Kernesund Familie goes LCHF


På Kernesund Familie bloggen kan man i øjeblikket læse, at damer på Ninkas mentorhold rådes til en kost med få kulhydrater bestående af smør, fløde, kød, fisk, nødder og grøntsager. Det nye ift. den tidligere kernesunde levevis er,  at alle mælkeprodukter ikke er dømt ude, men at netop smør og fløde er inviteret ind i varmen igen. Mange kvinder har brug for mere mættet fedt, står der, og her er det, smør og fløde kommer ind i billedet. Jo mere fedt vi spiser til vores protein, jo mindre sukkertrang har vi. Og det er sandt.

Jeg synes, det er glædeligt. Læs bloggen her.

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Kernesund Familie goes LCHF”

Skriv en kommentar