Kerneboller uden mel


Disse kerneboller uden mel er i virkeligheden bare en variant af det gode kernebrød uden mel. Faktisk kan man variere kernerne i en uendelighed og sammensætte sit brød eller sine boller nøjagtig, som man gerne vil have dem. I disse boller bagt i muffinsforme, som jeg lavede i dag, varierede jeg en del i opskriften ift. kernebrødet, men de blev stadig virkelig vellykkede.

Kerneboller uden mel - opskrift på lækre kerneboller

Kerneboller uden mel

Føj til favoritter Udskriv Pin
10 stk
|
40 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

 • Bland alle de tørre dele i en skål og bland osten deri.
 • Pisk æggene i en skål ved siden af og vend dem i kernerne.
 • Saml dejen med vandet og brug en ske til at putte dem i muffinsforme. Pres dem lidt sammen i formene.
 • Jeg puttede halvdelen af mine direkte i silikoneformene og den anden halvdel fik en papirform ned i silikoneformen.
 • Bages i 35 minutter ved 160 grader.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Nigellafrøene giver en rigtig god smag, hvis man altså kan lide dem. Ellers kan man jo udelade dem. Lækker smag af kernerugbrød lige til frokostbordet. Bon appétit!

Kerneboller uden mel
Opskriften indeholder affiliatelinks. Læs mere her: Madbandittens reklamepolitik

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

10 kommentarer til “Kerneboller uden mel”

 1. Hej Jane
  Kan der bruges f.eks. olivenolie eller måske kokosolie i stedet for æg? Jeg kan ikke tåle æg, så jeg vil gerne lave dem uden.

  Har netop lavet din opskrift med Chiafrø-knækbrød, de er super :-)

  Svar
  • Jeg ved det ikke helt. Jeg tænker, at du måske skal tilføje chia- eller flere hørfrø for at få dem til at gelere og agere bindingsmiddel…

   Svar
 2. Hvor længe vil du skyde på at de kan holde sig ved stuetemperatur?
  Jeg skal i praktik i England i 3 uger og bo på vandrehjem hele turen, så ved ikke rigtigt hvordan mulighederne for frys eller lignende er.

  Svar
 3. Kære Jane

  Tusind tak for en fantastisk blog. Jeg elsker at have så stor inspiration lige ved hånden.

  I går aftes bagte jeg disse kerneboller – hold nu op hvor er de bare fantastiske. Og med ostesmagen, går de også fint an som en eftermiddagssnack. Jeg har ikke problemer overhovedet med at undvære brød og boller i alle afskygninger, til trods for at jeg i dén grad er brødelsker, dog lige med undtagelse af rugbrød. Et lækkert groft, mørkt rugbrød med en hård skorpe er fantastisk, men netop denne her variant bliver vist en skøn erstatning når der bare skal brød på bordet :-)

  Svar