Lækre snacks i den sunde ende af skalaen er der ellers nok af her på bloggen, men kan man egentlig få for mange? Nej vel? Disse var et stort hit! Mandler med kebab-smag. Smag det lige!
Kebab-mandler
Føj til favoritter Udskriv PinIngredienser
- 250 g mandler
- 0,5 dl sojasauce eller glutenfri tamari
- 2 tsk kebab-krydderi meget gerne det hjemmelavede
- 1 nip tørret rosmarin
Sådan gør du
- Opvarm ovnen til 150 grader varmluft.
- Hæld mandler på en tør pande og rist dem kort ved mellem varme.
- Tilsæt tamari og krydderi og vend det hele godt sammen. Lad riste, til tamarien er helt fordampet.
- Hæld nødderne over på en bageplade beklædt med bagepapir og tør dem i den forvarmede ovn i ca. 10 minutter.
- Tag ud, lad afkøle og hæld på tætsluttende glas.
Egne noter som Plus medlem
Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter
En af de hyppigst fremsøgte indlæg her på bloggen er mine saltmandler. Jeg ved ikke, hvorfor lige det indlæg er så populært, men de er såmænd også gode.
Selv får jeg ondt i maven af mandler og spiser dem derfor ikke så tit. Jeg elsker ellers mandler og synes, det er en totalt nederen ting at få ondt i maven af. Dem og så cashewnødder. Suk…
Lækre kebabmandler
Især Søren og Silas er vilde med salte snacks. De elsker mine sojaristede mandler og disse er i samme kategori. De forsvinder næsten lige så hurtigt, som jeg kan lave dem!
En sød historie
I går hørte jeg den sødeste historie, som jeg er nødt til at dele med jer.
Da jeg holdt foredrag om MADGLAD i Varde for nogle uger siden, var der en mor, der spurgte til, hvad hun skulle gøre med sin 3-årige søn, der aldrig havde spist aftensmad. Han ville ganske enkelt ikke spise aftensmad. Han var ikke sulten, sagde han. Hun var i vildrede. Skulle hun stadig insistere på, at han skulle smage? Det er jo heller ikke smart at lære at spise, når man ikke er sulten. Sådan nogle overvejelser.
Vi havde en snak, og hun købte bogen med hjem.
I går skrev hun dette til mig:
Bøjer mig i støvet… Til dit foredrag hørte jeg til vores 3-årige søn, som aldrig har spist aftenmad. Med lige dele håb og skepsis købte jeg bogen. Midt i aftensmaden kigger banditten så på mig (selvom det var farmand, der havde kastet sig ud i skinkestang/blomkålsrulle) “MOAR! det her smager helt vildt godt”. Større ros kan man ikke få!
Er det ikke fantastisk? Jeg bliver så glad.
Faktisk bliver jeg virkelig glad for alle jeres fine tilbagemeldinger om bogen. Og jeg er meget taknemmelig for, at flere af jer har taget jer tid til at skrive en anmeldelse af bogen på Saxo.com. Tak for det.
Se bogen og læs anmeldelserne her: MADGLAD – lær dit barn at elske rigtig mad (adlink)
Opskriften indeholder affiliatelinks. Læs mere her: Madbandittens reklamepolitik
Jeg må også komme med mine roser på vegne af min dreng på 4 år, som lige så gerne spiser mors LCHF mad som den alm. mad. Han æder også med stor velbehag.
Men derfor må jeg alligevel investere i din nye bog, bare fordi…
Hvor er du sød. Tak Camilla :)
Hejsa :)
Kan jeg bruge almindelig soja – eller hvad er årsagen til sit valg?
Ja, du kan sagtens bruge almindelig soja. Soja indeholder dog hvedemel, og jeg tåler ikke gluten og bruger derfor tamari, som er glutenfri.