KETO Kostplan til vægttab – med indkøbsliste

★★★★★

“Den nemmeste kostplan jeg længe har set og med helt reel mad 👍🏻 Jeg har tabt 24 kg og vægten går stadig nedad. 👏🏼👏🏼”

Keto kostplan til vægttab med indkøbsliste

Kostplan til vægttab

Alle dagens måltider

27 simple madforslag

Komplet med indkøbsliste

Jane Faerber har lavet den ultranemme kostplan til keto

“Mit mål er at vise, at alle, som ønsker at spise Keto, kan få succes med Keto. Uanset hvordan deres liv og hverdag i øvrigt ser ud.”

Jane Faerber

Den nemmeste Keto-kostplan på markedet

Keto kostplanen er bygget op omkring 27 ultra-nemme og simple madforslag, som du skal bruge som dine basis-måltider. Se dem som Ketos pendant til skålen med havregryn eller rugbrødsmadderne, som du spiste i dit tidligere liv.

De simple og enkle måltider er dem, vi spiser flest af. For vi har allesammen et liv, der skal leves udenfor køkkenet. De simple opskrifter kan vi så veksle med, at vi ind imellem laver lækrere og mere kreative retter i køkkenet.

De simple måltidsforslag har jeg brugt til at lave fem forskellige kostplaner med indkøbslister til.

Vi taler altså komplet kostplan til alle dagens måltider, 7 dage i ugen. Komplet med indkøbsliste.

Det bliver ikke nemmere!

Hvad indeholder Keto-kostplanen?

Keto kostplanen er bygget op om 27 ultra-nemme måltidsforslag, som alle er afbilledet og energiberegnet (kalorier, kulhydrat, protein og fedt)

Keto-kostplanen indeholder 24 sider i alt fordelt på:

 • Kort introduktion til konceptet i Keto kostplanen
 • Kort introduktion til Keto som kostretning
 • 27 supernemme måltidsforslag
 • 5 komplette kostplaner (morgenmad, frokost, aftensmad) med indkøbslister
 • svar på de oftest stillede spørgsmål
 • no bullshit retningslinjer for at sikre din succes.

Kostplan til vægttab til dig, der vil have det ULTRA-nemt

Keto kostplanen er bygget op om, at du spiser de samme måltider flere dage i træk. Det er et strategisk og veldokumenteret kneb til at få styr på appetitten og undgå overvældelse.

Vil du gerne have stor variation i din kost og spise kreative og spændende retter hver dag, skal du i stedet vælge at følge kostplanerne i min bog Keto på 4 uger.

Forstår du derimod, at de simple basis-måltider er et supereffektivt redskab til at opnå appetitnedsættelse, regelmæssighed og kalorieunderskud i en travl hverdag, er Keto kostplanen her til dig.

Alle måltidsforslag, kostplaner og indkøbslister er til 1 person.


Du får 5 Keto-kostplaner

Der er fem Keto-kostplaner med indkøbslister med i produktet og de repræsenterer forskellige grader af enkelthed og variation. 

Alle fem er til vægttab og du får dem allesammen med.

Min tanke er, at man prøver kræfter med de forskellige strategier på en måde, hvor jeg har sørget for al planlægning og herefter laver man sin egen plan med de retter, man synes fungerer og med det niveau af enkelthed/kompleksitet, man foretrækker.

 • Kostplan 1: Repetition & tryghed
 • Kostplan 2: Nem hverdag & fleksibel weekend
 • Kostplan 3: Repetition & variation
 • Kostplan 4: Fleksibelt men realistisk
 • Kostplan 5: Til dig med frokostordning

Keto kostplan til vægttab

Konceptet er Keto til vægttab. Dvs. at kulhydratindholdet er holdt helt lavt (max 20-30 g pr. dag), protein er i centrum for at sikre så næringsrig kost som muligt og for at beskytte mod tab af muskelmasse, imens du taber fedt, og fedtindtaget (dvs. kalorieindtaget) er holdt i et leje, hvor vi sikrer, at vi forbrænder fedt fra kroppens egne depoter og ikke kun fra maden.

Kostplanen følger mantraet kød, grøntsager og fedt – til alle måltider. Men helt enkelt. Tænk spejlæg og avokado. Hakkebøf, broccoli, smør. 

Tænker du, at ‘det kunne du sgu da lige så godt selv have fundet på’, har du helt ret. Der er INTET fancy eller avanceret i denne kostplan.

Intet abonnement – ingen binding

Der følger intet abonnement og ingen binding med Keto kostplanen. Du betaler 145,- engang for alle og får tilsendt kostplanen øjeblikkeligt efter på mail.

Jeg understreger dette, fordi så mange af mine læsere snydes af en Keto-madplans-service på Facebook, hvorefter de pludselig er skrevet op til et dyrt abonnement hos en virksomhed, der har hovedsæde i Letland eller Bulgarien og efterfølgende er umulige at komme i kontakt med.

Sådan spiller klaveret ikke her. Keto kostplanen her er en engangsbetaling – ikke noget med abonnement eller tilbagevendende betalinger.


Enkelthed og regelmæssighed… forklar lige det…

Enkelthed og regelmæssighed er måske ikke det mest sexede budskab, men det er til gengæld super effektivt, og jeg tilskriver det en stor del af min succes med at spise sådan her i mere end et årti.

Skønheden i det enkle og i regelmæssigheden er, at hjernen godt kan lide det. Måltidet er forventeligt, du kan lave det i søvne, du ved, hvordan det fungerer i din hverdag, hvordan føles at spise det, og hvor længe det mætter.

Du slipper for at bruge ressourcer og tankevirksomhed på at skulle tage stilling, vælge til og fra og vurdere mængder og sammensætning, for de ting er allerede på plads. 


Anne har fået ændret sit liv og tabt næsten 100 kg med keto kostplan

Hvem er den lavet til?

Keto-kostplanen har jeg lavet:

 • til dig, der gerne vil have et fast oplæg at starte ud fra, som er 100% realistisk
 • til dig, der synes at Keto virker svært og overvældende og som tiltrækkes af at holde det så enkelt som muligt
 • til dig, der har efterspurgt en indkøbsliste, så du bare kan købe ind og vide, at der nu er styr på alle måltider i den kommende uge
 • til dig, der ikke har nogen intention eller interesse i at tilbringe dit halve liv i køkkenet, men som bare gerne vil have noget mættende og sundt på tallerkenen i en fart 
 • til dig, der er ok med at spise de samme måltider flere dage i træk og slippe for beslutningsudmattelse

Dvs. at den IKKE er til dig, der gerne vil spise en hel masse forskelligt, og som gerne vil tilbringe timevis i køkkenet med at lave spændende og kreative retter. Eller det kan du sådan set godt gøre som en del af Keto-kostplanen. Men grundmåltiderne er baseret på enkelthed og regelmæssighed.

Bliver du provokeret ved tanken om at betale for at få at vide, at du skal spise de samme tre spejlæg til morgen hver dag og den samme hakkebøf til frokost, er planen IKKE til dig.

Helen har tabt sig 3 kg på bare 8 dage, ved at følge planen og spise keto
Christina synes keto kostplanen er overskuelig og maden er hurtigt lavet.

483 kommentarer til “KETO kostplan”

Skriv en kommentar

 1. Hej Jeg følger spis dig fri, med Jane Kust, men har brugt for en madplan, for at gøre det mere overskueligt for mig selv.
  Så tænkte din madplan er en god løsning. Kan jeg bruge den når jeg har diabetes
  Mvh Jette

  Svar
  • Hej Jette
   Det kan jeg ikke se hvorfor du ikke skulle kunne. Kostplanen er supereffektiv og baseret på få kulhydrater, godt med protein og moderat med fedt. Jeg kan ikke forestille mig en mere egnet kost til diabetes :)

   Svar
 2. Jeg tåler ikke mandler og nødder og heller ikke soyaprodukter i enhver form. Er laktoseintolerant og pollenallergiker.
  Hvordan går kostplanen i forhold til det?

  Svar
  • Jeg vil sige at du er dækket fint ind med kostplanen. Den består primært af kød, æg, grøntsager og fedt. Der er lidt kerner som drys på salat, fx solsikke.

   Jeg ved ikke med pollenallergi og eventuelle krydsallergier. Det har jeg ingen viden om og har ikke taget højde for i mit svar.

   Svar
  • Hej Ulla
   Der er ikke meget ost i kostplanen og det, der er, kan du bare udelade eller erstatte med en smule mere protein/fedt, hvis du synes.

   Svar
 3. Hej
  Jeg har ikke købt noget endnu, da jeg er forvirret og ikke aner hvad jeg skal starte med, jeg er 68 år og vejer 50 kg for meget, hvad skal jeg købe? Håber du kan hjælpe mig med et godt råd.
  Vh Kirsten

  Svar
  • Hej Kirsten
   Fedt at du er her – Keto kan virkelig være livsforandrende!
   Keto kostplanen, som du skriver under her, kan give dig en rigtig fin og sikker start. Der er skåret ind til benet, du slipper for alle begyndertvivlene og skal bare følge planen. Læs alt materialet grundigt og følg planen et par uger og så har du helt sikkert en fornemmelse for det. Den er også god til lige at snuse til Keto og finde ud af om det er noget for dig. For de fleste bliver det dog skidt før det bliver rigtig godt, så hav også lidt tålmodighed med processen :)

   Et andet bud er at tage mit Keto kursus. Her guider jeg dig igennem de første 6 uger og langsomt bygger jeg på din viden og forståelse, både for Keto men også for de vanemæssige forandringer, der skal til for at lykkes med en livsstilsændring. Kurset starter på mandag og det er sidste mulighed for at starte i denne omgang (næste start bliver til april).

   Det ville være mine to bedste bud til dig – spørg endelig, hvis der er andet :)

   Svar
 4. Jeg Jane
  Kommer man til at kunne tilgå denne bog når man har Plus medlemskab ?
  Kunne nemlig godt tænke mig en simpel kostplan for alle 3 måltider, da jeg har haft meget svært ved at fastholde en keto kost

  Svar
  • Hej Gitte
   PLUS-medlemskabet er et selvstændigt produkt, der giver adgang til en række ekstra funktioner direkte her på Madbanditten.dk såsom energiberegninger på alle opskrifter, egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste, du kan lytte til podcast og vi fjerner alle reklamer fra siden. Men ingen af mine øvrige produkter er med i medlemskabet og derfor heller ikke kostplanen her.

   Svar
 5. Hejsa
  Jeg vil meget gerne købe denne her madplan til 4 uger med Keto, men hver gang jeg prøver får jeg denne besked: “Der skete en fejl. Prøv venligst igen”

  Jeg har nu prøvet fire gange og det virker ikke, ligemeget om jeg forsøger med kort eller MobilePay…

  Svar
  • Æv hvor træls. Jeg kan ikke umiddelbart se at det skulle være et generelt problem. I hvert fald kan jeg se, at der gennemføres køb af den.
   Hvis det fortsætter, vil du så ikke skrive til support@madbanditten.dk med et skærmbillede af fejlen? Så kan vi prøve om vi kan gennemskue hvad der går galt…

   Svar
 6. Hejsa.
  Jeg har købt bogen. Men er kommet til at slette mailen.
  Kan jeg finde den igen .
  Eller skal jeg købe på ny🙈🙈
  Hilsen en meget dårlig teknik nørd🤣🤣

  Svar
 7. Hejsa – super godt indlæg mht wegovy. Det var skøn læsning. Hvilken madplan ville man kunne gå efter hvis man starter op på wegovy….for ikke at få for meget fedt pg mere protein & grøntsager?

  Svar
  • Jeg ville gå med keto kostplanen – altså den på den her side. Det ernæringsmæssige behov er jo sådan set det samme om man tager wegovy eller ej og kostplanen her er lavet med fokus på kød og grøntsager og kun moderat med fedt. Det vil give et sikkert men effektivt vægttab og Wegovy kan være den hjælpende hånd i ryggen ift. sult i kalorieunderskud❤️

   Svar
  • Altså børn må jo gerne spise æg og hakkebøffer og grøntsager men kostplanen er lavet for vægttab til voksne og ikke som en plan, der er tiltænkt børn.

   Læs evt. dette indlæg om hvordan man forener familieliv med børn: Må børn spise Keto?

   Svar
  • Dette er ikke en bog. Det er en kostplan, der sendes på mail øjeblikkeligt efter køb. Den egner sig ikke til udgivelse som fysisk bog men du kan sagtens vælge at printe den, hvis du foretrækker det.

   Svar
 8. Hej…..jeg blir ved at falde tilbage men vil bare så gerne igang med keto da det hjælper på flere ting ud over vægttab
  Jeg vil høre om denne kostplan er den samme som bogen keto på fire uger, jeg synes mange at de opskrifter kræver en del, og jeg handlede ind for flere tusind for at få alle de “underlige” krydderier og andre indkøb som jeg slet ikke kendte….
  Er kostplanen nemmere at komme igang med og holde efterfølgende ?
  Jeg vil altid falde i resten af mit liv, lidt rugbrød en gang om måneden kartofler, frugt og man burde engang imellem kunne tillade det jeg kalder det gode uden det gør noget, bare men er tilbage straks dagen efter og på rette kur, det er der den vælter for mig
  Ville denne plan virkelig ku gøre en forskel, jeg har alle dine bøger
  Ofte kan jeg ikke overskue at lave mad grundet smerter så det skal være nemt
  Venligst Lena

  Svar
  • Jeg forstår 100%. Det er netop grunden til at jeg lavede denne Keto kostplan. Ingen fancy opskrifter, ingredienser eller andet. Bare helt almindelige og MEGET ENKLE måltidsforslag.

   Svar
 9. Kære Jane. Har faktisk lige inden jeg læste dit svar bestilt kurset plus Keto på 4 uger bogen. Du har ret – jeg blander vist fortsat tingene liiidt sammen. Jeg synes blot at faste 2 dage var en lidt lettere genvej til Ketose tilstanden 😉- derefter at fortsætte low carb.
  Tusind tak for hjælpen.
  Kh Elizabeth

  Svar
 10. Kære Jane.
  Skrev til dig vedrørende faste (som du faktisk ikke anvefalede).
  Jeg gjorde det nu alligevel 😉 og for første gange nogensinde under hhv Keto og low carb kom mit blod ketonstof op på 2,1. Det har det aldrig været før. Jeg fastede 2 døgn og 6 timer, men efter at have målt det gode ketose resultat, begyndte jeg at tilføje protein og fedt holdige madvarer. Det var let for mig fordi jeg rent arbejdsmæssigt var et sted, hvor det rent praktisk var lettere end normalt at holde fasten.
  Nu er jeg hjemme igen og mener cellers jeg virkelig har holdt en god low carb diæt (mindre end 23 gram kulhydrat per dag) men trods det er blodketonstof nede på 0,2. Lidt op af bakke. Har haft noget let diarré siden jeg var på faste. Kan du foreslå noget? Jeg vejer nu 75,5 og mit mål er 72 kg. Ved start på dit kursus vejede jeg 88, 7. Og det mål VIL jeg bare nå for så skal der ske en ENDELIG oprydning af tøj!!!! Det, jeg ikke kan passe med en vægt på 72 ryger UD!!
  Heeeelp!!!
  Håber du har en god weekend.
  Kh Elizabeth

  Svar
  • Jeg ved stadig ikke, hvad jeg skal sige til dig😅🤷🏻‍♀️ Jeg synes, du forveksler tingene og fokuserer på ting, som ikke kommer til at bringe dig nærmere dit mål.
   Der er ingen sammenhæng mellem målbare ketonstoffer i blodet og vægttab, så hvorfor fokusere på dem? Længerevarende faste kannibaliserer på din muskelmasse, så du taber muskler i stedet for fedt. Det gør dig glad på vægten den ene dag, men giver dig over tid lavere forbrænding og en mere uhensigtsmæssig kropskomposition. Og det vil gøre det sværere at holde den nye vægt.

   Mit råd til dig er at sætte ind der hvor du virkelig får effekt. Med en langsigtet strategi og ikke endnu et quickfix. Proteincentreret kost, godt med grøntsager og styrketræning. Fokus på at mindske langsomt i fedtmasse imens du bevarer muskelmassen. Ingen omveje eller forsøg på genveje. Daglig, regelmæssig indsats.
   Nu skriver du jo under min populære og meget effektive Keto kostplan. Hvad med at tage 4 uger med den? Bruge fire uger på at få indarbejdet nogle gode rutiner med gode måltider, som du kan leve med resten af dine dage. Det vil med 100% garanti bringe dig nærmere dit mål end ketonmålingerne.

   Svar
 11. Hej
  Jeg vil godt prøve din keto kostplan, men er der meget fiske og skaldyrretter ? Jeg har fiske og skaldyrsallergi derfor jeg spørg

  Svar
  • Der indgår alle proteinkilder i kostplanen men de måltidsforslag, der er deri, er så nemme at du fint bare kan bytte dem, du foretrækker ikke at spise til en anden slags. Ved fisk og skaldyr er kylling tit en god erstatning, fordi de begge er meget magre proteinkilder.

   Svar
 12. Hej
  Jeg har forhøjet kolesterol og forhøjet blodtryk. Er 60 år. Vil så gerne tabe mig.
  Derudover er jeg på antidepressiv med.
  Sukkertrang for vild.
  Men det er som om jeg går kold efter 14 dg.
  Er KETO farligt for lever(udrensning)
  Det siger de på lægehuset. Så er forvirret.

  Svar
  • Hej Anita
   Jeg vil lige starte med at sige at jeg ikke er læge og ikke rådgiver ved sygdom.
   Det er efter min mening tvivlsomt at Keto skulle være farligt. Hvorfor skulle det være farligt at spise en uforarbejdet kost baseret på kød, fisk, fjerkræ æg og grøntsager? Den eneste det er farligt for er da fødevareindustrien, der mister endnu en kunde😅
   Der findes flere forskellige grene af Keto og der er bestemt forskel på deres sikkerhed. Den variant, du får her hos mig, er helt almindelig mad.

   Fagpersonale forveksler tit ketose og ketoacidose. Førstnævnte er kroppens helt naturligt reaktion på kulhydratrestriktion. Sidstnævnte er en farlig og potentiel dødelig syreforgiftning af blodet, som kun er en risiko for mennesker med type 1 diabetes.

   Keto vil i første omgang kunne hjælpe dig med vægten, blodtrykket og sukkertrangen og måske endda også give humørstabilisering. Kolesteroltallet vil formentlig arte sig i takt med at vøgten og blodtrykket går ned. Keto er ikke farligt for leveren. Jeg ved ikke hvordan det skulle være det (tværtimod).

   Det er en god idé at drøfte kostomlægning med lægen ift. medicin. Men det er bedst at bruge andre ord end ‘Keto’. Brug fx rådene og ordvalget i denne artikel: Sådan taler du med din læge om Keto

   Svar
 13. Hej Jane

  Jeg har kigget på dine madplaner og det lyder rigtig godt synes jeg.
  Jeg fik sidste år kræft, og afsluttede i febuar i år et 6 måneders kemo behandlingsforløb.
  Jeg er i forbindelse med dette gået i overgangsalder og det har b.la betydet ekstra kg på kroppen samt hedeture.

  Vil det være bedst at købe dine bøger, madpaner eller melde mig ind i din klub?

  Vh Stine

  Svar
  • Hej Stine
   Godt spørgsmål. Hvis jeg skal vælge én ting, så synes jeg, du skal starte med Keto kostplanen. Den er simpel, gennemtestet, realistisk og effektiv. Formentlig fordi gråzonerne er fjernet.

   PLUS-medlemskabet, synes jeg alle skal have :) Det giver bare adgang til så utroligt mange ting direkte her på siden, som gør Low Carb/Keto-livet så meget nemmere. Men det er mere et supplement, synes jeg❤️

   Svar
   • Tusind tak for ærligt svar.
    Meget brugbart ❤️

    Jeg vil starte med kostplanen og hvis det viser sig at det er bare lige mig. Så melder jeg mig ind i plus klubben.

    God weekend

    Hilsen Stine

    Svar
 14. Jeg skulle betale 99 kr for at være med men kunne se at der var trukket 199 kr.
  og det er jeg utilfreds med. Håber at i sender pengene tilbage

  Svar
  • Hej Anna-Lise
   Jeg er lidt usikker på hvad du har købt, for jeg synes ikke, jeg kan ikke finde dig i vores system og jeg sælger vist ikke rigtigt noget til de priser. Men du er meget velkommen til at sende mere info, fx et billede af dit kontoudtog, hvor der står Madbanditten på transaktionen, til support@madbanditten.dk så kigger vi på det med det samme.

   Hvis der derimod står Keto, Keto963 eller Keto diet på dit kontoudtog, skal du kontakte dem. Det er et østeuropæisk firma, der snyder folk ved at binde dem til dyre, nyttesløse løsninger. Læs evt. mere om dem her: Snydt af Keto

   Svar
 15. Hej
  Jeg er hjertesyg og vil gerne tabe mig 10 kg for at hjælpe mit hjerte.
  Jeg er opvokset som vegetar og lever nu næsten vegansk.
  Kan jeg bruge keto?

  Svar