Keto bøger

Jeg har skrevet to Keto-bøger, som på forskellig vis hjælper læseren til at opnå vægttab med Keto.

Madmæssigt er de baseret på samme koncept og de fokuserer begge på at sikre:

 • lavt kulhydratindtag (max 20-30 g)
 • tilstrækkeligt med protein for at bevare muskelmasse, imens man taber fedtmasse
 • brug af fedt til mæthed og energi

Sammenlagt sikrer det, at kroppen skifter over til fedtforbrænding og det muliggør vægttab uden sult.

Dette er Keto på den ikke-skøre måde. Rigtig mad i gode portioner lavet af gode råvarer og her er ingen pulvere, specialprodukter eller underlige råd om at presse mere fedt i sig. Pænt nej tak til den del.

Keto bøger på dansk af Jane Faerber fra Madbanditten.dk

KETO

Optimer din fedtforbrænding og gå ned i vægt

af Jane Faerber

Alt du skal vide for at få succes med KETO til vægttab

reklamelink til Saxo.com


Keto – få en fedtforbrændende krop på 4 uger. Kan det lade sig gøre at tabe 20-30-40-50 kg på bare et år – endda uden at sulte?

Ja, det kan du med Keto.

Og hvis du allierer dig med min Keto-bog, får den gennemtestede metode, jeg bruger til at hjælpe folk til disse store vægttab og du kan gå i gang selv.

Undgå at falde i internettets mange Keto-fælder men gør det rigtigt første gang


Grundbogen om Keto

Udgivelse: 27/12- 2018 – trykt i 50.000 eksemplarer og udkommet i fire lande foruden Danmark.

 • Baggrundsviden om KETO
 • Alt om ketose
 • Kaloriers rolle i vægttab med KETO
 • Håndgribelige råd til at få KETO til at fungere i praksis
 • Avancerede strategier til dig, der træner meget
 • Hjælp til portionsstørrelser og fordeling af kulhydrat, protein og fedt
 • 80 energiberegnede opskrifter med få kulhydrater
 • Kostplan til at hjælpe dig godt i gang

KETO PÅ 4 UGER

af Jane Faerber

Keto på 4 uger giver dig en 4 ugers plan til at komme godt i gang med Keto

reklamelink til saxo.com


Keto på 4 uger er skrevet til dig, som er nysgerrig på Keto og som gerne vil have succes med vægttab, men som måske ikke lige har den store interesse i at sætte sig ind i biokemien og teorien og som heller ikke orker at skulle tælle, måle og veje maden for at finde ud af, hvor mange kulhydrater, der er i.

I Keto på 4 uger får du derfor nemme redskaber til, hvordan du kan spise Keto uden at tælle noget som helst.

Det er altså din praktiske og nemme guide til Keto.


Praktisk guide til Keto

Udgivelse: 31/3-20 – trykt i 30.000 eksemplarer og solgt til Norge, Belgien og Holland.

 • en kort og overskuelig introduktion til Keto (ingen alenlang teori)
 • nemme redskaber til at lykkes med Keto uden at tælle og gå kold i matematiske udregninger
 • lister over hvilke madvarer du vælger til og fra og i hvilke mængder
 • vejledning til, hvordan du læser varedeklarationer og navigerer i supermarkedet
 • gennemgang af de hyppigste årsager til at vægttabet stopper/udebliver
 • 4 ugers komplet kostplan til alle dagens måltider (og hjælp til nem kostplanlægning)
 • 75 nye energiberegnede opskrifter med angivelse af kcal, kulhydrat, protein og fedt

152 kommentarer til “Keto bøger”

Skriv en kommentar

 1. Kære Jane,
  Tak for det store arbejde du gør indenfor opskrifter, bøger, støtte osv.
  Jeg overvejer at starte på Keto, og i den forbindelse tænker jeg at skulle købe bogen 4 uger på keto. Formålet er vægttab, men sideeffekter som dårlig søvn, opvågninger, osv. håber jeg at få glæde af også.
  Jeg faster 16:8 nogle gange kører jeg OMAD, og det fungerer rigtig fint- men er det kompatibelt med keto?
  Ligeledes er jeg næsten afhængig af en proteinshake når jeg slutter faste- det stiller den søde tand- er pulver forbudt på Keto?
  Mange hilser Rikke

  Svar
  • Hej Rikke
   Keto og faste kan godt gå hånd i hånd, men det kræver, at du gør det rigtigt, hvilket primært betyder, at du skal sørge for at få nok protein, selv med det reducerede spisevindue. Det kan godt være svært jo færre måltider, du spiser. OMAD er ikke en anbefalet strategi som daglig strategi men en gang imellem kan det være fint. Faste kan både være super godt og det kan give dig en masse problemer på sigt. Afhængigt af hvordan du griber det an. Jeg vil anbefale dig at læse Forsvarlig Faste for at få tilpasset din faste til færrest negative sideeffekter. Den har både kapitler om Keto og faste, forskellige fastemønstre og søvn og faste.

   Proteinpulver på Keto er ikke optimalt men hvis alternativet er, at du ellers får for lidt protein er det bedre at bruge pulvertilskud. Men det er i det lys, du skal se proteinpulver. Jeg har en artikel om det her også: Proteinpulver på Keto

   Svar
 2. Super gode og let læste bøger. Dejlige opslagsværker til inspiration. Kombineret med dit råvareindeks er det noget af det nemmeste til at opretholde keto, jeg har set😏

  Svar
 3. Hej Jane
  Jeg er i gang med dine bøger Keto og Keto på 4 uger. Tak for dem, de er super gode.
  Mit spørgsmål går på den kulhydrat-tabel, som findes bag i begge førnævnte bøger, vs. freebie kulhydrat-tabellen, som jeg har fået tilsendt herfra. Der er nemlig flere forskellige ingredienser, hvor kulhydrat-værdierne ikke stemmer overens (der er også mange ingredienser, hvor tallene stemmer). Hvilke værdier er mest rigtige, hvilke skal man helst rette sig efter?
  Jeg er med på, at den slags næringsværdier til en vis grad befinder sig på et spektrum, alt afhængig af hvorfra man henter tallene, osv.. Det har du også fint forklaret og skrevet om flere forskellige steder. Det er dog ikke helt uden betydning, at der for eksempel i freebie madlisten under Nødder og kerner tilsyneladende er beregnet ud fra en hel anden mængde end de ellers øverst på siden anførte 100g, fordi forskellen ml. fx freebie valnødder (2,8) og bog valnødderne (10,6) er hele 7,8g. Ikke fordi jeg har sat mig for at skulle spise 100g valnødder, men jeg vil da gerne nogenlunde vide, hvad der er hvad, så jeg kan følge med (især her i opstartsfasen, hvor jeg lærer en masse — det er jo også det sjove ved det!).
  Skal jeg helst rette mig efter kulhydrat-tabellen i bøgerne eller freebie madlisten? (Og hvis der er lyst og overskud til at strømline produkterne, kunne det være en stor hjælp.)
  Endnu en gang mange tak for det fantastiske arbejde, du udretter, jeg er så glad for dine bøger, e-bøger, hjemmesiden, og det hele!
  Venlig hilsen
  Xan

  Svar
  • Hej igen
   Ja det er også bøvlet😅
   Freebie-madlisten er sidst opdateret. Frida (DTU’s fødevaredatabase) lavede en stor opdatering for et års tid siden, hvor bl.a. mange nødder var blevet ændret markant i kulhydratindhold. Det valgte vi at rette os efter.

   Bøger er desværre ikke sådan at rette i…

   I andre tilfælde ved tvivl vil jeg altid selv gå efter det højeste. Så er jeg på den sikre side.

   Og en sidste ting: Kender du Madbandittens råvareindeks. Det prøver vi at opdatere løbende, så det kan du også altid kigge i. Og du kan selvfølgelig også altid gå direkte til Frida Fooddata og slå madvarer op :)

   Svar
   • Go’morgen Jane
    Mange tak for svar.

    Jeg kører videre med freebie-madlisten — og forresten 1000 tak for den, det er et rigtig fint redskab at modtage i gave.

    Jeg havde endnu ikke set Madbandittens råvareindeks, så tak for link. Jeg har lige slået et par eksempler op — broccoli og champignon — og det tyder på, at der heri i hvert fald på nogle fødevarer findes nogle helt tredje kulhydrat-tal end i bøgerne og på freebie-listen. Det er altså hverken for at være besværlig eller for at brokke mig, jeg nævner det kun så I er klar over det…

    Som sagt er jeg super glad for det kæmpe stykke arbejde, du udøver og deler med alle os andre heldige. Jeg bakser med et væld kroniske sygdomme og har i den sammenhæng kredset om keto i flere år uden helt at finde modet til at kaste mig ud i det. Har ad flere omgange lagt min kost om til næsten-keto og tangerende-til-keto og sådan cirka i keto-kvarteret men kunne ikke finde tilstrækkelig selv-tillid til at gå all in. Din værktøjskasse er åbenbart lige det, jeg har manglet, for nu føler jeg mig så godt rustet. Jeg er i opstartsfasen nu, og takket være dig og ressourcerne her, går det langt lettere, end jeg nogensinde havde forventet.

    Alt godt
    Xan

    Svar
 4. Hej Jane, jeg har købt den Kursus Keto og den er fint. Mit problem er bare at jeg har brug for nemt opskrifter til morgenmad uden æg.
  Nu har jeg set på en anden side fra dig at du har forslog rigtig morgenmadmuligheder der, men kan jeg de også bruger til begynd af kuren?
  Har du måske forslog til morgenmad, det er nemt og hurtig uden at man skal stege kød…..?

  Hilsen

  Marion K. Hansen

  Svar
  • Hej Marion
   Kan du måske bruge forslagene her: Keto uden æg

   Jeg har spist Keto uden æg i lange perioder og det kan lige tage lidt tid at vænne sig til men man kødretter kan fint laves i forvejen og spise kolde, så du ikke behøver stå og stege om morgenen.

   Fortsat god fornøjelse❤️

   Svar
 5. Hej Janne
  Jeg ville gerne starte på Keto for et par år siden og købte bogen med 4 uger, men syntes der var for mange ting i opskrifterne, ift hvad der skulle bruges i retterne til 1 person, så det er ikke blevet til noget.
  Det ændrer ikke på interessen for Keto, da jeg er 58 år, 184 cm, 92 kg og har en livvidde på 106 cm. Jeg har en ide’ om, at Keto er den rigtige vej. Kan man ikke begrænse indholdet af varer i retterne og alligevel have vitaminer/mineraler nok?

  Svar
  • Hej Michae
   Kæmpe stort ja og jeg forstår fuldstændig hvad du mener. Det er min store udfordring med kogebøgerne. Det bliver bare lidt for langt væk fra det, man reelt spiser i et helt almindeligt Keto-liv. Derfor lavede jeg Keto kostplanen (denne her: https://www.madbanditten.dk/keto-kostplan/) Den er ultra-simpel, få ingredienser, alt til 1 person osv. Jeg tror, det er lige den slags, du har brug for.

   Måske er den kaloriemæssigt lige i den lave ende for dig men du kan prøve dig lidt frem og hvis det er, kan du justere portionsstørrelserne en anelse op.

   Håber det kan hjælpe🙏🏼

   Svar