NY: Keto kostplan “den fleksible”

Vi ved fra studier, at dem, som følger en kostplan har mere succes end dem, der freestyler deres kost fra dag til dag. De har nemmere ved at opnå kalorieunderskuddet, de taber mere fedt, de opnår flere helbredsfordele og de beskriver mere glæde ved processen end dem, der prøver sig frem uden plan.

Men vi ved også, at det kun er de færreste mennesker, der formår at følge en fastlagt plan i længere tid. Det er svært at følge en fast plan i lang tid og kun de færreste kan det. Livet er simpelthen for uforudsigeligt til at det kan lade sig gøre 100%. 

Kontrolleret fleksibilitet

Problemet er, at selv den bedste kostplan kun virker, hvis den følges. Ingenting virker, før det tages i brug. Så den store opgave ligger i at rykke folk fra planlægningsfasen til handlingsfasen. Først når der gøres noget, sker der noget.

Derfor har jeg arbejdet på at lave en ny kostplan, der kombinerer en slags kontrolleret fleksibilitet med den faste plan. Det betyder, at du har fuld fleksibilitet indenfor et begrænset område. På den måde bliver planen mere realistisk at følge, du får bedre vedholdenhed over tid og derved bedre resultat.

I praksis betyder det, at jeg har lavet en kostplan med faste forslag til morgenmad, frokost og aftensmad, men at du kan sammensætte dem på kryds og tværs efter dine ønsker, uden at det påvirker resultatet negativt. Uanset hvordan du sammensætter dine måltider (ud fra planen), vil den virke.

Se den fleksible kostplan her >>

Planlægning – planlægning – planlægning

Det, som kostplanen især kan, er at tvinge dig til at planlægge dine måltider, så du ikke står i en situation og først skal tage stilling til, hvad du skal spise, når du er sulten og sukkertrængende og impulskontrollen er lav. If you fail to plan, you plan to fail. Du har sikkert hørt mig sige det masser af gange. 

Du kan sagtens lave din egen kostplan og følge den. Men mange har – af grunde vi ikke nødvendigvis forstår – det nemmere med at følge retningslinjer andre har lavet til dem. Det er, som om vi er bedre til at udføre en opgave andre har stillet os end en opgave, vi stiller os selv.

Følger du min nye kostplan, slipper du for at være i tvivl. Jeg har sørget for, at uanset hvordan du vender og drejer den, så lander du med et lavt kulhydratindtag, et højt proteinindtag og et moderat fedtindtag. Det er den bedste og mest effektive sammensætning af Keto til vægttab.

Den fleksible Keto kostplan  

Jeg har kaldt den ‘den fleksible Keto kostplan’. Du vælger frit mellem faste forslag til hhv. morgenmad, frokost og aftensmad. Det gør det nemt for dig at få til at passe ind i din hverdag, i dine smagspræferencer og i indholdet i dit køleskab. Er der ting, du ikke kan lide, giver jeg dig forslag til byttehandler og ønsker du at kombinere kostplanen med periodisk faste, viser jeg dig, hvordan du bedst gør det også.

Jeg giver dig også tips til, hvordan du navigerer sociale arrangementer og hvordan du justerer henad vejen, hvis du efter noget tid ikke synes, at vægttabet går som planlagt.

Kostplanen er både til dig, der er nybegynder og dig, som har spist Keto længe men som er gået i stå eller som trænger til et venligt puf til at få sat gang i vægttabet igen. Den er også til dig, der har været glad for min første Keto kostplan (‘den ultra-nemme’) men som trænger til lidt ny inspiration. 

Hop ind og se kostplanen her

Håber, den kan hjælpe!

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

10 kommentarer til “NY: Keto kostplan “den fleksible””

Skriv en kommentar

 1. Hejsa
  Når man er en familie, far, mor og børn på 9 og 12. Hvilken én skal man så vælge?
  Kan jeg tage udgangspunkt i mig selv?
  Er det bare noget med portionsstørrelsen?
  Mvh Matilde

  Svar
  • Hej Mathilde
   Kostplanen er lavet til én person og så hhv. en mand eller kvinde, der ønsker vægttab. Forskellen fra mand og kvinde er at mandens indeholder mere protein og mere fedt. Det nemmeste tror jeg vil være at tage udgangspunkt i dig selv og så lade de andre tilpasse mad/portionsstørrelser til dem :)

   Svar
 2. Jeg er logget ind og kan ikke se den nye kostplan – fleksibel kostplan – på min side – hvorfor?
  Venlige hilsner
  Anne

  Svar
  • Hej Anne
   Alle mine produkter ligger (desværre) ikke her på Madbanditten men på en ekstern platform, der hedder Simplero. Det er den, jeg har ført dig ind på i mailen med linket til kostplanen og det er også derfor du har fået tilsendt et separat login til at hente den.

   Skriv til support@madbanditten.dk hvis du har brug for at vi gensender noget af det❤️

   Svar
 3. Har købt den fleksible kostplan, mand. Men…. hvordan med dine mængder/portionsstørrelser, hvis man cykler 40 km. pr. dag (elcykel). Der forbrændes jo ekstra.
  Motion kontra dine opskrifter er det eneste vi ikke helt har kunnet gennemskue.
  Tak for en god “hjemmeside “. Det er meget let at “finde rundt”.

  Svar
  • Jeg ville ikke ændre noget. Dels forbrænder cykling på elcykel kun ganske lidt og dels ved vi at man ikke bare kan ‘lægge motionskalorier’ oveni. Er ønsket vægttab, ville jeg derfor ikke tilføje noget. Sulten løser du med nok væske og salt og du kan jo altid vælge at eksperimentere med at lægge en fra snacklisten til, hvis du synes, det er svært i starten.

   Svar
 4. Hej,
  Kommer opskrifterne fra din nye flexible kostplan på et tidspunkt ind i madbanditten + appen ?
  Jeg vil være træt af at købe den, for blot at se opskrifterne komme ind løbende over den næste tid.
  Lisbeth

  Svar
  • Jeg tror, mange af dem er her allerede. De er bare forenklet og tilpasset lidt til kostplanen.
   Men med PLUS har du jo fine muligheder for selv at lave dine planer inde på favoritsiden. Så lægger du dine favoritter derind i mapper og så kan du køre dem i rotation. Men så får du også nemheden med at indkøbslisten er lavet. Det er da næsten bedre.

   Svar