Karrystegt grønkålssalat med æble


I weekenden tog vi i sommerhus. Jeg havde sådan glædet mig, for jeg trængte virkelig til at komme lidt væk, se havet og få klaret hovedet og slappet af. Omstændighederne ville, at sådan gik det ikke.

Karrystegt grønkålssalat med æbler

Karrystegt grønkålssalat med æble

Føj til favoritter Udskriv Pin
2 personer
|
10 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

 • Skyl grønkålen og skær den grove stilk fra. Snit bladene helt fint.
 • Opvarm kokosolie på en pande og rist karrypulver heri. Vend nu den snittede grønkål heri, indtil den bliver helt intenst grøn. Hæld en lille sjat æblecidereddike (eller anden syre) på og rør rundt.
 • Henimod slutningen vender du æbleternene rundt i blandingen. Hæld i en skål og server.

Noter

Hvis du har nogle valnødder (helst udblødte), så smager de pragtfuldt på. Det havde jeg desværre ikke lige ved hånden her.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Hovedet var ved at eksplodere i  tankemylder, adrenalinen pumpede rundt i kroppen,  jeg kunne ikke sove om natten, den slags. Heldigvis fik jeg kanaliseret en del af frustrationerne ud i noget madlavning, og det kan ind imellem virke næsten terapeutisk på mig. Og selvom madlavning i sommerhus ofte er mere enkel end herhjemme, lykkes det os alligevel at få nogle virkelig lækre serveringer på bordet. Fx denne lækre karrystegte grønkålssalat med æbler.

grønkålssalat med æbler og karry
linje.png

Indlægget indeholder affiliatelinks. Læs mere her: Madbandittens reklamepolitik.

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

9 kommentarer til “Karrystegt grønkålssalat med æble”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Det lyder virkelig lækkert. Ikke lige en kombination jeg har tænkt på før med grønkål og karry, men kan kun alt for godt forestille mig, hvor godt det er, så det må prøves :)

  Svar
 2. Hej Jane! :)
  Sikke en inspirerede blog og IG du har!! Jeg er fan efter kort tids luren, og er nu begyndt på lchf.. Og efter kun 3 dage kører det bare – sukkertrangen om eftermiddagen er væk og jeg er ikke på noget tidspunkt sulten – det er så fedt!
  Jeg har dog lige et par spørgsmål, som jeg håber at få svar på :)
  1) er det nødvendigt at køre striks lchf for at komme igang med vægttab? Vi snakker max 5 kg!
  2) skal der grønt til alle måltider? Synes det kan være svært at få det ind til morgenmaden..

  Mvh Sabine..

  Svar
  • Jeg er ikke Jane, men nu får du en hilsen alligevel. Den anden dag lavede jeg nemlig en let og hyggelig morgenmad, som passede fint til mit temperament (jeg kan have lidt svært ved at spise om morgenen, men har alligevel nogle gange brug for det) : Jeg hakkede to tomater, rørte dem op med en lille dåse tun (svarer nok til en halv alm. dåse) og en klat crème fraîche 38% (hvis jeg havde haft mere mayo, havde jeg sikkert brugt det). Til slut gav jeg det salt og peber, og så spiste jeg det med en oopsie og en kop kaffe. Og voilà: lidt protein, lidt grønt, noget fedt, masser af smag og en dejlig let, men alligevel holdbar mæthedsfornemmelse.

   Svar
   • Nåja, og hytteost med avocado! Det er ikke megafedt, men det smager vildt godt, og kan bruges som tilbehør til ALT! Måske som en lille side til æg stegt i Onde Mængder Smør?

    Svar
  • Et tip til nemme grøntsager om morgenen! Skær en peberfrugt ud i 6 både, smør med din yndlingsfløde ost inde i bådene. Virkelig lækkert.
   Kombiner med spejlæg eller hvad du lige er til af protein + fedt, og så er du godt kørende med grønt lige fra morgenstunden :D

   Hilsen en anden med stor aversion mod grøntsager om morgenen ;)

   Svar
 3. Hej Jane

  Den grønkålsalat ser dejlig frisk ud. Hvad serverer du den til? Medmindre den bare spises….. :-)
  Har lige et helt andet spørgsmål, og det er jeg kan se, at du har et billede af nogle grillede squash under dine instangrambilleder. Hvad har du gjort/brugt til det? Spørger fordi jeg har bunker af squash…..
  Tusind tak for dine altid lækre opskrifter og hav en skøn dag

  Mvh. Lone Vølund

  Svar
  • Vi spiste andelår til grønkålssalaten men jeg bruger den faktisk som tilbehør til det meste mad.
   Squashen har jeg bare skåret i tynde skiver, vendt i olivenolie og drysset med salt, peber og timian og grillet. Til sidst fik de lidt pinjekerner. Virkelig dejligt tilbehør også :)

   Svar