mange gode tips og tricks deri.

   Og helt fint med airfryer. Det er en super idé👍🏼

   Fortsat god fornøjelse :)

   Svar
 7. Min kæreste og jeg har været i gang med keto i 11/2 måned og min vægt er gået fra ca. 90 til 82, men er nu gået helt i stå den sidste 8 dage.
  Hvilket jeg kan frygte skyldes, at vi ikke længere følger keto kostplan helt striks.
  Hvis man køber din keto Kostplan til 5 uger, hvordan virker det så med beregning, da min kæreste jo må få større kalorieindtag end jeg?
  Vi har fulgt kostplan på keto diet app, her skulle man oplyse vægt mm.
  Jeg nyder, når jeg bare skal følge en plan og ikke holde en masse styr på energiberegning. 🤪

  Svar
  • Hej Heidi
   Det er 100% normalt med 8 dages vægtstilstand. Det er faktisk unormalt IKKE at opleve det. Så der er formentlig ingen grund til panik. Medmindre appen er den, jeg omtaler i denne artikel. Så er den direkte sygdomsfremkaldende og I skal øjeblikkeligt stoppe med at bruge den.

   I min Keto kostplan kan det godt være, din kæreste vil øge lidt på protein og fedt, men Keto er jo en selvregulerende kost, så måske er det ikke nødvendigt. Jeg har mange mænd der følger den også.

   Svar
   • Tusind tak for dit hurtige svar!
    Lige et ekstra spørgsmål – jeg er blevet glad for keto-kaffe, ville mam kunne fortsætte med dette og ellers følge din keto-kostplan?

    Svar
    • Hvis du med Keto-kaffe mener det der produkt solgt af sleske sælgere i indbakken i pyramidelignende metoder, så spar dine penge og drik noget almindeligt kaffe i stedet. Hvis du mener bulletproof coffee er det en dårlig idé.

     Mener du derimod bare en helt almindelig kop kaffe, evt. med en sjat fløde, er det fint.

     Min Keto kostplan er bygget op, så du spiser Keto på en sund og forsvarlig måde og sikrer, at du taber fedtmasse og ikke muskelmasse. Derfor er fokus på protein og grøntsager. Uden nok protein under vægttab kan så meget som 30% af dit vægttab komme fra muskelmasse og mindre muskelmasse betyder lavere forbrænding (og en ikke så flot krop) og det er ikke det, du ønsker, er jeg sikker på.
     For at nå tilstrækkeligt proteinindtag, er den baseret på tre måltider om dagen, men foretrækker du to måltider, kan du også det. Du skal bare stadig spise den fulde proteinmængde, som spiste du tre måltider. Kostplanen har et afsnit om hvad du gør, hvis du ikke kan spise alle tre måltider også.

     Svar
     • Tusind tak, Jane for altid fyldestgørende svar, det er kaffe ned en sjat fløde jeg mener

 8. Hej Jane
  Jeg er på 7. uge keto, hurra! Det går så fint, ikke mindst takket være dit gode arbejde. Tak for det!

  Mit spørgsmål går på muskelømhed. Jeg oplever en hel del muskeltræthed og -ubehag i forbindelse med træning, primært under selve træningen (ikke så meget bagefter, dvs. noget helt andet end almindelig DOMS). Jeg kan også blive helt træt/øm i benene, når jeg går op ad trappen. Mine ben kan føles helt tunge og ugidelige, som om jeg var 100 år gammel. Er det en keto-bivirkning? Og i så fald, er det noget, der går over igen?

  Jeg drikker/spiser rigeligt salt + væske. Mit proteinindtag er på ca. 100g om dagen.

  På forhånd tak for hjælpen, og fortsat god sommer
  Xan

  Svar
  • Kæft hvor fedt! Godt gået👏🏼

   Ja umiddelbart vil jeg tro, at det, du oplever, godt kan være relateret til kosten og mit gæt er (stadig) elektrolytubalance. Så formentlig er dit saltindtag stadig utilstrækkeligt. Prøv at måle 15 g salt op i en lille skål ved dagens start og brug det til både at salte maden, du spiser og det, du tager supplerende ved siden af. I slutningen af dagen måler du så det, der er tilbage (hvis noget) og derved kender du dit præcise indtag. Det kan du så prøve at øge derfra og se, om ikke det gør en forskel.

   Og tag altid 0,5 tsk salt i et glas vand en halv time før træning + 0,5 tsk i drikkedunken til under træning. Det er obligatorisk – særligt her om sommeren.

   Svar
   • Tak for svar Jane.
    Jeg har udført opgaven med at måle salt — jeg får knap 50g (!) om dagen, inkl. salt på maden + salt i vand, osv.. Det må da være rigeligt?!
    Jeg har flere af dine bøger samt keto-kostplanen og mælkefri keto, og har helt fra starten af fulgt dine råd om salt og væske og drikke saltvand inden træning og på andre relevante tidspunkter af døgnet. Jeg supplerer desuden min kost med magnesium.
    Som sagt er jeg på 7. uge keto nu. Jeg ved ikke, om kroppen er blevet fedt-adapteret endnu, det tror jeg ikke, men forhåbentlig er jeg godt på vej. De eneste gener jeg døjer med til daglig er det her med musklerne, altså ømhed, træthed, og sådan en følelse af ugidelighed og tyngde, som om mine muskler bare ikke orker at præstere. Jeg håber virkelig, det snart går over, for jeg savner de gode træningsoplevelser.
    Derudover er jeg super glad for at spise keto, det er både lækkert og nemt, what’s not to like?
    Tak for hjælpen, alt godt
    Xan

    Svar
    • Uddyb lige for mig, hvordan du måler 15 g salt op i en skål og kommer frem til at du får 50 g salt om dagen?

     Og hvis de 50 g er sandt, så skal du øjeblikkeligt få sænket det. 50 g salt er jo en absurd mængde.

     Svar
 9. Hej.

  Har købt keto kostplan ,men har problemer med,og printe den ud er den god til overgangsalder .
  Kan jeg se den på en anden måde på telefonen

  Svar
  • Hej Charlotte
   Keto kostplanen er super til overgangsalder. Det er den, jeg altid anbefaler til kvinder i denne fase.

   Kostplanen er en helt almindelig pdf og du kan printe den, som du ellers ville printe en hvilken som helst andet dokument. Du kan printe den direkte fra din telefon, hvis din telefon er sat op til din printer eller du kan hente den på computer, gemme den og printe den herefter.

   Men selve printningen er altså mellem dig og din printer. Det er desværre ikke noget, jeg har indflydelse på…

   Svar
 10. Hej Jane
  Jeg har fundet ud af, jeg fungerer godt med kun at spise mellem kl. 12 og 19. Min frokost skal helst være forberedt da jeg er på arbejde 5/7. Skal alle tre måltider helst spises netop for at få nok fedt og holde sig mæt? Ikke bare nøjes med to måltider dagligt? Vh

  Svar
  • Hej Lis
   Prøv at læse om kun at spise to måltider i afsnittet med hyppigt stillede spørgsmål (s. 15). Der skriver jeg hvordan du skal gribe det an. Kort fortalt er det proteinmængden, du skal bekymre dig om, ikke fedtmængden.

   Svar
 11. Hej Jane
  Jeg har flere af dine kostplaner og bøger, mange tak for dem.
  Jeg er p.t. på tredje uge af keto, og det går overordnet rigtig godt.

  For et par dage siden spiste jeg over 20g kulhydrat, måske snarere 30-40g kulhydrat (det skyldtes uopmærksomhed + en regnefejl). Jeg rettede straks ind og er nu atter under 20g om dagen. I forhold til fedtadapterings-processen, skal jeg regne med, at kroppen starter forfra efter min “fejl”? Jeg havde holdt mig godt under de 20g i to uger allerede, men så havde jeg den dag, hvor jeg klokkede i det. Skal jeg begynde at tælle forfra? (ift. at kroppen tager gennemsnitligt 3-6 uger sammenhængende af min. kulhydratindtag for at fedtadaptere). Eller kan kroppen godt “forstå” projektet, selv om der kommer en “fejl” undervejs i processen?

  Svar
  • Åh gud nej, stop øjeblikkeligt med at bruge tankekapacitet på de små detaljer. Det er jo et enormt pres at lægge på sig selv.

   På intet tidspunkt er der tale om at du ‘skal starte forfra’. Det er en enormt destruktiv tanke. Du skal bare fortsætte. Og hold fokus på de store linjer og giv et kæmpe stort PYT til de små detaljer.

   Svar
   • Haha, tak for din støtte Jane, det er sødt af dig.
    Når man er ny og ved at lære det, er det ikke nødvendigvis åbenlyst, hvad der er små detaljer, og hvad der er de væsentlige store linjer… Derfor spørger jeg.
    Fx undrer det mig, at du kalder det en lille detalje at have spist over 20g kulhydrat, når målet er at holde sig under 20g for at kunne lykkes med at fedtadaptere. Bliver lidt forvirret (lad os give keto-flu hjernetåge skylden ;-) selv om jeg ellers følger dit super gode råd om masser af salt + vand og har sikkert takket være dét egentlig ikke haft nogen issues, 7-9-13) — hvad mener du med de store linjer? Hvornår er det små detaljer?
    Tak for tålmodigheden, beklager min forvirring.

    Svar
    • Det er virkelig godt, at du gør dig umage og jeg fornemmer virkelig, at du gør en stor indsats og gerne vil gøre det hele så godt som muligt. Det er super, hold endelig fast i det❤️

     Men forstå også at alle de tal, du baserer dit kulhydratindtag på er 100% estimater. Der kan være store variationer til begge sider. Og på ingen måde er der tale om, at du falder ud over en kant, hvis der en dag passerer mere end 20 g kulhydrat over dine læber (ekstremt stressende tanke at det skulle være sådan). Din krop er ikke et excelark. Det er en levende organisme med et hav af variationer, hvoraf du kun har kontrol over en lille del.
     Du forbrænder altid både kulhydrat og fedt. Uanset hvad du spiser. Jo færre kulhydrater du spiser, jo mere skubber du den del over på fedtforbrændingen. Det er der ikke noget magisk i, det er bare to energikilder. Jo mere i den lave ende af kulhydratspektret du befinder dig, jo mere tilpasser din krop sig til at den skal bruge en anden energikilde. Og omvendt. Men det er en flydende overgang, ikke en kant du falder ud over.

     Det store billede er: lad være med at spise de store kulhydratkilder, spis grøntsager og godt med protein til alle måltider og hav et øje på dit fedtindtag.
     De små detaljer er om der en dag er 3 tern æble i din salat eller om der er 0,000002 g sukker i din mayonnaise.

     Det er enormt stressende at sætte så firkantede grænser for sig selv og risikoen for overspisning og anden ukontrolleret adfærd stiger, når man er der. Fordi ingen mennesker kan leve i så lille en firkant. Så giv dig selv lidt luft og lidt bredere marginer. Du gør det godt og du gør nok. Pyt med de ubetydelige detaljer❤️

     Svar
 12. Hej Jane
  Jeg har dine bøger og har tidligere købt mDplaner og ingen tvivl om det virker.
  Den sidste tid har vi “været lidt udenfor nummer” og har spist for meget brød. Dette kan både ses og mærkes.
  Så vi skal tilbage på sporet, men du kender alle undskyldninger: så skal vi til fest, i byen osv…
  Nu kommer mit spørgsmål
  Er der nyt i de nye kostplaner? Altså vil det være godt at købe den/dem ? Eller kan jeg bare gå tilbage i de gamle jeg har?
  Mange hilsner og tak
  Jette

  Svar
  • Hej Jette
   Keto madplanerne er de samme. Det ser umiddelbart ud til at du har fire af dem og mangler den til Sensommer og Forår/Sommer. Kostplanen her er en komplet kostplan til alle måltider. Så den er anderledes end madplanerne, som kun er til aftensmad❤️

   Svar
 13. Hej Jane
  Har købt keto kostplan og forår planerne og medlem skab .. kan dog ikke lige finde dem burde de ikke være i plus medlemskab/siden

  Svar
  • Hej Helle
   Nej desværre, de ligger ikke her på siden. De ligger på separate sider i Simplero, som du har fået adgang til ad anden vej. Skriv til support@madbanditten.dk så hjælper vi dig med at få adgang❤️

   Svar
 14. Hej Jane,
  Jeg har købt denne plan og glæder mig vildt til at komme igang (igen), men jeg jeg synes ikke jeg kan se målene på ingredienser i opskrifterne. Er det bare mig der blind?
  På forhånd tak for hjælpen 😃
  Mille

  Svar
  • Hej Mille
   Ja, det er dig, der er blind😅😎
   Du skal bare læse alle siderne, så er det der altsammen. Men du skal også læse alle sider, fordi der gemmer sig virkelig vigtig info, som kommer til at gøre Keto endnu nemmere for dig.

   Rigtig god fornøjelse💪🏼

   Svar
 15. Hej Jane.

  Jeg er i syv sind, da jeg ikke helt kan gennemskue, hvad det bedste for mig vil være. Jeg har ikke meget viden om keto, men jeg finder det super interessant! Jeg er lidt i tvivl om jeg skal gå med denne kostplan eller om jeg skal købe din bog “Keto på 4 uger”. Jeg vil egentlig gerne have det nemt, men jeg har også brug for redskaber til, hvad man skal gøre, når man er til arrangementer, fødselsdage osv. Får jeg det samme i bogen som ved denne kostplan eller? Jeg håber, at det giver mening

  Kh. Mette

  Svar
  • Hej Mette
   Det giver super mening. Begge dele kan fint fungere, det er mere et spørgsmål om hvad du mest er til.

   Kostplanen her er super-super enkel. Den er egnet til dig, der synes, det er lidt overvældende og som gerne vil have det så nemt og enkelt som muligt. Den er bygget op om helt, helt enkle måltidsforslag. Sådan 3 spejlæg, 50 g skinke og lidt tomat, en hakkebøf med dampet broccoli og lidt smeltet smør osv. Altså så enkelt at en redaktør på et fint forlag ikke vil tillade at bringe det i en trykt bog, fordi ‘det kan de selv finde ud af’. Så det er Keto-versionen af de nemme måltider, man trods alt spiser flest af. Ligesom rugbrødsmaden i det gamle liv. Keto kostplanen er desuden bygget op om en del repetition, altså at man spiser de samme måltider gentagne gange. Det er et veldokumenteret tip til at lykkes med at spise mindre, men ikke alle vil det men synes, det er ‘kedeligt’. Selv elsker jeg det.

   Bogen er grundigere og lækrere og opskrifterne er lækrere og mere fantasifulde. Her er mere ‘inspirationsmad’. Men måske står du ikke og spiser ‘bagte æg i estragonsauce’ mandag morgen. Det gør jeg ærligt talt ikke (om end det da ville være dødlækkert, men du ved, livet…).

   Ingen af de to produkter gennemgår ting med mindset, vaneændring, real life strategier osv. Den slags dækker mit Keto kursus (sammen med alt det andet), så det kan du overveje om kunne være en god start for dig også. Det er den mest helheds-kommen-hele-vejen-rundt-om livsstilsomlægningen, jeg kan tilbyde. Næste kursusstart er d. 8/5.

   Så jeg vil sige: Vælg den af keto kostplanen og bogen, som tiltaler dig mest og start der. Gør dig nogle erfaringer og se hvordan det går. Ofte er det bare meget nemmere, når man lige kommer et par uger ind i den. Føler du dig stadig på herrens mark, kan du altid overveje kurset men det kan fint være også, at du bare føler dig fint kørende allerede❤️

   Svar
   • Jeg har i en periode overvejet at gå tilbage på LCHF. Brugte principperne for 10 år siden og tabte mig enormt meget. Men jeg det var ingen dans på roser, fodi min mave går helt i stå uden mit hjemmelavede rugbrød (selv med normal kost – tager sogar hjemmelavet rugbrød med på ferie ). Jeg orker ikke skifte til en diæt hvor jeg konstant har ondt i maven og ikke kommer af med noget. Jeg kan kun se på din hjemmeside at man bliver oppustet og får ondt i maven når man spiser normalt, at nogen også får maveproblemer med ketodiæten, men jeg kan ikke læse noget om hvad keto-spisende folk gør for at få maven til at fungere og ikke gøre ondt. Jeg kunne godt tænke mig at læse lidt om det du foreslår som behandling eller tiltag inden jeg kaster mig ud idet igen, for hvis jeg allerede her prøvet det og ved det ikke virker, så gider ikke engang prøve (igen).

    Svar
    • Hej Mette
     Jeg forstår 100%. Fungerer maven ikke, er der ikke noget, der duer.

     Jeg kan dog ikke forudsige, hvordan din mave vil have det på Keto, men jeg kan dele nogle gode og generelle overvejelser og tips til at slippe for forstoppelse på Keto. Jeg har en artikel om det her: Keto og forstoppelse Artiklen er til PLUS-medlemmer men kan læses gratis i prøveperioden, hvis du ikke er medlem allerede.

     Svar
  • Hej Ulla
   Jeg tror ikke, du har et abonnement hos os, så der er ikke rigtigt noget at afmelde. Keto kostplanen her er jo fx ikke et abonnement. Det er et engangskøb.
   Jeg mistænker, at du er en af dem, der er blevet snydt af Keto 963 og fejlagtigt tror, at det har med mig at gøre. Hvilket det ikke har. Læs mere her: Snydt af Keto

   Svar
 16. Alt det æg.
  Min søn på 16 kan ikke tåle æg.
  Hvad kan det evt erstattes med?
  Spørgsmål inden endelig beslutning om køb.

  Svar
 17. Jeg er en lille person og har derfor brug for færre kcal end en gennemsnitsperson og er derfor bange for at tage på ved at følge en generel kostplan. Er der kcal beregninger og macrofordeling med i kostplanen?

  Svar
   • Vil det ikke være forskelligt hvor mange Kcal men har brug for afhængig af hvor stor man er? om man er 150 eller 180cm høj.

    Svar
    • Jo men forskellen er mindre end man tror og Keto kostplanen er et godt startsted for langt de fleste.

     Keto er en kost, som regulerer appetitten, så man spiser mindre. Jo mere fedt man har på kroppen, jo større kalorieunderskud kan man slippe afsted med (dvs. jo mere fedt kan man regne med skal komme fra egne lagre hver dag). Når kulhydratindtaget er lavt og proteinindtaget højt/tilstrækkeligt som her, behøver der derfor ikke være kæmpe forskel på hvor mange fedtkalorier man får ind.

     Er man en meget stor og meget aktiv mand, vil det dog være rimeligt at øge på både protein og fedtindtag.

     Vil man have lagt sine personlige macros, kan man overveje det, men det koster jo bare mere end 10 gange så meget, som en standardplan, der vil virke for langt størstedelen, så det ville jeg ikke synes var pengene værd, for at være ærlig.

     Svar