KETO-bogen som julegave


Har du også ærgret dig over, at KETO-bogen ikke når at udkomme inden jul, så den kan ligge under træet juleaften, enten fordi du gerne vil give den i gave eller ønske dig den til dig selv, så har jeg et lille plaster på såret til dig her.

Jeg har nemlig lavet et gavekort, du kan printe ud og give i gave.

Det kræver selvfølgelig stadig, at du køber bogen, enten når den udkommer eller ved at forbestille den allerede nu, så den leveres i din postkasse på udgivelsesdagen (d. 28. december), men det er måske lidt festligere at få/give et gavekort, der ligner bogen end et stykke papir med en kvittering fra en internetboghandel.

Eller, det synes jeg i hvert fald.

Er det noget for dig, er du hjertelig velkommen til at bruge ‘gavekortet’, jeg har lavet. Du skal bare klikke HER for at hente gavekortet og så printe det ud på din printer.

Læs mere om bogen og bestil den her: KETO – Optimer din fedtforbrænding og gå ned i vægt

Skal jeg sende dig en e-bog?

Skriv dig op til at modtage mine meget populære lørdagsmails og jeg sender dig kvit og frit min e-bog 5 hemmeligheder til vægttab med Keto.

Ja tak – den vil jeg gerne have >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “KETO-bogen som julegave”

Skriv en kommentar