Keto-burger med chorizo og guacamole


Denne Keto burger er perfekt, når man er i humør til noget snasket junkfood. Jeg har altid syntes, at burger var et af de lækreste måltider, jeg kunne spise uden brød. Brødet byder på så utroligt lidt smag i denne sammenhæng og jeg nyder at kunne øse godt til med dressinger, ost, bacon og andet snask. Og udover at smagen er god, mætter det simpelthen så godt.

Keto-burger - opskrift på den lækreste burger uden brød

Keto-burger med chorizo og guacamole

Føj til favoritter Udskriv Pin
Den ultimative Keto-burger!
2
|
30 minutter

Ingredienser

Bøf

Guacamole

 • 100 g avokado
 • limesaft
 • 1 drys stødt spidskommen
 • 0,5 tsk chiliflager
 • salt og friskkværnet peber

Diverse

Sådan gør du

 • Bland oksekød med worchestershiresauce, salt og peber.
 • Skær chorizoen i tern og bland det sammen med oksekødet.
 • Form kødet til to bøffer.
 • Smelt smørret på en pande.
 • Steg bøfferne ved høj varme så de får stegeskorpe, vend bøfferne og læg en skive ost på hver. Skru ned til medium varme indtil bøfferne er færdige og osten smeltet.
 • Mos avocadoen med limesaft, spidskommen, chiliflager, salt og peber og smag til.
 • Snit rødløget fint.
 • Anret bøfferne på en bund af salat og fordel guacamole og løg ovenpå.
 • Giv dem evt. en klat chilimayo for ekstra snask.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Snasket tilbehør til burger

Denne Keto burger har fået ekstra smag ved at jeg har gemt små tern af chorizo inde i selve bøffen. Det smager superlækkert. Og så har den fået både ost og guacamole på toppen. Så skal du have en lækker burger en dag, så prøv denne.

Hvis du har mod på det, kan jeg virkelig anbefale at du laver din egen sukkerfri ketchup og din egen mayoannaise til chilimayoen. Hvis du gerne vil have sådan lidt cheeseburger-smag kan jeg virkelig anbefale at anskaffe sig den gule French Sennep / amerikansk sennep. Den giver den helt rigtige smag af cheeseburger. Derudover kan du også lave lidt ekstra tilbehør fx i form af løgringe og/eller Low Carb ‘pommes frites’.

Pommes frites og burger

Fordi retten her er lidt bombastisk vil jeg ofte bare servere lidt let salat til burger. Vil du gerne have noget, der minder om fritter til, kan jeg anbefale bønnefritter eller måske broccolifritter, som også er virkelig gode.

Jeg har efterhånden en lang række opskrifter på fritter. Udover de gode bønne- og broccoli-fritter kan jeg også anbefale Rodfrugt-fritter, Sellerifritter med parmesan og bearnaisemayo, Hokkaido-fritter med bacon og røget chilimayo og Butternut-fritter med aioli… Så er det bare at vælge hvilke der skal være tilbehør til den lækre burger.

Salat til burger

Til en burger som denne, vil jeg nok gå efter noget helt klassisk såsom en salat med fx iceberg, agurk og tomat. Ja, det lyder lidt kedeligt men de bidrager alle til den gode smag af burger.

Du kan også vælge at lave noget mere mexikansk inspireret, nu hvor der også er guacamole på burgeren. Det kunne fx være en radisesalsa eller en mexicansk coleslaw ville også være helt oplagt!

Keto-burger - opskrift på den lækreste burger uden brød

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

5 kommentarer til “Keto-burger med chorizo og guacamole”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Oksebøffen med blomkåls bearnaise mums siger vi. Det hele smager så lækkert. I det hele taget er opskrifterne lækre og nemme at gå til, så vi, min mand og jeg, er super fans ?
  Det eneste irriterende er at min mand taber sig hurtigere end mig selv om han får et rundstykke i ny og næ og jeg slet ikke spiser brød eller stivelse ??

  Svar
 2. Vi har lavet denne ret til aften i dag og hold op hvor var den bare lækker :) bestemt ikke sidste gang vi laver den.

  Svar