Kanelomelet med ristet kokos


Hektisk tempo derude i det pulserende arbejdsliv. Bliver næsten helt forpustet. Jeg er booket op med møder fra morgen til aften hele ugen, og det er altså lige i overkanten. Så tak til bedsteforældre, der kan hjælpe til. Og tak for ferieenergi, som trods alt gør det muligt, og tak til min nye afslappede (hosthost) stil, der gør, at jeg med god samvittighed lader bunker være bunker og går hjem, når arbejdsdagen er forbi. Sådan da, ikke? I hvert fald er PC’en blevet i indre by, når jeg er trillet over Valby Bakke ned til mit lille refugium.

Godt så. Men en hektisk dag kræver jo som bekendt en solid morgenmad, og jeg er på kanelomelet i øjeblikket. Her med ristet kokos. Dejligt twist!

PS: Den smager altså også fint kold til mellemmåltid eller mad på farten.

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

5 kommentarer til “Kanelomelet med ristet kokos”

Skriv en kommentar

  1. Hej:-)

    Det kan godt være det bare er mig, men jeg kang ikke finde opskriften på denne dejlige kanelomelet?

    Hilsen nybegynderen;-)

    Svar